A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sághy B. Antal

 
Beosztása: Táncos
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: augusztus 02.)
Testalkat: Férfiakhoz képest alacsony, de még így is 177 centiméter magas. Szálkásra kidolgozott test, látszik rajta, hogy foglalkozik magával. Jó ránézni, öröm a szemnek.
Vonások: Határozott, kissé talán rosszfiús. Nem tudod elfelejteni egykönnyen az arcát.
Szem: Borostyán színű, sokak szerint a barna árnyalatába tartozik, de leginkább sárgás tónusokat képvisel.
Haj: Hosszabbra hagyott, sötétbarna, mindig ügyel arra, hogy kinézzen valahogy, kócosan tényleg csak a konyháig megy ki.
Általános öltözet
Laza, sportos, néha elegáns. Az attól függ mit követel meg az aznap. Szereti a könnyed, nagyobb ruhadarabokat, néha előbb nézi az ember valami utcalakó kölyöknek, mint egy jól kereső ficsúrnak. Még szerencse, így legalább nem akarják kirabolni... Cipője rendszerint a deszkásoknak is kitalált, vastagabb talpas Nike vagy DC. Szereti a színes darabokat is, nem veti meg a lila vagy olívazöld felsőket sem. Különösen jól mutat nyaranta egy-egy rikító felsőben, mikor kissé kreolosra barnul a bőre.
Az atléta trikók, ujjatlanok mindennapos viselete megszokott nála. Főként melegítőnadrággal, meg az elmaradhatatlan cipőivel. Tényleg sok van neki... Ha be kéne skatulyázni, hogy mely stílus képviselője, bátran lehetne rá mondani, hogy az underground szülöttje.
Első benyomás, kisugárzás
Csak rá kell nézni és tudod, hogy mit ígér az éjszaka. Látod rajta, hogy ő az a tipikus, a filmekből jól ismert rosszfiú, aki lehúz magához a mélybe és olyan adrenalin löketes éjszakát biztosít, amilyet elképzelni sem tudsz. A csibészes mosolya, az a felvont szemöldök, és a hitetlen pillantása, hogy "Te nem mered megtenni?" arra buzdít, hogy "De igen! Akarod!". Mindemellett pedig tudod, hogy ha szükséges meg tud védeni. Nem is igazán tudod, csak érzed... Van az a furcsa érzés a közelében, amitől addig nem tudsz szabadulni, amíg rá nem jössz, hogy mi lehet az. Mondani semmit nem mond, ő is tudja, hogy érzed rajta, több ő, mint egy átlagos srác.

Leírás

Előtörténet
Szigorú, ám szerető talan családba született. Ötéves volt, mikor kisöccse született. Mint minden gyerek... örült is meg nem is az új érkezőnek, de hamar megszerette. Nyolc éves volt, mikor édesapja autóbalesetben elhunyt. Mai napig rossz emlékeket őriz erről az időszakról, hiszen édesanyját is eléggé megviselte, és szinte a szeme láttára omlott össze a család. Rá két évre pedig elvitte a gyomorrák édesanyját. Nehezen dolgozta fel a történteket, mindenért magát hibáztatta. Az sem segített, hogy a nagyszülőkhöz kerültek. Így legalább volt kinek a fejéhez vágni egy-egy rosszabb pillanatban, hogy Isten nem létezik, vagy ha mégis, akkor biztos nem olyan, amilyennek a szülei mesélték. Emiatt sokszor térdepelt a sarokban...
Ahogy idősödött, cseperedett, egyre kevesebbet járt haza. Nem is igazán szeretett, és nem is tartotta saját otthonának a nagyszülei házát. Hiába próbálta megzabolázni magát öccse miatt -akit mindig is nagyon szeretett, nem sikerült. Rossz társaságba keveredett, hamar rászokott a cigire, az alkoholt sem vetette meg, és végül jöttek a drogok is. Tizenhat évesen szökött el, megpróbálta ezzel is enyhíteni a vállára nehezedő súlyokat... hátha nincs ott, akkor nem is fáj alapon. Azóta nem is igazán kereste a kapcsolatot családjával, és igyekezet minél messzebb kerülni tőlük. Hiába adtak ki keresést utána...

Persze ezután sem lett egyszerűbb az élete. Megismert nagyon sok embert, leginkább az utcáról, és igen, előfordult, hogy kisebb-nagyobb munkákat vállalt el, hogy legyen mit ennie. Aztán találkozott egy lánnyal... bár nem élt az utcán, azért nagyon is beleillett abba a rétegbe, ahol mozogtak. Hamar egymásra találtak és nem csak a testi vonzalom miatt. A lánynak is meghaltak a szülei, és háromszázhatvan fokos fordulatot vett az élete. Magára ismert a barnaságban, és nem akarta egyedül hagyni. Eltelt egy év... megvoltak. Remekül megvoltak. Tudta kezelni a másik hiperérzékenységét, a dühkirohanásait, és azt, hogy voltak olyan napok, vagy hetek, mikor nem került elő. Féltette, nem csak azért, mert elsőre egy elég védtelen, esetlen lányt ismertünk meg személyében, hanem azért is, mert félt attól, hogy megint elvesznek tőle valakit, akit szeret, akiben megbízik és akit bárhova is követne.
Egyik este csúnyán leitták magukat... másnap pedig elég fájdalmas volt az ébredés. Harapás nyomok, apró véraláfutások, kisercenő vér és bizony nem csak rajta. Olyan volt, mintha szex közben verekedtek volna... tény, hogy sose volt az a meghitt, romantikus együttlét rájuk jellemző, de ennyire nem hagyták eldurvulni a helyzetet egyszer sem.

Mint kiderült, most sem szabadott volna, hiszen a lány vérfarkas volt. Tony persze semmit sem ismert akkor még a mágikus világból, hiszen talan családba született, később pedig Szása tanulmányait nem követte figyelemmel, nem is tudott arról, hogy az öcskös mágussá érett. Tizenhét éves korában szembesül azzal a ténnyel, hogy márpedig létezik, ami eddig csak a filmekben látott. Kevesebb, mint egy hónap múlva már együtt vonyított a Holdra azon kis társasággal, ahova bekerült. Nem volt az a nagy társasági lény... ami a farkaslétet illeti. Nem jött ki jól társaival, és azt sem szerette, amivé vált. A havi kiszőrösödés fájdalmas órákat követelt meg tőle előtte és utána is, nem beszélve arról, hogy teljesen kiütötte egy-egy végignyargalt éjszaka, és ez a mai napig nem változott. Kiszolgáltatottnak érezte magát, mindig valakinek össze kellett kaparnia reggelente... ez pedig nem mehetett így tovább. Nem kellet sokat tennie azért, hogy a falkából "száműzzék", így is kissé agresszívebb volt társainál a bemarásnak köszönhetően. Tényleg nem viselte túl jól a tényt, hogy belőle is mágikus lény lett. Magányos farkasként vágott neki a nagyvilágnak, és újra Budapestre sodorta a sors. Munkát keresett, de sehol sem volt megfelelő.

Az iskolát nem fejezte be, nem volt érettségije, anélkül pedig még utcaseprőnek sem mehetett el. Eltelt újabb egy év anélkül, hogy bármi előrelépést tehetett volna az életében, majd meglátta a Bors&Chili hirdetését, miszerint munkatársakat keresnek újonnan induló szórakozóhelyükhöz. Nem akart nagy babérokra törni, jó lett volna neki a takarító részleg is, ha felveszik, csak fizessenek neki és ne kelljen téblábolnia az utcán. Végül pincérnek vették fel. Akkoriban semmilyen bátorsága nem volt ahhoz, hogy táncosnak jelentkezzen, pedig nagyon is megállta volna a helyét a színpadon. Isten adta tehetsége volt ugyanis hozzá. A nők, mint pincért is imádták, esténként neki is tele volt a nadrág szegélye papír pénzzel, pedig még csak nem is vetkőzött a nagyokkal ellentétben. A klub tulajdonosa, Márk figyelt fel rá, mint korábban is, mikor állást adott neki. Így is hálás volt, hiszen neki köszönhetően estin befejezhette az iskolát, és volt tető a feje fölött. A B&C öltözőjében aludhatott, amíg nem volt hova mennie, utána pedig... egy fatális véletlen folytán felkerült a színpadra. Na jó, talán nem volt akkora véletlen, mint azt gondolnánk. Márk hívta fel, és a nők őrjöngve követték tekintetükkel, pedig csak felsétált. Onnan már tudták, hogy elég ha megmozdul és dől majd a lóvé. Így is lett. Új táncost avattak a -kis létszámú- csoportban. Minden estés fellépései lettek, egy hónap múlva pedig saját albérletbe tudott költözni. Márk, akinek egy életre adósa és elkötelezettje lett, persze tudott arról, hogy a srác kiféle-miféle... meg arról is, hogy nem igazán jön ki jól más likantróppal, így megelőlegezve bizalmát, nem foglalkoztat Tony-n kívül más vérállatot. A srác sok pénzt hoz a konyhára, és nem lenne szerencsés elbaltázni az üzletet. Ennek már idestova öt éve... és meg sem fordul a fejében, hogy más munka után nézzen.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.22. 23:16:33

Ez a karakter a Bors & Chili céghez tartozik.

Üzenet küldése