A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Shanti Rajawat

 
Beosztása: Eltartott, Életmód-tanácsadó
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: június 24.)
Testalkat: A százhatvan centiméterével aligha sorolhatna be a modellek közé, ha a láthatóan gömbölyded alkata miatt nem lógna ki eleve a sorból. Mindezek mellé nem egy kebelcsoda, csípőben és combban erős, de tudja, hogy kell viselni.
Vonások: Egyértelműen látszik rajta az indiai rassz. Vagyis, hogy mennyire helyes vagy szép azt leginkább ízlése válogatja... egyébként inkább előbbi. Szerencsére mindig sminkel, és mindig ápolt, hogy feljebb turbózza az összképet, de ennek ellenére is letagadhatatlan a hangsúlyosabb orra, a kerek álla, fejformája. Tudja, hogy a mosolya legfeljebb, ami egzotikumán túl megkapó lehet rajta, ezért az ajka mindig szépen festett és nem találni az övénél szebb és fehérebb fogsort.
Szem: Élénk, mogyoróbarna szempár, nehéz pillákkal kiegészülve.
Haj: Feketébe hajló, tömött, barna hajkorona. Lágy loknikban vagy kiegyenesítve hordja.

Általános öltözet
Színes, erőteljes, nőies, de leginkább a karakterébe illően divatos. El lehet felejteni a hosszú száriban, megfestett harmadik szem csakrával a homloka közepén közlekedő sztereotípiát, bár tény, hogy a csuklóján valamiféle hennaminta látszik.
Mindezek ellenére, talán a származása miatt vonzódik valahogy az ízlésesség határain belül a csillámos, élénk, és arannyal futtatott ruhákhoz, ékszerekhez, de megmarad a nőies divat keretein belül. Csak az összeállításaira kell rápillantani, és egyértelművé válhat, hogy igencsak földön járóan materialista alkat. Igenis sokat számít a megjelenés.

Első benyomás, kisugárzás
A semmiről csevegés világversenyében ő lenne a rekordtartó... Mindig nett, mindig érdeklődő, s mindig beszél, de olyannyira a felszínen, hogy leginkább a Holt tenger vízén fekve érezhet ilyet az ember. Pedig láthatóan nyitott, érdekli, mi van veled, érdekli, mi a helyzet a divat és a celebvilágban, a legújabb technikai trendekben, és egy szakbarbár alaposságával váj bele a spiritualitás témakörébe. Mégis hajlamos vagy minden szavát aranynak hinni, mert hát csak rá kell nézni, igazi kis női guru, "spiritual healer".
Ráadásként rá is ér az ilyesmire... Igazából mindig ráér. Egy kávéra is, vásárolni is, este kiruccanni is. Néha sok ez a szín és a szöveg és a semmiben lebegő gondolat körülötte, de az ember hajlamos elnézni neki, hiszen olyan valószínűtlen, hogy bármi rosszindulat van mögötte. Olyan kis... felszínes.

Leírás


A családjával egy csomagban érkezett körülbelül 2009 derekán Magyarországra. Édesapja egy nemzetközi mágusbank középvezetőjeként ide lett vezényelve, édesanyja pedig mágusként és gyógyítói háttérrel a Főnix könnyében vállalt könnyed, részmunkaidős állást nővérként, hogy lekösse energiáit, ami az otthon vezetése mellett a rendelkezésére állt.

Shantitól nem vártak soha többet, mint amit egy hasonló kultúrkörből származó szülő elvárhat - fogjon jó férjet (lehetőleg orvost, vagy ügyvédet), aki tud gondosodni róla, addig pedig tanulja el az otthonvezetés fortélyait. Az Európa szívébe való emigrálás azonban kicsit késleltetni látszik ezeket a dolgokat, a nyugat közelsége megcsapta a lány érdeklődését, függetlenedni vágyott, és szülei engedtek a kívánalmakból.

Így lehet, hogy mostanában leginkább informális "ismerősöm-ismerőse" berkekben lehet találkozni a nevével. Tudvalévő, hogy nem dolgozik, jómódban él szüleinek hála, de szívesen látja el tanácsokkal, vagy auratisztítással, esetleg kiváló magyarsággal folyó csevellyel a női, és néha férfi közönségét is. Akár budapesti lakásában, vagy egy hangulatos kávézóban.
A szó legrosszabb értelmében vett szingli. Keresi az igazit, néha csak lelkesen, néha görcsösen, néha pedig túl nagy reményeket támasztva a szerencsétlen férfiakkal szemben.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.12. 10:26:35

Üzenet küldése