A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Seidler Lőrinc

 
Beosztása: Portfólió elemző, a [M] Hálózat / Network vezetőségi tagja
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: január 03.)
Testalkat: Alulról súrolja a 180 centit, nem egy szikár jelenség, inkább csontos.
Vonások: Némi kölykös vonás még megmaradt régről, de ez is fokozatosan tűnik el ábrázatáról; arca egyre inkább kissé beesett, a borosta egyre állandóbb jelenség rajta.
Szem: Nagy, világoskék szempár, ami mintha néha üresen bámulná a vele szembe jövőt.
Haj: Borzas, rövid, világosbarna.
Általános öltözet
Munkahelyén, a bankban általában a kötelező öltöny-nyakkendő páros feszít rajta, amúgy jobban szeret egyszerű pólókban és farmerokban flangálni. Régebben szeretett minőségibb ruhákban is ténferegni, de ez már a múlt.
Első benyomás, kisugárzás
Kifejezetten kiábrándultnak tűnik. Sokszor el-elmereng beszélgetés közben, majd mikor kapcsol, akkor megkér, hogy ismételd meg amit mondtál. Képes rád figyelni egy darabig, majd valami - lehet az egy szavad, vagy egy, a külső környezet által generált dolog - beindítja az agyát és olyankor se lát, se hall.

Leírás


A Seidler családról egyértelműen azt lehet tudni, hogy mindig is a bank és bróker szférában mozogtak. Ebből adódóan nem meglepő, hogy maga Lőrinc is ebben helyezkedett el: ő az, aki a családi cégnél ellenőrzi az ügyfelek hitelképességét, továbbá ő az, aki felügyeli a többi ezzel foglalkozó munkatárs tevékenységét - állítólag.
Aki a Martionban ismerte, azok is nagyon jól tudják, hogy mindig is több érzéke volt a művészetekhez, mint a gazdasági tevékenységekhez; nem egyszer mérték össze tudásukat Theobald Iliánnal, több a hangszerrel kapcsolatos fellépésen részt vett. Ezen felül kifejezetten élvezet az agyagszobrászathoz köthető tevékenységet is, tizennyolc évesen volt egy kisebb kiállítása is - napjainkban viszont nem nagyon hallani, hogy ilyesmivel foglalkozna.
A Martion után a Mráz Kálmán Internátusba nyert felvételt, de az ott töltött időszakról nem igazán szeret beszélni.
Érdekesség még, hogy alapító tagjai között van a Hálózat magyar kirendeltségének, bár ő maga még nem igazán adott interjút ennek kapcsán, ezt inkább ráhagyja munkatársára, Vass Rolandra.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.08.18. 12:00:32

Ez a karakter a [M] Hálózat / Network céghez tartozik.

Üzenet küldése