A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Schwarz Frigyes

 
Beosztása: Rendező, zeneszerző
Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: április 05.)
Testalkat: 188 cm-ével kiemelkedik az átlagból, viszont ehhez teljesen hétköznapi alkat társul.
Vonások: A határozott szemöldökvonalon és azon kívül, hogy borzasztóan tudja ráncolni a homlokát, semmi különös nem figyelhető meg rajta. A legtöbb dolog jó helyen van az arcán, még a borosta is. Az összkép kellemes.
Szem: Zöldek és van valami bennük, amitől irtó kicsinek és jelentéktelennek érzed magad.
Haj: Valahol a barna és a szürke közti átmenet, általában rövid és ami van, azt is az ipari ventilátor előtt sikerült belőni.

Általános öltözet
Semmi különös. Farmerokat, ingeket, pólókat, dzsekiket hord, előnyben részesítve a földszíneket. Egyetlen különösebb ruhadarabja a sötétszürke ballonkabát, amit persze csak akkor hord, ha az időjárás indokolja. A színházi világban már szinte igénytelennek nevezhető, pedig azért mindig rendezett és tiszta, amit visel. Egyszerűen csak nincs jóban a vasalóval, meg időnként kicsit tán slamposnak hat a megjelenése, lévén elég véletlenszerűen nyúl be a szekrényébe. Tiszta? Jöhet.

Első benyomás, kisugárzás
Amíg csak távolról látja az ember, addig egy teljesen átlagos fazon benyomását kelti. Civilben egyébként teljesen normális, egész jól el lehet beszélgetni vele az alapvető szűkszavúsága ellenére. Már így is érezhető egyébként irányából némi arrogancia, de ez bőven kezelhető. Szókimondása is megszokást igényel, mert általában nem tartja magában az őt foglalkoztató gondolatokat. Viszont, ami a leginkább meghatározza, az a filozófiája. Minden embert szépen skatulyákba helyez… Szép, okos, intelligens, tehetséges, egyéniség… és mindenkit e szerint igyekszik kezelni. Persze ott vannak azok, akik nem tudnak felmutatni az ő értékrendje szerint semmit az előbb felsoroltak közül. Ezen egyének közül kerülnek ki a haragosai, ugyanis velük nem bánik kesztyűs kézzel. Mivel ő maga tehetséges és intelligens, amivel egyébként tisztában van, mindenki elé felállítja azt a gondolatbeli mércét és aztán osztályoz. Az eredményt pedig nem rejti véka alá.
Az Üvegpalotában pedig jóval magasabb minden mérce, hiszen az a hazai pálya, így ő vált a vérengző direktor úrrá, aki miatt rendszeresen sírva rohannak ki a fiatal színésznőcskék a próbateremből.

LeírásJelenleg öt éve a magyar színházakban tevékenykedik, rendezői és zeneszerzői feladatokat lát el. Sutta léte miatt - melyet első feleségének köszönhet – az Üvegpalotában is ugyanúgy megtalálható, mint mondjuk a Madách-ban, vagy bármelyik másik nem mágikus létesítményben. Neve tényleg csupán a hardcore színházlátogatók számára lehet ismert, hiszen a rendezőkre azért nem szokás annyira emlékezni, mint a színészekre. Ugyanígy megtalálható némely külföldi film stáblistáján zeneszerzőként. Persze semmi nagy dologra nem kell gondolni, pusztán a kisebb filmfesztiválokra készülő produkciókban vett eddig részt.

Magánéletét tekintve elég szűkszavú, szerinte nem is nagyon van mit mesélni rajta. Szülei vidéken laknak, élik a békés nyugdíjas éveiket. Annak idején mindketten irodai közalkalmazottként keresték a pénzüket. Nagy színházrajongók voltak, így Frigyest és húgát is már nagyon fiatalon zongoratanárhoz járatták, innen a zene iránti érdeklődés.
Azon kevesek egyike lehetett, akik Angliában töltötték felsőfokú tanulmányaikat, ott ismerte meg első feleségét, aki bizony mágus volt. Mire végzett a színművészetivel, már el is váltak, nem volt hosszú életű a fellángolás. Viszont ennek folyományaként sutta lett.
Második feleségét két évvel később vette el, első nagyobb produkciójának főszereplőnője volt. Az ő házasságuk is csupán három évig tartott. Utána már nem ugrott fejest újabb házasságokba, de mindig volt partnere.
2007-ben tért vissza Magyarországra. Azóta dolgozik különböző színházakban, egyikkel se kötött állandó szerződést. A mágikus művészeti támogatások nagysága miatt viszont elég gyakran megtalálható az Üvegpalotában, hiszen a művészi kihívás mellett a pénzügyi vonzat is fontos.
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.18. 00:05:43

Ez a karakter a Üvegpalota céghez tartozik.

Üzenet küldése