Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:494) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sarnyai Csaba

 
Beosztása: Világjáró polihisztor
Nem: Férfi
Életkor: 51 (születésnap: február 14.)
Testalkat: Széltében és hosszában is teljesen jó. Száznyolcvan emígy, körbe meg nem méri magát, mert egészséges az önértékelése.
Vonások: Szív alakú arca nem is lehetne... olyanabb. Nincs rá megfelelő jelző, hegyes orr, kisállatosság, s teljesen más mikor lelkes mozgásban van, mikor szigorúan tekint rád, és mikor szinte kisfiús értetlenséggel dörgöli a homlokát.
Szem: Barna, befröcskölve némi kékkel (vanilyen), kerek, kellőképpen kifejező. Azon kívül, hogy az ő arcában ül, semmi különleges nincs benne.
Haj: Sűrűnek épp nem nevezhető, mert kissé megszedte az a gyönyörű férfikor. A színe alapvetően vörösesszőke, de gyakran látni valamilyen okból szőkén vagy barnán, hosszabban hátranyalva vagy szinte koponyavillantósan katonás rövidséggel.

Általános öltözet
Nem mondhatni, hogy konzervatív, de azt sem, hogy túl harsány volna, fiatalos, és biztos nem őt fogja megenni az unalmasan szürke fene. Könnyedén bánik az öltönnyel, ugyanúgy ahogy a pólóval, farmerrel (najó, ezekkel gyakrabban) és az olyan kiegészítőkkel, mint a súlyosabb férfi karórák, vékonyabb láncok, sapka és a szemüveg... meg az arcszőrzet. Igen, ez utóbbi három határozottan öltözteti.

Első benyomás, kisugárzás
Imádnivaló egy fazon. Minden arckifejezése külön kis világ, minden mozdulata egy önálló ökoszisztéma, ami tuti, hogy az Sarnyaicsaba bolygóra való érkezésedet nem teszi felejthetővé. Fókuszál, gesztikulál, túloz, megérint, pályára állít. Talán csak a MÁKján normálisan unalmas a feje. Ha pedig mélylélektana érdekel... pff, esélytelen. Talán nézd meg a horoszkópját.
A Leviatán fedélzetén mindenképpen megtalálhatod, és nem ő a suttyó, akinek a füle mögött mindig ácsceruza figyel, mégha ez is lenne az első feladata. Meglepően figyelmes, a kaszinó személyzetével ugyanannyira, mint a vendégekkel. Közvetlensége méltán ellensúlyozza üzlettársa, Szántó Marcell merevségét.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.02. 18:49:06

Üzenet küldése