A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rhédey Konrád

 
Beosztása: König Akadémia, Államigazgatási szak
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: szeptember 17.)
Testalkat: Termete nyurga és karcsú, de szűkebb öltözékben átsejlik, hogy valamennyi izom van azért rajta, ha nem is túl sok. Tartása és mozgása határozottságot sugall, hosszú zongorista ujjaitól pedig inkább egy Liszt művet várna az ember, mint Debussyt.
Vonások: Sápadt, jóképű férfi, a Családban eléggé elterjedt magas járomcsont és nemesi vonások nála is megvannak. Arckifejezést viszont soha nem látni rajta.
Szem: Annyira világos kék, hogy már inkább szürke, a jeges árnyalat miatt pedig pillantása gyakran tűnik hűvösnek, üresnek és távolinak. Olvasáshoz gyenge szemüvegre van szüksége.
Haj: Egészen sötét barna, és ha hosszabbra van hagyva, akkor enyhén behullámosodik, de jelenleg inkább rövidebb fazonra nyírva hordja.
Általános öltözet
Elegánsan öltözködik még hétköznapokon is, és még az is láthatja a ruháin a jó minőséget és jó ízlést, aki amúgy nem nagyon ért a divathoz. Többnyire szövetnadrágot visel különböző színű ingekkel és nyakkendőkkel, klasszikus fazonú bőrcipőkkel. De a legfontosabb, hogy megjelenése mindig makulátlan, hacsak nem éppen az adott pillanatban ugrott ki az ágyból.
Első benyomás, kisugárzás
Nyugodt, kimért és udvarias fiatal férfinak tűnik, bár elég visszahúzódó, és látszólag csak akkor szólal meg, ha muszáj. Ezek a ritka megszólalásai viszont intelligenciáról és műveltségről tanúskodnak. Persze ha nincs az ilyesféle társalgáshoz megfelelő ember a környékén, akkor inkább keresi egy jó könyv vagy egy zongora társaságát. Egy kicsit talán karótnyeltnek tűnik, és ha rendetlenség van vagy valamiért ideges, akkor zavartan kezd el mindent rendezgetni, de amúgy kellemes társaság is lehet.

Leírás1993. szeptember 17-én jött világra a család Hajdúszoboszlói házában, Rhédey Ákos és Rhédeyné Benegeszery Klára második gyermekeként, majd Budán nevelkedett. Gyermekkoráról csak azoknak beszél, akik közel állnak hozzá, de általában másoknak is feltűnik kissé excentrikus viselkedése, melyet vagy valamilyen gyerekkori törésnek rónak föl, vagy annak, hogy a Családban nevelkedett. És mindkét esetben igazuk is van.

A Martionban a Karpena ösvény tagja volt, tanulmányait pedig a König Akadémia Államigazgatási szakán folytatta. Mindig is jó tanuló volt, a feladatait remek pontossággal végezte, és soha nem késett le egyetlen határidőt sem, de csendessége miatt eddig mégis inkább a háttérben húzódott meg. Kivéve persze a 2012-es eseményeket, ahol a Benegeszery Nádor, Leon és Daróczy Rúfusz körben forgott. Diplomáját 2016-ban szerezte meg, és még a nyáron el is helyezkedett a Szociális és Mágikus Minisztériumnál gyakornokként.

Adatok:

MÁK Okmányazonosító: 144914MK
Családi és utónév: Rhédey Konrád
Születési hely / idő: Hajdúszoboszló, 1993. szeptember 17.
Lakóhely: 1024, Budapest, Lövőház utca 23.
Származás: mágus
Ismert specialitás: nincs
Abeomágusi alak: nincs
Vércsoport: A-
Genotípus: asztrál, asztrál
Apa: Rhédey Ákos
Anya: Rhédeyné Benegeszery Klára
Testvér: Rhédey Ábel (1989 június 9.)


Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
A fekete nyakkendős alkalomhoz illően méregdrága és rendkívül elegáns armani öltönybe öltözött.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.25. 12:47:02

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Higany nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése