A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sarnyai Kitti

 
Beosztása: Tanuló, Mágikus műszerész


Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:Maróti Mesés Molyhok
Eredetileg Sarnyai Kata (csakhogy utálja a nagy és komor nevet, mely már kimondva is több katasztrófa sújtotta övezetet hagy maga után. Tehát:) Sarnyai Kitti.


Nem:
Életkor: 26 (születésnap: október 24.)
Testalkat: Korához képest átlagos magasságú, ám kissé húsos, mondhatni vaskos.
Vonások: Gyakoraltilag mindig nevetésre áll a szája, s ha mégsem, hát imád játszani minikájával, fintorogni, képeket vágni, griamszolni, ésatöbbi, ésatöbbi..
Szem: Világosbarnás, illetve meghatározhatatlan színű, csintalan, pajkos, és mindig olyan, mintha rossz fát tett volna a tűzre.
Haj: Hosszú, nagyon barna, általában valahogy hátrafogja, hogy kilásson a szemén tőle.
Általános öltözet
Idióta póló, idióta farmer. Ő maga idióta valójában, a többivel semmi baj. Az élénk, derűs színek rajongója, legyen az narancssárga vagy neonzöld. Hozzá telefirkált tornacipó dukál, szivárványszínű, csíkos zoknival. És mennyire számít ruhának a headset? Szereti továbbá a színes, össze nem illő kiegészítőket, a lehető legbolondabb összeállításban. Mindkét füle ki van fúrva, de a balon van még egy bónusz hely - ebben általában egy kis kockát tart, mivel zavarná a nagyobb a fülest. És hogy zsebeiben mi van? Mindig minden, ami kellhet! Kockák, csavarok (apák és anyák is), meg a húzók, fogók, mindenféle drótok, kapcsolók, és egyébként is egyk ész villanyszaküzlet. Még egy pici motor is van nála, amit egy kisautóból szerelt ki, de a hozzávaló távirányító is megvan valahol...
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, vidám, vidám, lelkes, heves, nevetős, hiperaktív, hülye, idióta, és ameddig beszélhet, valószínűleg az sem érdekelné, hogy magával a Banyapókkal fecseg.

Leírás

Hatvany Sarolta és Sarnyai Balázs egyetlen gyermekeként született 1994-ben. Valójában azonban sosem volt egyke, mivel unokatestvérével Zackkel, nagyon közeli kapcsolatban vannak: egyformán hülyék.
Családjával Budapest külvárosában él egy panellakás nyolcadik emeletén. A házban, jóval alattuk lakik egyik barátja is, Levi, akivel együtt járt a Tehetséggondozóba is. A fiú a szomszédban, gyerekkori nagy szerelme Karcsi volt.

Egyértelműen apjától örökölte a technológiához való beteges vonzódását. Már kiskorában is együtt bütyköltek mindent, amit elértek – anyja legnagyobb bosszúságára. Kispolgári lakásukban ugyanis tényleg a lehető legtöbb dolgot elektromos áram és mágia keveréke hajt, vagyis kiváló arra, hogy a két manalátó együtt játsszon. A kislány szerető családi légkörben, bár sokszoros elpáholás közepette nőtt fel, így magára szedett egy jókora önbizalmat és néha kicsit túlzottan is csípős humorát. Amíg legalábbis unokatesója viccei aranyosak, az övéi néha sértőek.. de mindig rosszak.

Anyja sznobságának köszönhetően nem varázstalanok között járt iskolába, hanem a Mirarxban tanult, és elég korán került át a Tehetséggondozóba, ahol aztán annak zárásáig tanult, párhuzamosan a varázstalan távközlési politechnikummal. Tizenhat évesen már volt egy szakmája, de ahhoz, hogy mágikus érettségije legyen, a Martionban fejezte be a tanulmányait. A BME-re vették fel, mint mágikus mérnökinformatikust, és van is hozzá érzéke, annyira, hogy már most tud maszekban dolgozni.


Sok hülyeséget csinált életében, de kétségtelen akkor járta meg leginkább, mikor Katával úgy határoztak, hogy csak el kell menniük egy éjjeli kiruccanásra. Teleholdkor, mert máskor nem látni olyan jól. A döntés rossznak bizonyult, mivel, noha nagyjából védett terepen voltak, rajtuk ütött egy vérfarkas, és csak Kata seprűtudásának köszönhették, hogy mindketten megmenekültek – még ha ők is elkapták a likantrópiát.
Szerencséje van, hogy hobbijában és választott szakmájában egyáltalán nem befolyásolja betegsége.

