A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Scarlett Christmas

 
Beosztása: a Ópium pultosa
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: december 27.)
Testalkat: Arányos testalkattal rendelkezik, a maga 162 centijével még nem nőtt ki az Isten markából.
Vonások: Orcáján lévő kis párnácskák, pisze orr, meleg mosoly.
Szem: Csillogó, nagy, kék szemek, melyeket hosszú szempillák tesznek még csajosabbá.
Haj: Kerekded arcát selymes, barnás szőke, hátközépig érő haj keretezi, melynek vége enyhén hullámos.
Általános öltözet
Évszaktól függetlenül a piros-zöld és a karácsony motívumos öltözékek és kiegészítők uralják a ruhatárát, ritkaság számba megy, ha valamilyen más ruhadarabot is felvesz.
Első benyomás, kisugárzás
Hibbant! De most komolyan, ki az az őrült csaj, aki az év 356 napjában, akár a nyár kellős közepén is képes piros-arany, piros-zöld, rénszarvasos vagy hópelyhes öltözékben és kiegészítőkben megjelenni? Talált-süllyedt! Scarlett. A mosolygós, bohókás, karácsony-őrült szőkeség.

Leírás

Sokgyermekes családba született, mint legapróbb jövevény, s azóta is ő zárja a sort, lévén, nem született több gyermek. A sors fintora, hogy a Christmas keresztnévvel alig pár nappal késte le a Karácsonyt, mely azóta is nagy szívfájdalma, hisz milyen nagy muri lett volna, ha a két legkedvesebb ünnepét egyszerre ünnepelhetné!
Chicagoban született, s itt is lakott egészen 2013. őszig, mikor a egész család Magyarországra költözött, hogy az édesapja, Paul személyesen felügyelhesse a terjeszkedő P&R, mágusok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő üzletlánc megnyitásának előkészületeit.
Így történt, hogy Cary 2013. novemberétől a Martion Mágustanoda negyedék évfolyamán folytatja tanulmányait... aztán a 2014/15-ös tanévben is maradt negyedik évfolyamon. Nehéz nyelv a magyar, pláne, ha vizsgázni is magyarul kell. Végül 2018-ban sikeresen leérettségizett, de nem jelentkezett egyik felsőoktatási intézményben sem,helyett munkátt keresett, és talált is. Jelenleg az Ópium egy pultusa.

Kapcsolatok: Dallos Bence, Farkas Héla, Kolozsvári Villő, Lévay Anton, Markusovszky Dániel, Tsicsói Tatros, Svart Edmund Tétény, Szigeti Zalán.Karaktereim

Aktuális állapot:
Ékszer:
Arannnyal futtatott stilizált fenyőfa fülbevalók és hozzá passzoló gyűrű, nyakláncként pedig hosszú láncon egy kisebb fagyöngy.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.09. 23:46:12

Ez a karakter a Ópium céghez tartozik.

Üzenet küldése