A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rhédey Dorottya

 
Beosztása: a MSTV műsorvezetője
Nem:
Életkor: 48 (születésnap: május 12.)
Testalkat: Nő létére egész magas a maga 180 centijével, ehhez pedig tökéletesen arányos, nőies, mondhatni tökéletes alkat társul.
Vonások: A szimmetria gyönyörködtet, ennek bizonyítására pedig ő a tökéletes alany. Az állkapcsa talán egy kicsit erősebben húzott a kelleténél, az orra talán kicsit hegyesebb, de ez a néhány apróság ahelyett, hogy rontana az összképen, csak megkülönböztethetővé teszi.
Szem: Sötétbarnák, a fölöttük húzódó keskeny szemöldök teszi igazán karakteressé őket.
Haj: Eredetileg sötétbarna, de gyakran festeti feketére, vagy akár vörösre. Lapockáit éri, természetesen hullámos, de rendszeresen egyenesít, ha olyan hangulata van.
Általános öltözet
Mindig kifogástalan és divatos, amit visel, legyen szó a hétköznapokról, vagy valamiféle alkalomról. Az öltözködést a nőisége eszközeként kezeli, így természetesen nem veti meg a szoknyákat, magassarkúkat, de a nadrágkosztüm is ugyanúgy megtalálható a gardróbjában. Kiváló érzékkel, ízlésesen válogatja össze a darabokat, színeket és pontosan tudja milyen rövid az a szoknya, amivel még nem botránkoztat meg senkit, milyen magas az a cipősarok, amiben még akár futni is képes és milyen mély is az a dekoltázs, hogy akarata szerint befolyásolja a beszélgetőpartner tekintetét.
Első benyomás, kisugárzás
Talán nincs olyan mágus, aki ne ismerné, de talanok között is éppen eléggé ismerős, mindenesetre, aki néz tv-t, az be tudja azonosítani. Elsőre egyébként annyi biztos, hogy eleinte amilyen ügyesen szedte szét a lottószámokat rejtő golyókat, mostanra olyan jó műsorvezető. Hiszen jól mutat a képernyőn, kedvesen tud mosolyogni és magabiztosan találja fel magát akár egy állatkerti interjúban a majomházban, vagy épp egy műveltségi vetélkedő műsorvezetőjeként.
Mégis, van valami a kisugárzásában, ami miatt mégis sok néző azt mondja, hogy nem kedveli. Talán az álla… vagy a szájtartása… vagy épp a nézése, de bármit is mondjon, vagy tegyen, bizonyára valami beképzelt szuka lehet a való életben. Ezzel szemben a lenyűgöző megjelenésével és a professzionális munkájával ugyanennyi rajongót is szerzett.
Civilben pedig nem okoz csalódást, ugyanaz a határozott, céltudatos nő, akit a tv képernyőjén is megismerhettünk.

Leírás

- 1972. május 12-én született második gyermekként, bátyja Rhédey István, nála öt évvel idősebb.
- 9 éves korában édesapjuk életét vesztette, anyjuk egészségi állapota pedig megromlott, így a nevelése a bátyjára hárult és a nagy Család segítő tagjaira.
- Magántanulóként közepes tanulmányi eredményeket tudott felmutatni, majd a Neredin ösvény diákjaként ez nem is változott.
- Formális Családos neveltetésben közel sem volt annyira része, mint a többi vele korabeli lánynak, így az érettségi megszerzését követően, úgy döntött karrierjét helyezi a házassági elvárások elé. Budapest belvárosába költözött.
- Bár felvételt nyert egy kommunikáció és média szakos főiskolára, egy évet halasztott, mielőtt megkezdte volna tanulmányait. Nagykorúságával a modell ügynökségek felkérései is megszaporodtak, így kimondottan jó pénzkereseti lehetőséget nyújtva számára.
- Tanulmányai megkezdése után már a második év végén gyakornoki állást kapott egy magyar, talan, kereskedelmi zenecsatornánál.
- Négy évvel később, némi kitéréssel egy közszolgálati csatorna lottó-sorsolásában, az első munkahelyére visszahívták, megkapta első műsorát egy betelefonálós játékban.
- Az évek folyamán több csatornával írt alá szerződést, vezetett gyerekműsort, kibeszélő show-t, reggeli műsort és vetélkedőt is. Rhédey Dorottya neve beleivódott a magyar médiába. Mindeközben magánéletéről nem sokat lehetett tudni. Jelentek meg cikkek, hogy megütött egy fotóst és összetörte a kameráját, hogy 19 éves férfi a párja, de ezek tiszavirág életű médiabotrányt keltettek és csak növelték az ismertségét végeredményben.
- Jelenleg a talan média palettájáról szinte teljesen eltűnt, úgy tudják, hogy saját, egészséges életmód könyvét írja. Amit viszont nem tudnak, hogy az MSTV megalapítását követően az elsők között kérték fel, hogy a mágusok csatornáján vezessen műsort. Elég egyértelmű választás volt, hiszen a neve ismert, ráadásul mágus is. Jelenleg is a csatorna egyik arca, a reggeli műsor házigazdája.
- Szinte teljesen megszakította az elmúlt 20 évben a Családdal a kapcsolatát, gondolkozásmódja miatt sosem volt szívesen látott vendég az összejöveteleken, de mióta ismét a mágikus vérkeringés része, igyekszik újra felvenni velük a kapcsolatot.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.05. 14:30:19

Ez a karakter a MSTV céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése