A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rolland Roland

 
A Karpena ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem: férfi
Életkor: 18 (születésnap: április 01.)
Testalkat: 176 cm átlagos testalkatú,erős csontozatú srác,aki konditermet csak távolról látott,de viszont ahhoz képest sportos,szálkás izomzattal rendelkezik.A magasságához a 70 kg pont elegendő ahhoz,hogy ne nézzék egyszálbelűnek.
Vonások: Magasságához illő,vékony kissé be esett arc,markáns állal párosul
Szem: Barna,lányokat meg igéző boci szemek,arányosak(mivel kettő is van neki) az arcával
Haj: Rövid-szőke,ápolt
Általános öltözet
Szereti a lazább-lezserebb ruhákat pl.:melegítő alsó,zipzár-as felső,de sokszor lehet ugyancsak laza,de elegáns ruhákban is látni pl.:sötét farmer,fehér ing,elegánsan sportos cipő.
Első benyomás, kisugárzás
Mindenkivel nagyon barátságos és közvetlen.Nagyon türelmes,inkább megbeszél egy konfliktust mint hogy attrocitásba keveredjen,de ha elszakad a cérna,akkor világvégét csinál.Nem haragtartó típus,de ha összeveszett valakivel,annak sok idő kell még vissza lopja magát a szívébe és elnyeri a bizalmát.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Apai nagyszülei,Magyarországból, Norvégiába költözött,nemesemberek voltak,akik haláluk után fiúkra hagyták vagyonukat.Az apja 25 évvel ezelőtt hátra hagyta Norvégiát és Magyarországra költözött,itt ismerte meg jövendőbeli feleségét a gyermekének anyját. Anyja hivatásos háztartásbeli,apja értékpapírokkal foglalkozik és a munkája miatt sokat jár külföldre.Már kiskorában,bár még nem varázsolt,de már ismert pár egyszerűbb és pár nehezebb varázslatot,mert a szülei mutattak neki.12 éves koráig a szülei és magántanárok tanították.12 évesen bekerült a Martionba azóta itt koptatja a padot,erős közepes tanuló ként.Szüleivel jó viszonyban vannak,ahogy teheti,haza látogat pár napra.Édesapja és édesanyja folyamatosan tanítja a mainapig neki a mágiát és a használatát.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.03.28. 18:45:33


Ez a karakter rendelkezik egy Kacifánt nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése