A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Schiffer Kenéz

 
Beosztása: Kutatóorvos
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: április 05.)
Testalkat: Robosztus. Magas, és egészséges izomzat birtokosa. Az ember elsö ránézésre inkább hinné fizikai munkásnak.
Vonások: Jobbára szimmetrikusak, csak kissé szögletesek, leginkább az álla. Az összkép minden esetre egy szimpatikus, kedves és jószándékú fiatalember benyomását kelti, mert az is.
Szem: Mosolygós melegbarnák, vastag férfias szemöldökkel keretezve. No meg egy SZTK keretes szemüveggel.
Haj: Férfiviselethez illőn rövid, mindig karban tartott, soha nem csapzott, barna.


Általános öltözet
A munkában leginkább szép, hosszú, fehér laborköpeny. A nap elején makulátlan hófehérséggel, a délutánban azonban egyre beljebb járva már jóindulattal sem nevezhetö foltmentesnek a viselet. Noha végtére is erre való, nemde? Nyugodt szívvel törli belé kezét-lábát.
A köpeny alatt pedig nincsen semmi jobbára kényelmesen elegáns. vagy elegánsan kényelmes. Szereti az inget, nyakkendöt, ez utóbbiról nem érzi úgy, hogy fojtogatná. Munkamentes óráiban némileg már lazulhat a gyeplő (igen, tart váltóruhát a munkahelyén).


Első benyomás, kisugárzás
Idegen társaságban elsöre halk, és visszahúzódó, inkább választja a csendes megfigyelö szerepét. Kissé tán esetlen is, és szétszórt, de ügyességének hála soha nem történik nagyobb katasztrófa. Baráti körben felszabadultan mozog, kedveli és müveli a humort, kiveszi a részét a heccelödésböl. Normális fiatal, aki szívesen jár el szórakozni, kikapcsolódni, amikor az ideje engedi.
Munkaszituációban azonban komoly, és odafigyelö szakember. Ugyan nincsen túl régóta a pályán, de elhivatottságában nem lehet semmi kivetnivalót találni. Talán kissé elhivatottabb is a kelleténél.
Leírás

Leírás
Született: 1987.04.05.
Születési hely: Budapest
Anyja leánykori neve: Szabó Ágnes
Vércsoport: AB Rh+
Születési súly: 4150 g
Veleszületett betegségek: Alkohol-dehidrogenáz enzimdefektus
Szerzett betegségek: Likantrópia +


Nehéz szülést követöen hatalmas babaként jött a világra. Nem volt meglepetés, genetikai adottság, hogy már a kezdetek kezdetén sem panaszkodhatott a termetére. Ha sokáig mással nem is, de méreteivel mindig kitünt a társai közül, s ezzel már a Mirarxban megkezdödtek a problémák. Vele ugyan nem mert senki kikezdeni, de a kis barátait állandóan piszkálni akarták a vagányok, ezt pedig meg kellett akadályozni. Hiába nem volt verekedös jellem, mindig minden balhéban benne volt a neve, a szülei alig gyöztek bejárni a fogadóórákban. Ennek ellenére változatlanul ö volt a jófiú, s igazságérzete a mai napig kimagaslóan erős, amiért kiállni soha nem rest.

A Martionban aztán a Ferfexbe került a beiratkozást követöen, mily’ meglepö fordulat. Az iskola minden egyes évét élvezte, mély és erös barátságokra tett szert.

Tanulmányait ezt követően a szerpentáriusképzésben folytatta, ám befejezvén őket nem a gyakorlati orvoslás területén helyezkedett el, hanem a kutatórészlegen. Sokkal jobban lekötötték az elméleti felvetések, fejtegetések, a kémcsövek, petricsészék, és lombikok világa. A szakterület kiválasztásakor sem tétovázott sokáig, egyértelműen azon a területen kívánt tovább tevékenykedni, amibe az egyetem évei során belecsöppent. Ez nem más, mint a mikrobiológia. Sokáig elszántan kutatta a likantrópia molekuláris és genetikai aspektusait, biológiai természetét, hogy egyszer majd, ha az ég is úgy akarja a gyógymódját is felfedezze. Tagadhatatlanul önös érdekek is vezérelték mindebben, ám több évnyi kutatás után véglegesen letért erről a mezsgyéről. Jelenleg egyik fő fellelhetőségi helye a Főnix Könnye Ispotály mikrobiológiai részlege, valamint az ELTE EMK, ahol töretlen lelkesedéssel oktatja a nála ifjabbakat a mikroszkopikus méretű, illetve a génszintű világ rejtelmeire.

//Karakterkép: Brandon Routh//


Aktuális állapot:
+ kabát, sapka, sál


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.07.22. 20:39:15


Ez a karakter rendelkezik egy Sáfrány nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése