A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Riusz László

 
Beosztása: Démonvadász

éjféllel telt táj
némán gomolyog a füst
az emeletről

a tölgyajtón túl
az árnyék kívül megül
érintetlenül

Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: március 12.)
Testalkat: Bőre kicsit kreol, alkata vékony, és erre még rátesz egy lapáttal, hogy kifejezetten alultápláltnak hat.
Vonások: Nem csak a szeme formája emlékezteti az embereket arra, hogy valahol a családfájában egy japán rokon is fellelhető; kifejezetten keleties arcvonások jellemzik.
Szem: Legfeltűnőbb az arcában tökéletesen tompafekete színű szeme, mely mandulavágású. Ám előfordul, hogy kontaktlencséje helyett vastagkeretes szemüveget vesz fel (hisz nagyon gyenge a látása); ilyenkor cirmos sötétbarna írisze meglepően sokatmondó.
Haj: Haja egyenes, selymes tapintású, szénfekete, kócosan meredezik, megszelídíthetetlenül.
Általános öltözet
Általában, minden hideg ellenére is egy pólóban/ingben és egy farmerben/vászonnadrágban látni - ha valakinek megjelenik. Előszeretettel jár mezítláb, és elengedhetetlen kellék hosszú, karomszerűen hegyes ujjai között egy fehér zacskó, mely imádott drazséit rejti. Mostanában kedveli a világosabb színeket, de előfordul, hogy azt a pólóját veszi fel, amely fekete, s közepén egy ezüstszínű "R" betű díszíti - mintegy státusszimbólumaként "enyhe" arroganciájának.
Első benyomás, kisugárzás
A legjobb jóindulattal is furcsának mondható. Keveset beszél, inkább kérdez, és jobban kedveli az árnyékok és démonok társaságát, mint az emberekét.
Hangja selymes, mély, beszéde halk, lassú. Hanghordozása gyakran árulkodik valami természetes arroganciáról, s kérdései elég sokszor zavarbaejtőek, vagy udvariatlanok.
Kicsit talán visszataszító tulajdonsága, hogy szeret mindent közelről megfigyelni - ez javarészt rossz látásának köszönhető - , és ha újat tanul, tanítója minden mozdulatát önkéntelenül is pontosan leutánozza. Ezeket a gesztusokat minden megfontolás nélkül, teljesen önkéntelenül csinálja.
Aki egy kicsit is jobban megfigyeli, láthatja, hogy amint két-három embernél több kerül a közelébe, elmenekül. Nem hallani, hol jár, nem hallani, merre távozik, s ha ott is van valahol, akkor sem biztos, hogy előjön. De figyel, hallgat, és sokkal több mindent tud az emberekről, mint azt sejtenék.

Leírás

//Soon.//


//A haikut köszönöm Nanának.//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.03.27. 15:48:08

Ez a karakter a Lipótmezei központ céghez tartozik.

Üzenet küldése