A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Saághy Blanka

 
Beosztása: Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója


Nem:
Életkor: 27 (születésnap: március 10.)
Testalkat: Egészségesen husis. Messze van a modell alkattól, de azok a párnácskák igenis kellenek a téli hónapokra.
Vonások: Kicsit nagyobbacska orr, vékonyka száj, a bőre sem hibátlan, és még szeplős is, de ettől még nem lesz zord a képe. Vonásai összességében véve kedvesek.
Szem: Sötétbarnák, két rés amin kilát a fejéből.
Haj: Sötétszőke. Frissen megfodrászolva mindig rövid, aztán fogja magát és megnő. Ha félévente lát ollót, akkor már bódottság van.
Általános öltözet
Fiús cuccokat hord, kényelmesen öltözködik. A ruháit nem félti, nyugodt szívvel "hempereg meg" a porban.
Első benyomás, kisugárzás
Idióta, vagány, vadóc. Mivel mindig vevő a hülyeségre, és általában vagy benne van, vagy előbb-utóbb belekeveredik a történések közepébe nem teheti meg, hogy zárkózott mimóza legyen. Könnyen alkalmazkodik a társasághoz, és hamar megnyílik. Mondhatni védjegyévé vált az alapigazság, ami a legtöbb szituációban örök érvényű: "Félve, de kíváncsiságtól hajtva!"
Leírás

1991. március 10-én született, mágus édesapa és talan édesanya gyermekeként. Békességben és nyugalomban telt az élete, boldog kisgyermekkorral áldotta meg az ég, ám a tízedik életévét betöltve megtörtént a tragédia. Édesapja híres démonvadászként dolgozott, ő pedig minden áron szerette volna megnézni, mit is dolgozik apa, és - a dolgot nem szépítve – kihisztizte, hadd kísérje őt el munkába. Persze apjának meg sem fordult a fejében, hogy valójában akár kicsit is a veszély közelébe vigye, mégis egy hirtelen riasztás következtében úgy alakultak az események, hogy magával kellett vinnie lányát. A kezdetben „rutinszerűen” zajló munkálatok végül baljós fordulatot vettek: édesapját a szeme láttára szállta és végül ölte meg egy nagyhatalmú démon! Ennek köszönhető, hogy Blanka arra tette fel az életét, hogy megakadályozza a hasonló esetek megtörténését a jövőben. Így alakult, hogy amióta az eszét tudja, a Kormonra jár. A közelmúlt megrázó eseményeinek köszönhetően pedig már nem csak a démonokat, hanem a beteges elméjű, titkos pszichológiai kísérleteket végző őrült dilettánsokat is szívből gyűlöli.
Aktuális állapot:
Farmer van rajta, meg Szörnyecskés póló, és magasított szárú tornacipő. Ebbe vagyon betűrve a nacinak a szára.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.03. 16:17:06


Ez a karakter rendelkezik egy Égenjáró nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése