A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sárkány Ella

 
A Neredin ösvény diákja, Első évfolyam
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: szeptember 06.)
Testalkat: izmos, de nőies
Vonások: sebhely van az arcán (a jobb szemöldökén keresztül húzódik és a szeme mellett ér véget), a két kezét egy - egy sárkányos tetoválás díszíti, a hátáról indulnak, és az alkarig tartanak (mágiával megtanulta változtatni a méretüket és helyüket)
Szem: tengerkék szem fehér repedésekkel
Haj: hosszú, egyenes, barna, általában lófarokban hordja
Általános öltözet
Fiúsan öltözködik, ennek ellenére hihetetlenül pedáns így ruhái kinézetére és talárjára is rendkívül odafigyel. A farmert részesíti előnyben, így szoknyában nemigen látni, emellett mindig van rajta egy kapucnis pulcsi (a kapucni mindig a fején van így a szemeit nem látni),a pulcsi ujjait fel szokta tűrni, így látszódnak a saját készítésű színes karkötői.
Első benyomás, kisugárzás
rejtélyes és ijesztő, de ha közel enged maghoz rendkívül szórakoztató és barátságos
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Az eddigi élete egy szomorú kis história. A Kaposvártól nem messze fekvő kis faluban, Jután született mágus családban. Édesapja Sárkány Igor édesanyjával, Sárkány Eufémiával (leánykori nevén: Ambrózi Eufémia) együtt híres sárkánykutatók voltak. A munkájuk mellett rengeteget foglalkoztak egyetlen leány gyermekükkel, Ellával, így nagyon szoros kötelék jött létre közöttük. Ellának volt egy fiú testvére, aki rendkívül nagy hatással volt rá (miatta viselkedik Ella fiúsan). Édesanyjától a kislány 6. születés napja alkalmából kapta a két sárkányos tetoválást, s édesapja ugyanebből az alkalomból tanította meg neki hogyan kell a méretüket és a helyüket megváltoztatni. A lánynak jó érzéke volt a mágiához, így könnyen elsajátította ezt az egyszerű varázslatot, mely már nagyon sok éve generációról generációra szállt a Sárkány családban. Édesapja egy mondatot fűzött hozzá: „ Az örökséget minden örökös más formában kapja meg, de bármi is legyen a tiéd, nagyon figyelj rá„. A kislány ekkor még nem sejtette, hogy mit is jelent ez. A következő évben a szülei elutaztak, és soha nem tértek vissza. Mint az a kislány később megtudta a szülei egy munkahelyi balesetben haltak meg. Ella viselkedése teljesen megváltozott, a kedves, nyitott mindig mosolygó leányka helyébe egy zárkózott, ritkán boldog személy költözött. Ella életében három fénysugár maradt: Az egyik az anyai nagynénje Ambrózi Odília. Az árva gyermeket és testvérét ő vette magához a tragikus esemény után s saját gyermekeként szerette őket. Megtanította Ellát minden hétköznapi dologra, mivel Odília nem akarta, hogy a lánynak bármi köze legyen a mágiához vagy a sárkányokhoz. A második nem más volt mint egyetlen bátya, Sárkány Andor. Andor és Ella minden nap titokban visszajárt régi otthonábnukba. Andor, annak ellenére, hogy nem örökölt semmiféle mágiát a szüleitől, mindig nagy hévvel mutogatta húgának a mágusokról szóló könyveket, és előszeretettel olvasott fel sárkányos történeteket neki. Ella ennek köszönhetően, mindent megtanult a sárkányokról és sok mindent tudott a varázslás alapjairól is. A harmadik pedig nem más, mint egy sárkánytojás, melyet két év elteltével azon a rettenetes napon talált meg a szobájában ezzel a cetlivel: „Az örökséged”. Ella tudta, nem inkább érezte, hogy ez egy sárkánytojás, de még soha nem látott ezelőtt ilyet, így nem is tudta mit kéne tennie vele. Megfordította a cetlit hátha talál rajta valamit. A cetli hátulján ez állt: „Használati útmutató: nem kell mást tenned, mint végtelenül türelmesnek lenned”. Ella erre hangosan felnevetett, azóta a nap óta először. A sárkánytojást hazavitte, bevallotta nagynénjének a titkos látogatásaikat, aki eleinte mérges volt rájuk, de később megbékélt a helyzettel. Ella sötét égboltjának három csillaga feloldotta komor hangulatát. Ettől függetlenül még ugyanolyan zárkózott volt mások felé mint eddig, de még most is fejlődik és alakul.

tulajdonságok/szeret/nem szeret: zárkózott, kissé lenéző és lekezelő, végtelenül türelmes, rendkívül pedáns, kitűnő tanuló, hűséges, igaz barát, szeret nevetni, de ezt ritkán teszi, s nem mindenki számára, finnyás, nem különösebben érdekli, hogy ki milyen családból származik (habár máguscsalád szülötte), imádja a nyalókákat, legtöbb idejét a könyvtárban tölti a sárkánytojásával, mindenféle sportot szeret, nagyon szerencsétlen

jellemző rá: a jobb oldali kezének hüvelykujján van egy gyűrű és mindig az birizgálja, néha a természetétől ellentétes dolgot csinál (váratlanul kedves, vagy random mosolyog)


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.13. 17:58:08


Ez a karakter rendelkezik egy Szárnyas nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése