A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Saidi Cume

 
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: február 14.)
Testalkat: 183 centijéhez masszív izmok társulnak.
Vonások: Tipikus afrikai vonások, erős járomcsont, széles orr, vastag ajkak, szinte világító fogsoros mosollyal.
Szem: Egészen sötét barna, lazán lehet feketének nézni.
Haj: Talán három millisre vágott, amúgy fekete. Hogy milyen lehet hosszabban, azt reméljük, sosem fogja senki megtudni.
Általános öltözet
Hangulatfüggő. Van, hogy egyszerű farmerben és ingben mutatkozik, néha meg egy rikító színű atlétában, sállal a nyakában. Sőt, a munkához öltönyt is vesz fel.
Első benyomás, kisugárzás
Életteli fickó, általában vidám, de ez is inkább a hangulatától függ. Van, hogy csendes megfigyelőként vesz részt a társalgásban, máskor pedig ő a buli középpontja. Nehéz kiszámítani, nagyon spontán. A magyart erős akcentussal beszéli, valami afrikai/amerikai keverékre hajaz. Néha talán meglepő a viselkedése, érezhetően más kultúrából származik, talán ezért is olyan nagyon kíváncsi mindenre maga körül.

Leírás

-:Leírás:-


Mozambiki születésű, ezen belül is chibutoi. Mágus család tagja, édesanyja egyszerű háztartásbeli, édesapja pedig angol tanár. Anyanyelve a swahili, de gyorsan megtanult portugálul is – ami a helyi hivatalos nyelv –, majd az angol sem váratott sokat magára. Addig tömjük a gyerek fejét, amíg fogékony a nyelvekre, nem? Általánosba helyi iskolába járt – ahol apja is tanít –, majd mágusképzőbe már a fővárosba, Maputoba ment. Itt is kezdte el az egyetemet, mágustörténelmet tanult, de csupán egy évig, ekkor ugyanis ösztöndíjjal kiment Amerikába, a Yale-re. Itt szinte azonnal majort váltott, mágus antropológiát tanult tovább. Végzős éve előtt visszatért Afrikába is két évre, ahol helyi törzseket kutatott. Az antropológián belül a likantrópokra szakosodott, így a likantróp populációt vizsgálta. Egy évre visszatért Amerikába, hogy befejezze a tanulmányait, utána Dél-Amerikában kutatott tovább.
Négy év elteltével úgy döntött, hogy más irányból is szeretné megvizsgálni a témát, így genetikát kezdett el tanulni – szintén a Yale-en – azon belül is a likantróp öröklődés kötötte le leginkább a figyelmét. 2012 őszében hallott róla, hogy Magyarországon megugrott a likantróp populáció, azóta igyekezett ösztöndíjjal az országba kerülni. A nyelvet is elkezdte tanulni, és a 2012/13-mas tanév végére el is fogadták a kérelmét, így Magyarországon fejezte be újabb tanulmányit, addig Batyunál bérelt egy szobát.
A Tulassay Kutatóintézetben dolgozott már közben is, és az után is, hogy végzett - most már talán utoljára. Persze folyamatosan képzi magát, de új kutatási területet már nem tervez meghódítani. 2019-ben jutott arra az elhatározásra, hogy ideje újra váltani. Ismét az államokat választotta, több állásajánlat közül kiválasztva azt, amelyik New Orleansba repítette. Jelenleg itt igyekszik összefogni a környék nagymacskáit, miközben várja a trónörököst is.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.08. 14:38:48

Ez a karakter a Tulassay Kutatóintézet és Sirona Mentális Egészség Centrum céghez tartozik.

Üzenet küldése