Bejegyzett likantróp, ugyanakkor abeomágus is. Állatalakja egy pohos mosómedve, ami állítólag kifejezetten cuki. Szerinte is az, ráadásul nagyon jól funkcionál, mert nem elég, hogy sok helyre befér, de pici mancsaival nagyon ügyes eszközkezelő is.
Amikor teheti, a falkával lóg, de szívesen van egyedül is, elvégre mindig nála van telefonja, laptopja, amivel bőven el tudja magát foglalni.


"Egy ködös, sötét éjjelen születtem... frászt! Fogalmam sincs, milyen volt az időjárás, és le merem fogadni, a szüleimet sem ez kötötte éppen le. Sokkal inkább érdekelte őket az én pofikám előbújása. Mondanom sem kell, első és egyetlen gyermeke vagyok szüleimnek. Apum Sarnyai Balázs, anyu pedig Hatvany Sarolta. Ismerős, mi? Állítólag a családja nagyon benne van ebben a tisztavérmániás dologban, ő mégis hozzáment egy kevert származású ráadásul nem éppen gazdag férfihoz. Na mindegy, szóval velük együtt élek Budán, egy szimpla panel sokadik emeletén.
Természetesen én is szerelmes voltam az egyik szomszéd srácba, Karcsiba, míg a másikkal, Levivel, egy suliba jártunk. Először a tehgondba, később a Martionba. És el ne felejtsem, ott a bátyám is! Mármint unokatesók vagyunk amúgy Zekkel, de sok időt töltöttem vele, sokszor voltam náluk Franciában, és ott ismerkedtem meg Richivel, egy irtó menő démonvadásszal.


De vissza a sulira. A Martionban tanulni először nagyon fura volt, de jó helyem volt a Ferfexben, szobatársaimmal, Flórával, Krisztával és Katával, de különösen utóbbival nagyon jól összebarátkoztunk. Katával voltam akkor is, mikor a Molyhok pályáján összefutottunk egy kellemetlenkedő vérfarival. Kevesen múlt, de túléltük, még szerencse, hogy a vöri mindig is nagyszerű seprűlovas volt. Szóval együtt lettünk vérfarkasok, és szerintem elég jól és hamar beilleszkedtünk a falkába.
Tényleg, mondtam már, hogy imádok szerelni? Egészen kicsi korom óta szétszerelek és összerakok dolgokat, ha vezette az áramot, az külön jó volt. Szóval Martion után a BME-re vitt az utam, amit nagyon szeretem, bár néha baromi nehéz. Ez a vérfarkasos dolog nem mindig vidám mondjuk, 2012 tavaszán ugyanis meghalt plátói szerelmem, nyár végén meg a teleholdas események miatt öngyilkos lett a legjobb barátnőm.
Azóta nem vagyok önmagam, még ha előtte nagy bohóc is voltam, mostanában nincs ehhez igazán kedvem. Ricsivel is miattam mentünk szét - mert hogy jártunk, naná - ő gyerekeket és családot akar, én meg.. fogalmam sincs. Egyelőre csinálom a sulit, aztán majd lesz valami."

Rég nem írtam ide. Szóval mióta Kata meghalt.. a 2012-es teleholdas mászkálás után ő nem tudott tovább élni a ténnyel, hogy sokakat bemart vagy.. talán meg is ölt a tudta nélkül. És hát.. azóta én sem vagyok az igazi. Nem voltam sose szakembernél, de Zack ismer.. szóval inkább őt is hagytam. Aztán jött Ewan, az albérlő, és elvisz ide-oda-amoda, és.. megint jobb. Szóval.. tartozom egy nagy bocsival Zacknek, és ideje megint visszatérni az életbe.Karakterlap

Tulajdonságok Előnyök Hátrányok
Fizikum10
Ügyesség19
Észlelés13
Megjelenés10
Intelligencia17
Akaraterő18
Mágia19

Kiváló tulajdonságok 4
Motiváció - 4
Mágialátó 4
Logikus 3
Hátrányos 1

Fenevad ereje 4
Nagy - 4
Vésztartalék 2
Ügyes 1
Túlélő 1

Macskaügyesség 3
A jövő ígérete I - 1

A Jövő hiánya I. - 4
Túlfejlett - 4
Kontrollálatlan - 4
Gyenge találat - 4
Vakmerő - 4
Mentális betegség 2

Árulkodó jelek - 4
Beazonosítható - 4
Elkötelezett - 4
Védelmi reakció 3
Emberi kötelék 3

Senki sem segíthet - 4


//Karakterkép: Sarah Silverman, mosómedvék: Soudaiya / Shuwa / dancingdingos//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.03.02. 22:56:06

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Edison nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése