A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sánta Róbert

 
Beosztása: Ügyész, szóvivő
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: szeptember 01.)
Testalkat: Átlagos magasságú (183), bár a szél nem fújja el, de a sportos kifejezést még éppen nem használnánk rá.
Vonások: Abszolút férfiasak, mégis valahogy finomak azok a vonások.
Szem: Sötétkék, megfoghatatlanul átható tekintet egyenest a lovagregények lapjairól.
Haj: Rövidre nyírt, szőkésbarna, igyekszik divatosan elaludni.

Általános öltözet
Elég változatosnak nevezhető, ha leszámítjuk azt, hogy a munka megköveteli az öltönyt. Van neki belőle kettő-három, hiszen valószínű nem vetne rá túl jó fényt, ha folyton ugyanabban mutatkozna.
A hétköznapokban nincsenek extrém kicsapongásai. Szereti a farmerokat, mint sokan mások. A bőrcipő helyett előnyben részesíti a tornacipőket, vagy a sportcipőket, mikor hogy. Pólók terén szokta talán néha elengedni magát, befigyel néha egy-egy rock-együttes nevével vagy emblémájával ellátott darab is.
Fülbevaló. Lehet, hogy férfiatlan és már ki is ment a divatból, de él vele. Természetesen holmi köves darabot a fülébe nem tenne.


Első benyomás, kisugárzás
Titokzatos és kiismerhetetlen, mindig tud meglepetéseket okozni a környezetében élőknek. Ugyanis egy halál egyszerű kis szürke jogásznak tűnik elsőre. Az meg ugyebár a kutyát sem érdekli, hogy tudja oda-vissza a paragrafusokat. Az már egy kicsit érdekesebben hangzik, hogy ő a vérfarkasok érdekképviseletének szóvivője és igyekszik jobbá tenni az övéi megítélését. Bizony, ő maga is fertőzött.
Állati nyugodt ember, nem egyszerű felbosszantani, de meg lehet próbálni. Sőt mi több még akár visszahúzódónak is lehet nevezni az egyszerű hétköznapokban, hiszen halk szavú és keveset is beszél, olyan magának való figura. Nem érezni, hogy zavarban lenne, vagy félne bármitől is, simán csak nem feltűnősködik. Ezzel szemben a bíróságon, vagy bármely vitában, hihetetlen eltökéltséggel tud kiállni az igaza mellett és ha elragadja a hév, akkor fel tudja ám emelni a hangját. Ezt se sokan nézik ki belőle.
Egyébként meg azt sem nehéz leszűrni, hogy vérfarkas, ugyanis van egyfajta rossz beidegződése, mi szerint emberi alakban is gyakran szimatol idegen helyen, vagy idegenek környezetében. Ilyenkor természetesen illedelmesen elnézést kér, ha feltűnik a körülötte lévőknek.


Leírás

Kiegyensúlyozott családi körülményekbe született a fiatal Róbert, attól a kis apróságtól eltekintve, hogy édesapjának köszönhetően ő maga születése óta vérfarkas. Nem úgy, mint apja előző házasságából való féltestvére, akit meg úgy mart be a férfi. Végül is mindenkinek lehetnek az életében olyan epizódok, amiket nem reklámoz. Mindenesetre ez Róbertre nem volt nagyobb kihatással.
Fiatalkora nagyrészt eseménytelennek tekinthető. Teljesen átlagos máguscsaládról van szó és a havi tortúrát leszámítva, tényleg nem is történt a sráccal semmi. Bátyjával a kapcsolata annyiból állt, hogy hétvégente eljártak néha az apjukkal, vagy épp valami közös családi programon voltak jelen mind ketten. Alapvetően mindig is jóban voltak és ez a mai napig is igaz rájuk. Talán azóta lett kicsit szorosabb a kapcsolatuk, mióta mindketten a pesti falkába tartoznak.
Természetesen a Martionba járt ő is, mint ifjú máguscsemete, de a csekély mágikus készség minden bizonnyal apai vonás, ugyanis bátyjához hasonlóan ő sem brillírozott. Csak is szorgalmának köszönheti a kimondottan jó átlagát. Egyébként a Karpena ösvényt erősítette.
A társasági élete teljesen átlagosnak nevezhető, ő volt az a típusú srác, aki ha rossz fát is tett a tűzre, sosem kapták el érte. Eszesebb volt annál, így mindenki meg volt róla győződve, hogy áldott jó gyerek.
Jött az egyetem, ő meg sem próbálkozott, holmi mágikus tudományokkal, egyenest belevetette magát a jog útvesztőibe. Nem voltak nagyra törő tervei, csak jól akart keresni. Kitűnő eredménnyel végezte el egyébként az iskolát, gyakorló ügyész lett. És hogy mindeközben nem éppen volt feddhetetlen fiatal? Most már kit érdekel? Kiélte magát. Ha valaki most ismeri meg, akkor ki se nézné belőle, miket tett, de persze semmi olyat, ami ne lenne igaz mostanság szinte minden második fiatalra.
Gyakorló ügyészi éveiről sem mondható el semmi különös, míg nem felmerült az igény, hogy a falkát jogilag is kellene képviselnie valakinek. Erre nem is találhattak volna kézenfekvőbb személyt, mint Robit, aki már „ezer éve” falkatag és valamelyest konyít is a joghoz. Ő lett az érdekképviselet szóvivője, nagyjából ezzel egy időben kezdett el bátyja is tevékenykedni. Mostanra ő az, aki intézi a tüntetések engedélyezését és egyéb jogi követelményeit, plusz igyekszik a Kormánnyal folyamatosan tárgyalni a magyar falkák érdekeit szem előtt tartva.

Aktuális állapot:
Fekete öltöny, fehér ing.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.12.10. 18:46:51

Üzenet küldése