A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Schmidt Gábor

 
Beosztása: a MSTV vezérigazgatója
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: augusztus 10.)
Testalkat: Átlagos magasságú, testalkatát tekintve teljesen arányos, láthatóan foglalkozik a kondíciójával és azzal, hogy mindig jó erőben legyen, de csak annyira, amennyire a dolgos hétköznapok megkövetelik.
Vonások: Jellegzetes arcberendezéssel büszkélkedhet, amely vagy rendkívül vonzó lehet mások számára vagy pont ennyire taszító is. Az állkapocs határozott íve és a szeme sarkában megülő szarkalábak férfias sármot kölcsönöznek megjelenésének, a legnagyobb hangsúlyt mégis inkább szemei kapják.
Szem: Élénk árnyalatú világoskék.
Haj: Erős szálú, szőkésbarna. A rövid tincsekben határozott hullámok húzódnak. Többnyire afféle sikkes rendetlenséggel hordja.
Általános öltözet
Figyel a megjelenésére, soha egyetlen kamera nem kaphatta el toprongyosan, ápolatlanul. Nem ragaszkodik görcsösen a márkákhoz, csak legyen igényes és praktikus. Ha egy ruhadarabot viselve nincs meg a komfortérzet, nem fog csak azért feszengeni benne, mert ’jól néz ki’. Módfelett kedveli az ingeket, zakókat, öltönyöket.
Első benyomás, kisugárzás
Magabiztos fellépése nem hagy maga után kérdéseket, némi felháborodást vagy elképedést annál inkább. Tökéletesen tisztában van azzal, hol, kivel, hogyan, mit tehet meg és mit nem, mit várhat el másoktól és mivel lő túl a célon, habár utóbbit nem minden esetben veszi figyelembe. Azt a biztonságos határvonalat azonban mindig gondosan megtartja, hogy ne keveredjen nyilvános botrányba.

Leírás

Egy biztos – nem szürke eminenciás alkat. Sosem bújt el a nyilvánosság elől, bár túl sokat sem adott ahhoz, hogy életének részleteit a közönség ismerhesse. Gyakori vendége a legkülönbözőbb rendezvényeknek, az emberek véleménye pedig meglehetősen szélsőséges. Sokan öntelt ripacsnak tartják magabiztos és öntudatos fellépése, könyörtelenül őszinte nyíltsága miatt, míg mások pont ugyanezen okokból kifolyólag szimpatizálnak vele. Ahhoz azonban túl kevés botrányt kavar, hogy a celeb megnevezésre rászolgáljon.

Főnökként közismerten kegyetlen tud lenni, már-már a szadizmus határait súrolják sokszor lehetetlennek tűnő elvárásai. Könyörtelen munkáltató, az eredmény számít, s ha az nem felel meg a követelményeinek, visszadobja. A kevésbé rátermett gyakornokok, ha valamilyen véletlen folytán be is kerülnének a csatorna munkálatainak körforgásába, hamar kihullnak, akik azonban jól veszik az akadályokat, a továbbiakban remek referenciával haladhatnak tovább. Dickens ritkán emeli fel a hangját, de pont ugyanazzal a kedves mosollyal dicsér meg valakit érdemeiért és bocsátja el isten hírével. Hozzáértése és a szakma iránti alázata, odaadása mégis kivívja kollegái tiszteletét - többé-kevésbé. A szabad véleményalkotás joga mindenkit megillet, még sosem rúgott ki senkit, csak azért, mert nem szimpatizált vele, ha közben jól végezte a rá bízott feladatokat.

"- Ez hülyeség, mindenki önállóan gondolkodik, nem lehet agyat mosni!
- Hogyne lehetne..."


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.24. 23:20:25

Ez a karakter a MSTV céghez tartozik.

Üzenet küldése