A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Serafino Andolini

 
Beosztása: a [M] Andolini hotellánc tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: november 04.)
Testalkat: 183 centiméterrel épp a középkategóriát éri, ám kifejezetten nyúlánk alkata miatt magasabbnak tűnhet.
Vonások: Hosszúkás arc, szögletes formák.
Szem: Kissé mélyen ülő, nem túl nagy, tengerkék szempár.
Haj: Sötétbarna, dúsan göndörödő, épp ezért rövidre nyírt hajzat.
Általános öltözet
Nem veti meg a színeket és az érdekes párosításokat. A hétköznapi farmer-nadrág kombinációtól az öltönyön át az időnként túlzónak tűnő darabokig minden megtalálható a ruhatárában.
Első benyomás, kisugárzás
Lehengerlő modorú, szórakoztató társaság, és az sem kérdéses, hogy vámpírból van. Szereti az élet adta örömöket, gyakorta jár különböző partikra és eseményekre, ahol nem ritka, hogy magával sodorják az események. Nem tűnik elsőre, de még másodikra sem szigorúnak, ám akik ismerik, tudják, hogy nem érdemes az útjába állni.

Leírás • Múlt

  Valahonnan el kell kezdeni. Valahonnan építkezni kell. Az alapok fontosak. Nem félhetünk nagyban gondolkodni, mert csak az lesz naggyá, aki nagyot gondol. Csak jó stratégia kell az építkezéshez.

 • Volt

  Életet elvenni és életet adni természetes velejárója a világnak. Valamit elvesztünk, valamit nyerünk, a természet sem különbözik ebben. Néha viszont kijátsszuk az univerzum törvényeit, és a halál képébe nevetünk.

 • Jelen

  Ne mondj nemet a lehetőségre. Vesd meg a lábad, állj stabilan, de ha megdobnak téglával, hajolj el. Ismernedd a korlátaid, de senki nem állítja, hogy nem szárnyalhatod túl önmagad.

 • Van

  A bizalom fontos. Szükség van rá, hogy ne mindent egyedül csináljunk. Szemek, fülek, kezek, hogy egyszerre több helyen is lehessünk. Elvégre senki sem érthet mindenhez, nem igaz?

 • Jövő

  Ismerd a múltat, éld a jelent, de gondolj a jövőre. Nem lehetetlen megjósolni a jövőt, de biztosra sosem mehetünk. Tudni kell alkalmazkodni, tovább fejlődni, új szintre emelkedni. Egy lépéssel mindenki előtt.

 • Lesz

  Ha a főbejárat bezárul, hátsó ajtót keresünk. Ha az sem opció, alagutat ásunk. Ugyanakkor a türelem is fontos. A hosszú távú tervek a várakozásról is szólnak. Arról a képességről, hogy felismerd, mikor kell megállni, és mikor újra felvenni a fonalat.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.27. 22:39:01

Ez a karakter a [M] Andolini hotellánc céghez tartozik.

Üzenet küldése