A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sólyomszárny Sándor

 
A Neredin ösvény diákja
Nem: férfi
Életkor: 896 (születésnap: január 02.)
Testalkat: szikár termetű, sugárzó lényű
Vonások: vörös bajusz és szakáll, határozott, kissé hajlott orr, és magas homlok.
Szem: „napsütötte nyári kék ég”
Haj: hosszú, két varkocsba font vörösesszőkés haj
Általános öltözet
Kényelmes, főleg vászonruhák, amik nem akadályozták a mozgásban, az erdőjárásban és az átváltozásban.
Első benyomás, kisugárzás
Sándor még holtában, szellem képében is nyugalmat, békességet áraszt, megbékélt a halálával, és nem tesz különbséget talanok, sutták és varázslók között. Ha megszólal, beszéde mindig magára vonja a figyelmet.

Leírás

Korának híres abeomágusa, a kegyetlen és értelmetlen boszorkányüldözések áldozata lett, talanok ölték meg. Azért tért vissza, hogy figyelmeztesse a varázslókat a veszélyre. Sándor, Neredin Nóra hitvese, és Keresztes Katalin féltestvére, hűen a családi hagyományokhoz, nagy tiszteletben tartotta a természetet és az állatokat. Különös kapcsolatban állt a sólymokkal, és mint abeomágus, maga is sólyommá változott át. Mondták róla, hogy ért a sólymok nyelvén és hajnalonként, mikor velük repült el a felkelő nap irányába, olyan titkokat mondtak el neki, amikről senki más nem tudott. Ez már örökre rejtély marad, mint ahogy az is, hogy milyen különös erő vonzotta a sólymokat hozzá.

Ha sikerül megfelejtkeznie halott hitveséről, akkor képes órákig szórakoztatni a kíváncsi diákokat régmúlt idők kalandjaival, csínyeivel, amiket fiatalokként „követtek el”. Mikor azonban Nóra körül forognak a gondolatai, búskomorrá válik, és szívesen veszi, ha az ő gondolatait terelik el. Egyik legnagyobb szívfájdalma, hogy drága Nórájának a jegyajándékai az idő forgatagában eltűntek. Gyakran rója a kastélyt, hogy rábukkanjon ezekre a tárgyakra, és hálás minden segítségért. Mind a mai napig rendelkezik annyi varázserővel, hogy baj estén magához tudjon hívni sólymokat, vagy más nemes madarakat. Nem egy bajba jutott neredines diákot segített már ki így szorult, életveszélyes helyzetből.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.08.16. 00:11:43

Üzenet küldése