A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sánta Konrád

 
Beosztása: Szerelő
Sánta Konrád | Szerelő, éjlényaktivista
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: november 27.)
Testalkat: Kifejezetten jó kondiban van, és ami azt illeti, ez meg is látszik rajta. Széles váll, keskeny csípő, lapos has, és a hölgyek szerint tetszetős fenék. Több tetoválása is van, ebből főleg az látszik, mely végig fut karján, illetve ami a mellkasán van - egy
Vonások: Kissé szögletes vonásai inkább markánsak, mint bántóak. Ritkán látni frissen borotváltnak, de mikor már megerősödne a szakáll s a bajusz, valahogy mindig megtalálja a borbély címét.
Szem: Mandulavágású, melegbarna tekintetében többnyire játékos cinkosság csillan.
Haj: Sötétbarna haja kifejezetten rövid, és többnyire tüsire zselézett.
Általános öltözet
Többnyire lazán öltözködik, nyáron általában csak egy rövidnadrágot és egy izompólót visel, télen pedig farmert és bőrdzsekit. A mostanában divatos olvasókereszteket ő is nyakában hordja, továbbá általános kiegészítője a napszemüveg, és valahogy mindig lapul egy fésű a jobb farzsebében. Valahogy mégse nézné ki belőle az ember a jampi stílust.
Első benyomás, kisugárzás
Nem lehet mellette úgy elmenni, hogy az ember ne venné észre. Nem csak megjelenése, de laza mozgáskultúrája is hozzájárul személyes varázsához, s ha megszólal, a lélegzet is elapad. Ez egy okos pasas, nem dohányzik, nem iszik... és bizony hogy létezik!

Leírás

[12]

Anyja talán nem is tudta, de az egyéjszakás kalandja nemhogy mágus, de likantróp is volt. Arról pedig igazán nem tehetett, hogy ebből gyermek is fogant. Az már csak a szerencsén múlott, hogy a kisfiú apjával ellentétben egészséges volt, és az is mázli volt, hogy sikerült megcsípni az úriembert - Ha nem is férjnek, de élettársnak, és gyermeke névadójának egészen addig, míg véletlenül be nem karmolta az akkor két éves fiát a vérfarkasok közé.
Nem lehet tudni, hogy ez volt-e az oka annak, amiért megromlott a kapcsolatuk, vagy volt-e esetleg más oka is, de tény, hogy a pár szétköltözött, és a férfi csakhamar megházasodott.
Túlzás persze azt állítani, hogy teljesen elhagyta a családot.. inkább csak átpártolt egy másik családhoz. Hétvégente ugyanis találkoztak, elmentek kempingezni, és féltestvérét is ismeri, sőt, mondhatni jóban vannak. Sok közös vonásuk van a sráccal, Róberttel, de az ellentétek egészen biztosan a küllemükben jelentkeztek. Mindenesetre mindketten vérfarkasok, és mindketten tagjai a Falkának, továbbá valahogyan az érdekképviselethez tartoznak. Ő maga ugyanis a tüntetések, propagandák fő alakja volt 2011 elejétől egészen 2012 nyaráig.

Gyerekkora tehát nem alakult túl fényesen. Anyjával sosem jött ki, ahogy a nő partnerei sem nyerték el sosem tetszését. A Martionban inkább kitartása, mint mágikus adottsága hozta gyér sikereit, és ezeken felbuzdulva döntött úgy, hogy gemmárius lesz. A felvételin valahol átcsusszant, de egy évnél tovább nem bírta az iskolát. Inkább átpártolt rendőrképzésre, amit el is végzett, s ezután négy évig rendőrként dolgozott, mint mágikus összekötő és járőr.
2009-ben szerelt le, és állt be egy garázsszervizeshez. Egész jól ért a bütyköléshez, és mellette végül is marad elég ideje a szervezéshez. A Brigádhoz 2010-ben csatlakozott, azóta persze ez az egész nyomtalanul feloszlott.

Egészséges életet él amúgy, sűrűn jár sportolni, nem dohányzik, nem alkoholizál, és állítólag nincs senkije. A Falkának csak ímmel-ámmal tagja, a 2012-es történések után nemigen kullogott vissza.

Tulajdonságok-előnyök-hátrányok

//Karakterkép: Tetoválás, amúgy Samuel Vieira//


Aktuális állapot:
Hétköznapi öltözet, farmer-póló, felette egy széldzseki.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.12.06. 23:06:01

Üzenet küldése