A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sütő Brigitta

 
Beosztása: A Kormon Lehel Tehetséggondozó hallgatója
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: február 01.)
Testalkat: Első ránézésre is biztos lehetsz benne, hogy nő vagyok.
Vonások: Azt mondják, hogy kicsinek bájos voltam, de most már szép is vagyok.
Szem: Zöldesszürke, vagy kékeszöld, de a barnától mindenképp távol van.
Haj: Hajam vörös szívem bátor... nem vagyok én alligátor...
Általános öltözet
Általában szoktam öltözködni. Többnyire ruhákba, de állítólag az is előfordult már, hogy nadrágot és pólót vettem. Különben ez teljesen hangulatfüggő, de azt mondják, nekem a wc ajtó is jól áll. Nézd, még nem próbáltam fel, de minden lehetséges, az élet egy Ausztria Lottó.
Első benyomás, kisugárzás
Mire gondolsz először, ha rám nézel? Hát figyelj, ez roppant egyszerű dolog: nézz rám! Szerintem azonnal ki fogsz alakítani magadnak egy képet rólam. Ezt meg is tudom jósolni előre. Ó, meg ezen felül sok mást. Például, hogy van olyan, amikor a péntek után hétfő jön. Vágod: a ledolgozós szombat.

Leírás

Najó, akkor kezdem, figyelj. Budapesten születtem, és nagyjából egy hónapos voltam, amikor családilag elköltöztünk Franciaországba, de ne kérdezz, nem emlékszem. Két éves voltam, amikor továbbköltözünk Nevadába, de ez se maradt meg különösebben... aztán jött egy kis Magyarország, utánaaa... ezt mindig összekeverem, mert sohsem tudom, hogy előbb jött-e Oroszország, és csak utána Japán... de esélyes, hogy igazából mindegy is.

Szerintem ebből már rájöttél, ha van némi sütnivalód (és az nem nyers kenyértészta, hanem a fejedben is hordasz valami szürkeállományszerűt), hogy a szüleim afféle külügyi-diplomaták. Mágusrészlegen. Úgyhogy a mágiát is így tanultam: mindenfelé. Azért azt vágták a szüleim, hogy bizonyos mágiaformának nem árt az állandóság, meg persze az is, hogy a tanár jó legyen, úgyhogy a Franciaországban megismert Manassé Messalin kezdett el tanítani, amikor kisebb voltam - mint kiderült, alapvetően Magyarországon él amúgy. Nem vet fel minket a pénz, de azért egy halálmágus jobb, ha megtanulja uralni, amije van, nem? De.

Nos, azóta azért eltelt néhány év, és most úgy fest, hogy egy ideig megragadunk itt Magyarországon, úgyhogy nekem sem árt némi szocializáció a saját korosztályommal. Jelentkeztem, azt mondták jöhetek, és Karpenás lettem.

//Karakterkép: Emma Stone//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.28. 20:05:43

Üzenet küldése