A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Shiba Amaya

 
Beosztása: Steiermark birtokura
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: augusztus 05.)
Testalkat: Elsőre talán törékenynek tűnik a maga 160 centiméterével, ám kemény kötésű nő. Karcsú és hajlékony formákba rendeződnek vonásai.
Vonások: Ha egyszer láttad, bizonyos, hogy bármikor felismered, ha újra találkoztok. Egyértelmű, hogy ázsiai származású, de ezen felül is van valami felejthetetlen a vonásaiban.
Szem: Sötétbarna, élettel teli, mandulavágású szempár
Haj: Sötétbarna, kissé hullámos hajzuhatag, amelyet szeret kibontva hordani.
Általános öltözet
Ha emberek között a világban jár, szeret modern ruhákba bújni, ám emberei között vagy ha vendégeit fogadja, szívesen választja a hagyományosabb japán öltözékeket. Állandó "kiegészítője" egy Bishamon nevű hermelin, amely gyakran fonódik lazán a nyaka köré.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, nyugodt hangú, türelmes a beszédű nő. Szereti hallani mások hangját, véleményét, és igazságosan ítélni, ha ellentét merül fel. Nem a parádés nagyzolás vagy a kegyetlenség az ismérve,sokkal inkább a megértés és az elfogadás. Nem titok senki előtt, hogy vámpírról van szó, ám nem ő az, akitől az emberek megijednek.

LeírásA birtokúr
Közismert a történet, miszerint nem erőszakkal, hanem választással került Steiermark élére immár több mint háromszáz éve. Habár általában a békés megoldások híve, ha szükséges, nem riad vissza a határozott, erőskezű vezetéstől sem. Gyakran karol fel ígéretes ifjú tehetségeket, hogy saját udvarában vagy remek mesteremberek keze alatt csiszolódjanak. Kifejezetten szereti a gyerekeket, saját udvarában is remek viszonyt ápol a fiatalokkal. Komoly elkötelezettje az igazságos döntéseknek, ezért mindig igyekszik mindenki véleményét, nézőpontját értékelni, és csak utána döntést hozni.
Az Ausztriában szétszórt, ám sok helyen nem megtűrt likantróp populáció jó része tartózkodik a területein. Igyekszik őket ha nem is szoros, de valamiféle laza falkaközösségbe sorolni, számukra a nyugodt életet biztosítani. A rendbontókat nem szívleli, de mindig kész egy második esélyt adni, ha valaki komolyan változni szeretne.

Jelleme
Embereit nem félelemmel vagy erővel, inkább bizalommal tartja maga mellett, számára csak ez a járható út. Kifejezetten jól vág az esze, bár az sem titok, hogy jól forgatja az általában az oldalához erősített katanát. Nem nélkülözi a szenvedélyt és temperamentumot sem, főleg ha életek megóvásáról és megőrzéséről vagy igazságosságról esik szó.


//Karakterkép: Kou Shibasaki//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.11.05. 18:38:37

Üzenet küldése