A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sára

 
Beosztása: Hercegségi végrehajtó
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: június 01.)
Testalkat: Madárcsontozata ellenére is sportos, ám egyhatvanas magasságával nem emelkedik ki a tömegből.
Vonások: Tipikus, kortalan távol-keleti pofi hatalmas mandulaszemekkel, apró szájjal és ahhoz mérten egy picit nagy, elülső fogakkal.
Szem: Mandulavágásúak, barnák.
Haj: Hosszú, szálegyenes és fekete, elől mérnöki pontossággal mért frufruval. Nem hogy új frizurával, még kócosan se nagyon mutatkozik.
Általános öltözet
Mindig gondos válogatás és nem kis kiadások eredménye. Egy-egy ruhadarabra képes akár heteket is várni, hogy a divatházakból kikerüljön a piacra. Ennek megfelelően csak rendkívül ritkán mutatkozik ugyanabban az öltözékben. Az esetek nagy részében azonban teljesen átlagosnak nevezhető, még ha hangulatától függően, egészen feltűnően is képes felöltözni. Nincsenek preferált színek, ruhadarabok vagy anyagok. Ugyanúgy felveszi a bőr miniruhát, mint a tradicionálisabb, japán népviseletre hajazó darabokat, öltözködés terén nem mutatkoznak gátlások. Néha pedig egészen olyan, mintha egy Tarantino filmből lépett volna elő.
Sosem vár megjelenéséért dicséretet, nem mások kedvéért fordít ekkora gondot a ruházkodásra. Ez számára csak egy szabadidős elfoglaltság.
Első benyomás, kisugárzás
Igazából ő egy japán lány, aki nem valószínű, hogy le fog állni veled beszélgetni. Mit neki egyszerű földi halandók, akik esetleg kommunikálni akarnak vele. Nagy részét ignorálja… aki pedig átesik a rostán, annak egy nagyon élménydús beszélgetésben lehet része. Félreértés ne essék, hamar rá lehet jönni, hogy Sári a célszerűség embere és csak akkor szól, ha tényleg van is mit mondania, így senki hasába nem beszél lyukat. Viszont ha nem vagy szimpatikus, akkor minden további nélkül a tudtodra adja, természetesen mérhetetlen udvariassággal. Először közli veled, hogy szívesebben látna a fán lógva, lehetőleg a nyakadnál fogva. Aztán megkérdi felsegíthet-e.
Ha szimpatikus lennél, abból meg nem sokat észlelsz, mert a vicceken legfeljebb a száját húzza el, vagy a vállát vonja meg… rosszabb esetben átcsúszol az előző kategóriába. Bizonyos témák persze őt is érdeklik, el lehet vele beszélgetni, és akkor fel lehet fedezni a maga előtt mutogatva gesztikuláló, halkan és megfontoltan mesélő leányzót. El lehet csípni egy-egy érdeklődő tekintetet, de ha csak nem köt össze a munka vagy a hobbi, akkor egyszerűen kár belé. Mindenki jobban jár. Főleg te.

Auralátók számára az első benyomás igen érdekes, ugyanis előszeretettel színezgeti varázstárggyal az auráját. A japán mágusok csodái így például a diszkógömb témájú aura, vagy éppen a szivárványos, a kétdimenziós sárkánnyal körbefuttatott… Ha nem is rejti el szándékosan az auráját, akkor sem lehet megmondani, hiszen általában a hangulatának megfelelő témában ragyog.

Mágialátók számára láthatóan sok varázstárgy van rajta. Minden egyes nála lévő tárgy mágiás, még a ruhái is. Esetek nagy részében csak ilyen enyhe kis vízlepergetésről, vagy önállóan kézberepülésről van szó, nem kell semmi borzalmasra gondolni, de tény, hogy rengeteg időt tölt azzal, hogy valami mágia minden cuccában legyen. Még ha soha életében nem is használja majd a funkcióját, amivel megtölti, akkor is.


Hercegségi végrehajtó

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.28. 20:16:26

Üzenet küldése