A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sári Máté

 
A Lorton ösvény diákja, Első évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: szeptember 04.)
Testalkat: Valamivel magasabb kortársainál, elegáns, kimért mozdulatok jellemzik. Tartása egyenes, és büszke. Izomzata szálkás, hála az úszásnak, melyet már kiskorától versenyszerűen űz.
Vonások: Lágy, finom vonásai vannak, azonban még kisfiús kinézete ellenére is komolynak látszik.
Szem: Zöld szemei mindig figyelmesen és értelmesen csillognak, érzelmeit könnyű meglátni bennük.
Haj: Sötétszőke, egyenes szálú haja van, legtöbbször oldalra fésülve hordja, de van amikor hagyja kócosan megszáradni, amitől sokkal gyerekesebbnek tűnik az arca.
Általános öltözet
Szereti az elegáns öltözékeket, épp ezért gyakran látni élére vasalt nadrágban, vagy ingben. Lazább napjain azért visel farmert is -ezekből a sötétebb színeket kedveli. Hidegebb időben kedvencei között szerepel a kötött pulóver és divatos bakancs vagy csizma. Alapjában véve nem kedveli a túl hivalkodó színeket, inkább földszínek, kék, szürke és zöld jöhetnek szóba nála. Sokszor feldobja öltözékét egy nadrágtartóval vagy nyakkendővel is. Az elegancia, és a régies divat határozzák meg főképp ruhatárát.
Első benyomás, kisugárzás
Nagyon megnyerő külsejű és kisugárzású fiatalember, aki figyelmesen meghallgatja beszélgetőpartnerét, gondoskodó és éleseszű. Sokféle témához hozzá tud szólni, hála neveltetésének. Annak ellenére, hogy legtöbbször nagyon komoly, azért mindig benne van egy jó kis csínytevésben, már korábban is meggyűlt vele a tanárok baja. Csibészes félmosolyából mindig látni, ha valami rosszban sántikál. Elsőre mégis néha nagyon csöndesnek látszik, de hamar kiderül, hogy tud ő beszélni, ha nagyon akar.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Máté 2000. szeptember 4-én született Budapesten, harmadik gyerekként a családban. Két idősebb testvére, Sári Lázár 21 és Sári Emma, 19 éves. 7 éve pedig négyre bővült a Sári testvérek száma, a kis Áronnal. Szülei, Sári Ottó és Szabó Judit mindketten mágusok. Ottó az Oswald König Mágikus Államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémia Nemzetvédelmi Karán tanít már évek óta, Judit pedig egy fiatal tehetséges mágusok számára fenntartott művészeti galéria vezetője, maga is festő és szobrász. Egy hatalmas kúrián laknak, Budapesttől nem messze egy talanok számára láthatatlan birtokon. Fényűző életmódjuk ellenére nem nevelték a gyerekeket gőgösnek és nagyképűnek. Máté a Martion Mágustanoda előtt a Mirarx budapesti Máguselőképzőben tanult, így nem ismeretlen számára semmi, ami ezzel a világgal kapcsolatos. Már hozzá szokott a vizsgadrukkhoz, versenyzéshez és a szerepléshez is, hiszen kiskorától kezdve részt vesz úszóversenyeken és kilenc éves korától csellózik, illetve hobbiszerűen léglabdát is szokott játszani. Szereti a művészeteket és a tanulásban is igen szorgalmas -annak ellenére, hogy magatartása nem mindig elfogadható.

Bátyát és nővérét ritkán látja, főleg így, hogy a Martionba jár -Lázár Franciaországban tanul szerpentáriusnak, Emma pedig Angliában vállalt tanulmányi gyakorlatot, ő apjuk nyomdokaiba lép, hiszen tanárként szeretné kamatoztatni tudását. Máté még egyenlőre nem döntötte el, hogy milyen irányban szeretne majd elhelyezkedni, sok minden érdekli.

Otthonosan mozog mind a talanok, mind a mágusok világában, családja, -annak ellenére, hogy tisztavérűek- nem zárkózik el a varázstalan emberektől és azok hagyományaitól.

˝itt


Aktuális állapot:
Sötétzöld vászonnadrág, barna-drapp mintás pulóver, alatta kantárral és fehér inggel. Elegáns bőr félcipő a lábán. Elég fáradt és nyúzott az egész napos tanulás miatt.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.04. 16:55:02

Üzenet küldése