A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rippl Margó

 
Beosztása: Magibotanikus, a KomPONT Kft. munkatársa
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: március 22.)
Testalkat: Magas, vékony, könnyed. Őzike.
Vonások: Az arca kortalan, szemrebbenés nélkül letagadhatna egy teljes évtizedet. Viszont bármilyen grimaszt levág a semmiből. A vonásai elnagyoltak és karikaturisztikusak, az egész arcberendezése őrült infantilizmust mutat.
Szem: Van belőle egy, meg még egy. Egymás mellett, közöttük egy krumpliorr.
Haj: Barna, hullámos, frufrus.


Általános öltözet
Természetes, minőségi anyagok. Nem tolja hivalkodón az ember arcába, mégis mindig finom kelmét visel, legyen belőle bármi is kiszabva. A bármi pedig az ő esetében valóban bármit jelent. Ha kedve van hozzá és oka rá, még a karácsonyfát is magára aggatja. Már a ruhatára alapján is ki lehet róla jelenteni, hogy elvarázsolt lélek.


Első benyomás, kisugárzás
Neked könnyű lehet - ez az első gondolat, ami eszébe jut róla az embereknek. Fogalma sincs mit akar az élettől, azonban gondja a mindennapokban még így is nulla. Súlytalanul úszik a hullám tetején, a rózsaszínben látott élet viszi magával, ringatja, sodródik az áramlattal. Feje vattacukorpárnán pihen, pillecukron él, vércukorszintje az egekben és rosszabb, mint egy túlpörgött gyerek. Felelősségtudata nulla, visszafejlődött benne, mint fölösleges szerv az evolúcióban. Elrugaszkodott ötleteit megy és megvalósítja, és Isten óvjon attól, hogy valaha ő legyen az utolsó nő a Földön, mint az emberiség reménye.


Leírás


Leírás


Papa pöttöm picilánya. Gondtalanságban született, és abban is nőtt fel. Gusztustalanul elkényeztették, mindent a hátsója alá toltak. Anyagi biztonságuk még gazdasági válság ideje alatt sem rendült meg. Soha nem kellett lemondania semmiről, soha egy komoly döntést nem kellett meghoznia, ami a jövőjével volt kapcsolatos. Nem akarsz a Martionba menni? Rendben. Mégis oda akarsz menni? Rendben. Fogalmad sincs melyik egyetemre mennél gimnázium után, és hogy egyáltalán mihez kezdj az életeddel? Rendben, mi mindenben támogatunk! A nagy szabadságban épp csak felelősségérzetet nem tanult, de ez senkinek nem tűnt fel.

Végül mégis csak felvételizett az érettségi után, és végzettséget is szerzett az Elméleti Mágia Kar növénytanra specifikus szakán, de friss diplomásként el már nem helyezkedett, legalábbis ezen a szakterületen. Vasutasként állt munkába, hiszen egyik reggel úgy ébredt fel, hogy neki most az a szíve vágya. A Martion Expressz kalauzaként évekig kísérte a kicsiket és a nagyokat, innen lehet legfőképp ismerős az arca és a személyisége. Mert bizonyosan nyomot hagyott benned, ha csak egyszer is találkoztatok.
Bő egy évtizedig az élet nem szólt másról, mint a bulizásról, a határok feszegetéséről, kipróbálni mindent, ami csak izgalmat sejtet.

Mostanra ugyan pálfordulást nem követett még el, de a felelősségtudat halvány árnyéka már képen nyalta. Lefújta az évek alatt lerakódott port a diplomájáról, és igaz apu hathatós hátszelével ugyan, de munkaerőpiac aktív szereplőjévé vált. Saját szakállára tulajdonképpen bármilyen megbízást elvállal, aminek köze lehet a mágikus növényekhez, nehogy híján legyen a szórakozásnak. Legfrissebb borzalmas titka, hogy állandó státuszt tudhat magáénak: egy ritka komponensek kereskedelmével foglalkozó cég profilbővítése éppen kapóra jött számára. Mivel pedig a megalkuvásnak is vannak határai, a kalandokról cserébe nem hajlandó lemondani - bakancslistája gyakorlatilag végtelen és folyamatosan bővül, a legeslegrosszabb dolog pedig csak az lenne a világon, ha normális felnőttnek nézzék.


//Karakterkép: Kristen Schaal//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.05.31. 11:35:05

Ez a karakter a KomPONT Kft. céghez tartozik.

Üzenet küldése