A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rikimaru

 
Beosztása: Nem evilági lény
Nem: Férfi
Életkor: 127 (születésnap: július 10.)
Testalkat: Magasságra másfél méter, arányaiban emberre hasonlít. Teste inas, bőre sötétkék vagy fekete, nem lehet eldönteni. Teljesen szőrtelen. Kezén és lábán 3 ujj található. Hosszú, erős és ügyes farok valamint fején két szarv díszíti.

Vonások: Feje legkevésbé sem emberszerű, fogai kicsik és hegyesek. Mimikája mégis valami megmagyarázhatatlanul emberi hatást kölcsönöz neki.

Szem: Se túl nagy, se túl kicsi. (A körülményekhez képest.) Macska szerű a pupillája, ezen kívül az egész méregzöld, átható, ravasz tekintettel.

Haj: Haja nincs. Két szarva homlokáról indul, kicsit több, mint egy teljes kört leíró csavar van benne. Kezdetben a koponya ívét követi és tarkó magasságában fordul ki a hegyes fülek mellé.

Általános öltözet
Egyszerű, sötét, ránézésre durva szövetnadrágot visel, felsőtestét általában szabadon hagyja, de alkalomadtán látható a nadrágéhoz hasonló, nem biztos, hogy e világi anyagú mellényben.

Első benyomás, kisugárzás
Alacsony, ha árnyékban van, amúgy is szokatlan alakja még kivehetetlenebbé és valószerűtlenebbé válik, tartása sem egyenes, szinte mindig rogyasztott térddel görnyed. Tehát nem túl bizalomgerjesztő. Mégis van benne valami megmagyarázhatatlan, ami nem kelt azonnal félelmet vagy ellenszenvet, inkább csak gyanakvást és bizalmatlanságot.

*Entitás látással (kijelölős): Semleges entitás *

Leírás

Nem olyan régen "költözött" Budapestre. A korát, származási helyét és eredeti nevét nem tudják, de mivel a SzAP-pal evaló egyetlen találkozásakor ártalmatlannak vélték mind őt, mind a csínyt, amit elkövetett, nem száműzték a síkról. Azóta óvatosabb és egyelőre sikerült is elkerülnie a további összetűzéseket a hivatalos és kevésbé hivatalos démonvadászokkal.

Alkalmanként felbukkan, hallgatózik, figyeli az eseményeket a városban, hogy aztán az így megszerzett információval üzleteljen a megfelelő helyeken. Ennek révén néhány nem teljesen törvényes tevékenységet folytató egyén "jó barátjává" vált, hogy belőlük hasznot húzhasson.

Összességében azonban senki nem tud róla túl sokat, még az üzletfelei se mindig tudják, hol találkoznak vele legközelebb.

Aktuális nevét néhány hónapja használja, mióta egy főiskolás mágussal beszélgetve ő egy videojáték egyik karakteréhez hasonlította. Előző neve Shazar volt, az országba már ezzel érkezett, a legtöbben, akik találkoztak vele, még így ismerik.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.05. 15:54:07

Üzenet küldése