A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sághi Lilla

 
Beosztása: Gemmárius
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: február 18.)
Testalkat: Vékony, törékeny, madárcsontú leányzó.
Vonások: Szabályos vonások, semmi elnagyoltság, semmi igazán kirívó. Ha valaki rápillant megállapítja, hogy szép, de nem több. Nem ragadja meg az ember figyelmét túl sokáig.
Szem: Búzavirágkék.
Haj: Szőke.
Általános öltözet
Nem látszik, de turkálóból öltözködik. Ennek ellenére szép és ízléses darabokat hord, jó esztétikai érzékkel áldották meg, az összeválogatott napi szettjei mindig harmonikusak és kellemes látványt nyújtanak. A visszafogott színek híve, azzal, hogy ad magára, nem a tömegből kíván kitűnni.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves mosolyú, szelíd lány. Elsőre talán észre sem veszed; pozitív kisugárzása nem kirobbanó tolakodással vág mellbe, pusztán csak kellemes és megnyugtató a közelsége. Szőke haja és nagy, rácsodálkozó kék szemei miatt hajlamosak őt félreérteni, pedig az ő naivitásának és látszólagos végtelen türelmének is vannak határai, ráadásul meglepő határozottsággal képes hangot adni véleményének. Hamar világossá válhat, hogy lányos ártatlansága nem minden: kiváló megfigyelőkészséggel és problémamegoldó-képességgel rendelkezik.

2012 decembere óta a Gemmáriusi Hivatal alkalmazottja, mint smaragd fokozatú gemmárius. Munkatársaival nem ápol rossz viszonyt, habár fiatal kora miatt nem örvend különösebb tekintélynek. Nem kiemelkedő tehetség, de teljesítménye alapján egyenletes és megbízható munkaerő, aki lelkiismeretesen végzi el a rá kiszabott feladatokat. A szakmában már nem számít újoncnak, mielőtt elfoglalta volna jelenlegi posztját, az ÉLKÜ munkatársa volt. Hiába huszonöt éves csupán, az azonnali mélyvíznek rengeteg tapasztalatot köszönhet.


Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Leírás


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.10. 00:52:49

Üzenet küldése