A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rhédey Domonkos

 
A Lorton ösvény diákja, Első évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 13 (születésnap: december 12.)
Testalkat: Sportos testalkatú, 163 cm magas
Vonások: Hosszúkás, kerekded arc, helyes
Szem: Barna
Haj: Oldalt és hátul rövidebb, felül hosszabb; színe szőkésbarna
Általános öltözet
Általában edzőcipőben, egyszerű pólókban és nadrágokban látni. Az elegánsabb darabok szinte teljesen hiányoznak a ruhatárából, ugyanis azok gátolják a szabad mozgásban.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, kíváncsi, okos, kalandvágyó, mindig vidám és kissé hanyag embernek tűnik első ránézésre( bár ez a hanyagság nagyon jól áll neki ). És mivel szinte mindig a szabadban található, látszik rajta, hogy nagy teészetbarát.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Soproni Süvítő Sárkányok

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Sérthetetlen Sváb Sárkányok

Leírás

2004. dec. 12-én született Sopronban. Anyja mágus, apja viszont talan, aki csak az esküvő után tudta meg, hogy felesége boszorkány. 5 éves korában Budapestre költöztek, ahol először megmutatkozott a varázsereje. A szüleivel vitatkozott, hogy vigyék le a parkba, mert nem bírja a szürke házakat nézni az ablakból. Amikor látszott, hogy nem fognak elmenni, jött egy villanás, és a kis Domo egyszerre a parkban találta magát. A szülei 2 órán át keresték, és amikor meglett, az anyja elmondta neki, hogy ő egy varázsló, és majd belőle is az lesz. Ezután nem lehetett lelőni, és amikor megtudta, hogy a sárkányok is léteznek, addig nyaggatta szüleit, míg meg nem ígérték, hogy a Martionba menetele előtt kap egyet. Azóta 7 év telt el, és a kis Domó már nem is olyan kicsi. Egy spotos, kedves, okos, kalandvágyó, kíváncsi, kreatív, humoros és legfőképpen természetbarát 12 éves lett belőle, aki nem bír egy óránál tovább nyugton maradni, és ki nem állhatja, ha nem mehet ki a szabadba. Emellett nem tűri, ha másokat bántanak. Az iskolában három célja van: tökéletes szintre fejlődni abeomágiában, barátokat szerezni, és szerelembe esni.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.03.01. 21:57:51


Ez a karakter rendelkezik egy Argon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése