Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Roskovits Ibolya

 
Beosztása: a L.I.F.T. PR-menedzsere és titkárnője
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: július 24.)
Testalkat: Nem egy modell alkat az alig 165 centijével. Ott kerekedik, ahol kell; egy volt pasija mondta: „Van mit fogni rajta.”
Vonások: Sugárzik róla valami dacos határozottság, mely lehet szimpatikus vagy unszimpatikus egyaránt.
Szem: Barna.
Haj: Szőke, hosszúra hagyott.

Általános öltözet
Öltözködése sokat elárul róla, hisz a legegyszerűbb farmerhez is képes hétköznapi, mégis finom eleganciát sugárzó szettet kreálni, legyen az egy magas sarkú, vagy csinos felső belecsempészése az öltözetbe.
Mindig hatalmas táskával a vállán érkezik a munkahelyére, mely rengeteg poént adott már a munkatársak szájába. Sokan viccelődnek, hogy ami abban a táskában nem lelhető fel, az sehol. Vagy, hogy el lehet veszni benne, és egyszer őt is elnyeli.

Első benyomás, kisugárzás
Rendkívül színes egyéniség, igyekszik több lábon állni, már ami a tudást illeti.
Energikussága már-már hírhedt. Állandóan pörög, kioszt, megmond, helyre tesz, közöl… minden feladatra kihívásként tekint, és éppen ezért igyekszik mindig kihozni a maximumot magából. Igényes mind másokkal, mind magával szemben.
Ha megszólal, tudhatják, hogy egy határozott, céltudatos és rendkívül okos fiatal nővel van dolguk. Egyenes, szókimondó jellem, gyakran fejezi ki tetszését és nemtetszését egyaránt. Olykor már-már fanatikusnak tűnhet, türelmetlennek és rebellisnek... ezért nem egyszer előfordult már, hogy olykor túllőtt a célon lelkesedésével.
Nem túlzottan romantikus alkat. A férfiakban elsősorban a bátorítást, támogatást keresi. Kerüli az olyanokat, akik korlátozzák a szabadságát mindenféle tekintetben.

Leírás

1983. július 24.-én született Budapesten; legalábbis a nővérek, akik a kórház előtt megtalálták, azt mondták, alig pár órás lehetett, mikor bevitték és ellátták. Amint elég stabil lett az állapota, pár hét után már nevelőszülőket kerestek számára, mivelhogy az igaziakat a föld nyelte el. Azóta sem találják őket a rendvédelmi szervek egyébként.
A középkorú házaspárnak, akikhez került nem lehetett gyerekük, így mondhatni, megváltás volt a számukra a pici lány, ahogy ők is neki. Már ha lehet egy alig pár hetes csecsemőnek valami megváltás.
Oké, oké, ez eddig elég tündérmese szerű, főleg, hogy a dolog egyáltalán nem foglalkoztatta egészen tizenhárom éves koráig. Sose titkolták előtte, hogy nem ők az igazi szülei, de nem is érdekelte. Egyszerűen ők voltak és ők is a szülei a számára.

A gyerekkora átlagos volt, apja egy menő ingatlanügynökség vezetője, anyja pedig zongoratanárnő és énekórákat is ad színésztehetségeknek. Szóval nélkülözniük igazán nem kellett soha. Az pedig idejekorán kiderült, hogy „irányító” típus a lány, ráadásul a beszélőkéje is a helyén van.
Már gimnázium előtt is mindig ő volt a „főnök” az osztályban. A diákönkormányzat tagja, sőt elnöke is volt, a röplabda-csapatba is bekerült kitartásának hála. És mindezek a közösségi tevékenységek nem mentek a tanulmányi átlagának rovására. Ezeket a jó szokásait a gimiben is megtartotta, sőt, ha lehet, kicsit jobban kiéleződtek a sok trehány, lusta osztálytárs mellett.
Szorgalom, kitartás és céltudatosság. - Apja mindig ezeket helyezte a fő irányelveknek a munkájában, és ő igyekezett példát véve róla, betartani őket a saját kis életében is, persze a maga módján. Ennek tudatában tanult, fejlődött, ugyanis már utolsó előtti tanévben kitalálta, hogy melyik felsőoktatási intézménybe szeretne bekerülni.

Idővel el is érkezett a felvételi jelentkezések leadásának határideje. Eléggé biztosra ment, csak a választott főiskolát jelölte meg. Szentül meg volt győződve róla, hogy felveszik majd. Vagy ide, vagy sehova. Így lett végül a BKF gazdálkodási és menedzsment szak hallgatója. Persze, tanulmányai mellett a HÖK tagja volt, és önkéntesként is rengeteget segített hallgatói megmozdulásokban.
A képzés elvégzése után PR-menedzserként helyezkedett el egy külföldi vonatkozású cégnél. Ekkor még nem igen gondolta, hogy valaha is a mágusok körében igencsak híres, mondhatni, forradalmian legendássá vált L.I.F.T. cégnél fog dolgozni.
Közel másfél-két éve lett figyelmes a HetiVV-ben megjelent álláshirdetésre, melyre természetesen – ahogy azt minden remek lehetőséggel tette az életben - azonnal lecsapott.
Hogy a határozott fellépése, meggyőző érvelése, vagy pusztán pontos, igényes személyisége győzte meg Kreszcencia urat, hogy ő a tökéletes ember a munkára, nem tudja (szerinte ez a három együtt), egy biztos: azóta lelkes munkatársa a cégnek.

Határidőnapló


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.13. 20:05:04

Ez a karakter a L.I.F.T. céghez tartozik.

Üzenet küldése