A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Samuely Georgina

 
A Ferfex ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: december 31.)
Testalkat: Kb 160cm magas, nőies vonásait már nem titkolja el
Vonások: Vonásai finomak és nőiesek,már nem gyerek arca van, hanem egy kamaszodó lányé.
Szem: Szép smaragzöld szemek, melyben semmi érzelmet nem tudsz kiolvasni...
Haj: Hosszú barna,,hajmosás után a fényben vörösen csillog.
Általános öltözet
Ginnynek minden évszakra megvan/megvolt, hogy milyen ruhákat szokott hordani. Bár még mindig felveszi ezeket a ruhákat, egyre gyakrabban hordja a fekete talárt, s alatta egyre gyakrabban hord fekete ruhákat. Ennek oka a lelkében is keresendő, s ezt csak Ginny tudja, és annak mondja el, akinek szeretné.
Tavasz: Szereti ezt az évszakot, mert ekkor ébred a természet, és ilyenkor még annyira meleg sincs, mint nyáron.Tavasszal világos vidám színű halásznacikat, rövidújjúkat hord, pl. napsárga, élénklila, fehér, piros, kék.
Nyár: Na ez az az évszak, amit Ginny téli születésűként nem igazán kedvel egyetlen okból, ami, hogy "MELEG VAN!" ezért, sokat jár úszni, s repülni, s főleg világos lenge rucikban jár, hogy alakuló nőiességeit is megmutassa. Ilyen ruhák, mini- és tenniszszknya, rövidnaci, topok, a lila, sárga, kék, zöld világos változataiban és fehérben pompáznak.
Ősz: Ezt az évszakot csak azért kedveli mivel ez után már a tél jön, meg persze a szinpompás leveleket is szereti, amik ilyenkor a fákat díszítik, mielőtt megszáradva hullanak alá, s ebben Ginny szeret mászkálni, mert imádja azt, hogy zörög a talpa alatt a levél. Ilyenkor is vesz fel élénk színeket, de ritkábban mint a fenti évszakokban. Már megjelenik öltözékei közt a hosszú térd feletti zokni, amikből sokféle van Ginnynek, így szinte minden napra másfélét tud felvenni. Ősszel sokszor hord rakott szoknyát, koptatott farmert és kordgatyát, méregzöld, fekete, sötétkék, sötétlila és pasztellos árnyalatokban.
Tél: Ginny kedvenc évszaka, amikor igazán jól érzi magát. Imád hosszan hócsatázni, és még ilyenkor sem felejti el seprűjét. Ebben az évszakban kerülnek elő a kedvenc ruhadarabjai, a kötött hosszúujjú garbók, szélesnyakú pulcsik, a koptatott farmerek, persze szoknyát is hord harisnyával és csizmával. Még ilyenkor sem feledkezik meg a színskála vidám színeiről, ami főleg a lila minden árnyalata, de a napsárga és a pasztellszínek is előnyben részesülnek.

Első benyomás, kisugárzás
Ginny egy összetett személyiség, de ha akarja könnyen megismerhető, ha viszont nem, nagon titokzatos is tud lenni. Önmagában véve ez a kis farkaska nagyon barátságos lányka, szeret mindenkivel megismerkedni, és néha az is jól esik neki, ha ő van a középpontban, de ez nem mindig fontos. Ha jókedve van nagyon kedves és bűbájos tud lenni, de ha valaki épp egy morci pillanatában kapja el, vigyázzon vele, mert olyankor nagyon bántó megjagyzéseket tud tenni, amiket később nagyon megbán, ezért ilyenkor többnyire nem keresi mások társaságát.
Jó tulajdonságai:Nagyon megbízható, kedves, segítőkész, jó a felfogó képessége és a reflexe is. A rábízott titkoka soha nem adja ki, és kiáll a véleménye mellett. Imád vidám lenni nevetni, s nagyon kiváncsi sokmindenre, ami lehet rossz tulajdonság is, ha átlépi a határokat.
Rossz tulajdonságai:Ginny hajlamos a lustaságra, emellett nagyon makacs, és önfejű is néha, vagyis csak megya saját feje után. Nagyon szókimondó, és emiatt volt is néhány afférja, persze itt a suliban még nem. Ide sorokólható még az, hogy akiket nem kedvel, azzal érezteti is, mivel nem szeret színészkedni, testbeszédével is a másik tudtára adja azt, ha nem szimpatikus neki. Persze a büszkeségével is sok gondja lehet még az életben, hisz sosem hajlandó megtenni az első lépést a kibékülés felé. Ezek mellett, néha viselkedése arrogánsan hat, ezt majd talán kinövi, de aki ismeri, tudja, hogy Ginny ilyen.
Félelme:Ginnynek egyetlen nagy félelme van, s ez az, hogy magányos marad, ennek egyik oka édesanyja halála, mely után nagyon egyedül érezte magát, és amelyet talán sosem fog teljesen elfogadni. A másik ok, mikor Ginny nyolc éves lett, még mugli iskolába járt, és ekkor mutatkoztak meg egyre jobban mágus mivolta, így az akkori barátnők napról napra elmaradoztak, mig végül a beszédes lánykának egyetlen barátja sem maradt. Ez időtájt ismerkedett meg Elenával, aki szintén boszi, és attól a pillanattól kezdve a legjobb barátnők, annak ellenére, hogy Elena csak rövid ideig járt a Martionba.


A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Gina Mavis Samuels

Anyja neve: Daphne Mavis Taylor
Apja neve: Alexander Samuels
Születési név: Gina Mavis Samuels
Használt név: Samuely Georgina
Születési idő: 1995. december 31.
Születési hely: Anglia, London
Beszélt nyelvek: Angol, magyar, francia
Varázspálca: Fúriafűz, 11,5 hüvelyk, főnixtoll mag
Becenevei: Ginny, Gin, Nina, Vivi
Kedvenc színe: A lila minden árnyalata
Kedvenc étele: Áfonyalekváros piritós
Kedvenc ital: Narancslé, töklé
Kedvenc helyei: Finnország és Ciprus
Kedvenc könyvei: Mugli írók közül Dumas könyvei, varázskönyvak közül rengeteg van, az egyik ilyen a Varázslények és gondozásuk
Hobbik: Kviddics, olvasás,írás, úszás, állatokkal foglalkozás, szereti a TV nézést, de csak az olyan műsorokat, melyben mugli szempotból elképzelt boszorkányos sorozatok vannak, de erre ritkán van ideje.
Háziállatai: Hipppogriff- Jonah
Gyöngybagoly – Daphné
Sólyom – Hermész
Macsek - Aramis
Kutyus - Yorksh-i Terrier Toffefee

Deguk

Édesapja története:

Alexander Samuels
1968-ben született Walesben, édesanyja mugli származású volt, ápolónőként dolgozott, édesapja varázslóként a Mágiaügyi Minisztérium munkatársa volt. Három testvére közül egy 2 éve életét vesztette egy sárkánytámadásban, két másik testvére boltot nyitott Magyarországon, az egyik, James egy könyvkereskedést, a másik Alfred egy édességboltot. 1979-ben felvették a Roxfortba, ahol a Griffendél ház tagjává vált. Innen 1986-ban jegyzőként került a minisztériumhoz. Ginny édesanyját még a Roxfortban ismerte meg, két évfolyammal lejjebb járt nála, de csak az iskola után jöttek csak össze igazán. 1990-ben áthelyezték a Mugli Tárgyakkal Való Visszaélések Osztályára, és még abban az évben November 21-én feleségül vette Ginny édesanyját. Ginny születése után 4 évvel, vagyis 1999-ben egy mugli gyilkossági ügy miatt fel kellett adnia állását és el kellett hagynia Angliát is. Azért épp Magyarországra esett a választása, mert két testvére is itt él, s mert felesége húga is itt él, mivel Ginny édesanyja félig magyar. Felesége elvesztése után nehéz volt számára a talpra állás, de Daphné húga Veronic sokat segített és segít most is, így a sebek begyógyulni látszanak, olyannyira, hogy 2007. Június 27-én el is vette Veronicot feleségül.

Édesanyja története:

Daphné Mavis Taylor
1970-ben született Londonban, édesanyja boszorkány volt, magyar ősökkel ugyanis édesanyja magyar volt és szintén boszorkány, aki egy angol származású mugli fogorvos miatt hagyta el országát, s nevét Barna Annáról Anne Brownra változtatta, majd férjhez menetele után Anne Taylor lett. Daphné már kicsi gyerek korától nagyon kedves és törődő volt, mindenkin segíteni akart, s így hamar el is dőlt, hogy gyógyító lesz. 1981-ben felvételt nyert a Roxfortba, melynek nagyon megörült, s a beosztási ceremónián a Hollóhát házát gyarapította éles elméjével. Az iskola után egy 2 éves tanfolyamon gyógyítóvá okították, így egészen 1999-ig a Szent Mungóban segített a betegeknek, de Magyarországra kerülése után nyitott egy saját rendelőt. 2002-ben egy rosszul sikerült dehoppanálás után a helyszínre érve egy halálos átok találta el és életét vesztette.

Ginny története:

Ginnyt születése óta rengeteg titok veszi körül, de ebből még kevés ismert. Az egyik nagy titok születésének időpontja, mivel a nagy pillanatban senki sem figyelt arra, hogy még 1995-ben, vagy már 1996-ban látta-e meg a holdvilágot. Sokáig tanakodtak, mire végül az óév mellett döntöttek. Kicsi kora óta rajong az állatokért, és nem csak a szelídekért, hisz van egy fekete hippogriffje, melyet 11-ik születésnapjára kapott. Baglyát melyet édesanyjáról nevezett el, anyja halála után egy évvel kapta. Rejtett képességei is vannak, de nem tudni, hogy mennyi, mivel még nem törtek a felszínre, de családjában voltak és vannak animágusok, szülei is azok, egyik nagybátyja Alfréd is, és anyai nagyanyja is. Anyai nagyanyja ezen kívül képes a gondolatokban olvasni, apai nagyanyja pedig aeromágus és képes tárgyakat mozgatni. Ginny eddig egyszer mutatta jelét ennek a képességnek, mikor édesanyja meghalt, nem akarta, hogy zavarják, ezért eltorlaszolta a szobája ajtaját, hogy kiszökhessen az ablakon, ezután napokig nem került elő, de mikor végre hazatért semmi baja nem volt, sőt nyugodtabbá vált, és azt mondta, édesanyja meglátogatta, és megnyugtatta, hogy minden rendben van, és azt is állította, hogy anyja vezette haza. Mugli iskolába járatták, mivel nem akarták, hogy egyedül legyen barátok nélkül, de a suli mellett varázsló magántanárok és apja testvérei és az egész családja tanítgatta és ismertette meg őt a mágus világgal. Viszont a mugli suliban ismerkedett össze legjobb barátnőjével Elena Nickolshonnal, aki egy kis ideig a Lorton ház tagja volt itt a Martionban, de már a Roxfortba jár, mivel hazaköltöztek Angliába a gyökerekhez. Mikor megkapta levelét a Mágusiskolából, el sem akarta hinni, hisz nagy álma volt, hogy bejusson, s remélte barátnője is vele egy házba kerül, de nem így lett. Viszont nem bánkódik miatta, hisz nagyon barátságos lány és már sok barátra tett szert, s reméli még többet. Mivel a Martion magyar suli, s mivel már elég régóta laknak Magyarországon, édesapja rászánta magát, hogy magyarosítsák nevüket, amit Ginny igazából nem akart csak így magyarnak tűnik, így lett Gina Mavis Samuels Samuely Georgina, hogy mégiscsak ragaszkodjanak az eredeti neveikhez.
Legnagyobb fájdalma mégsem a névváltoztatás volt, hanem mikor édesapja elvette nagynénjét, aki persze Ginny anyja akar lenni. Az igen kimondása után Ginnyben megváltozott valami, már nem ugy néz apjára mint azelőtt. Kissé elhidegült tőlük, bár ez lehet, hogy csak kamaszkora miatt van. Kevesebbszer ir haza, és kevesebbszer is hagyja el a sulit, hogy otthon legyen, mivel, ha otthon van, csak veszekszik a családdal, és a suli az egyetlen hely ahol jól érzi magát.

Képei:

Martionos élete:
Élete a Martionban:
Nina két és fél évig járt a martionba, mely alatt rengeteg barátra tett szert. Elsők között Kovácspataki Anna barátságára, aki mind a mai napig kedves számára, s Szegfűszegi Szeréna barátságára is szert tett, persze egy nagy vszekedés után ez tönkre ment. Habár kibékültek, nem sokat beszélgettek. Akkoriban Nina élete fenekestül felfordult, mert az édesapja feleségül vette anyja nővérét, akit soha nem szeretett, és persze szenvedett egy igen súlyos balesetet is, mely miatt a második iskolaév felét otthon töltötte szinte. Mikor visszatért, rátalált a szerelem Kocsis Balázs személyében. Eleinte ellenszenves volt neki a fiú, de hamar megkedvelte, majd meg is szerette. Persze az igazi szerelemhez akkor még fiatalok voltak, de e diákszerelem mind a mai napig nyomot hagyott a szívében. Persze ahogy kezdett visszaállni az iskolai életbe, a magánélete egyre jobban összekuszálódott, mikor is édesapja bejelentette, hogy féltestvére lesz. Mindenkit elmart maga melll, és egyedül Balu volt akit maga mellé engedett. Ahogy teltek a napok, úgy érezte egyre rosszabbul magát a suliban, s arra az elhatározásra jutott, hogy elutazik az apjáék után Franciaországba. Könnyes búcsút vett hát egyetlen támaszából, Balutól, hogy elmenjen és rendbe tegye a gondolatait. Most 15 éves, és visszahúzta a szíve régi sulijába, a Martionba.

//Szerkesztés alatt.......ájszaka unos óráimban szerkesztgetem...//


Aktuális állapot:
Farmer miniszoknya, fekete harisnya, fekete hosszúszárú hegyesorrú, magassarkú csizma, lila kivágott kötött pulóver...

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.05.28. 19:45:57

Üzenet küldése