A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Simon Evidia

 
Beosztása:

-Zavarlak?
-Még nem.


Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Hűvösvölgyi Haragos Hidrák
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: április 12.)
Testalkat: Átlagos lányos alkata van, nem vékony, nem is duci.
Vonások: Pirospozsgás, egyenes vonalú arc.
Szem: Zöld, mélyen csillogó szemei vannak.
Haj: Hátközépig érő, kicsit hullámos hajzuhatag, szőke színekben pompázva.
Általános öltözet
Ismerkedik lányosabb ruhákkal, egy-egy csinosabb darab is előkerül néha. Szívesen hordja a fekete talárját. Hangulatától függően hordja ruháit, legtöbbször a kényelmes darabokat részesíti előnyben. Egy medált hord nyakláncát- magáét Ferfex Farkasét, amire borzasztó büszke. Egy kalandja alkalmával jutott az ékszerhez, s nagyon nagy becsben tartja.
Első benyomás, kisugárzás
Tessék megnézni a képeket.

Leírás


Családról, röviden
Evidia talan családban született, egy vidéki kis magyar városban. Kislányként sem okozott soha gondot szüleinek, sosem volt az a hisztizős fajta. Kortársai közül mindig kitűnt, vagy a hallgatózásba burkolózásával, avagy egy-egy alkalommal a szószátyársárságával. Szüleivel remek kapcsolata van, egyetlen öccsével azonban nem jön ki valami jól - legalábbis így látszik, de mint tudjuk, a látszat néha csal. Szeret otthon lenni, így a szüneteket legtöbbször otthon tölti, s szülei bár a mágusvilághoz nem értenek, támogatják lányukat. Öccse egyelőre nem mutat hajlamot a mágia felé, de ki tudja, talán idővel... Mindenesetre szívesen van otthon, a szüleivel jól kijön, már ha nem bízzák rá az amúgy szemtelen öccsének, Ádámnak a felügyeletét.

Kapcsolat lista


Losonczi Lelle: "Ha bántod... eltöröm az orrod. Érted? "
A legjobb barátnő. A suliba kerülés után az elsők között kedvelte meg a lányt, akivel mindent megbeszél. Hihetetlen mély kapcsolat van köztük, Isten tudja hogy alakult ez ki.
Rezeda Zóra: "Olyan jó, hogy vagy nekem. Ilyen csajos beszélgetéseket is csak mi csaphatunk!"
A kislánynak már ő segített beilleszkedni, s bár ritkán találkoznak, egy nagyon kedves ismerőseként tartja számon.
Taródi Nina: "Dilibogyó, izé, Nina... én ezt nem értem. Ez akkor most mit jelent ebben az országban?!"
A másik kedves barátnő, aki pacsirta hangjával vési magát a lány emlékezetébe.
Bánhidy Gergő: "Ha nagy lennék, már tuti rég feleségül vett volna. De csak barátságból!"
A totális pasi. Evi imádja Gergőt, mióta csak elindultak együtt Marótra. Bár a fiú mindig védi a lányt (s éppen ezért nem kedveli Alexot), nem érzi úgy, hogy kislányként kezelné. Még jó. Ilyen barát nem akad minden sarkon.
Szőke Alex: "Örökkön örökké, édes."
Evi először volt szerelmes életében- bár a Lillás ügy miatt, mondjuk ki, nem bízott úgy a fiúban, ahogy kellene. Hát, ez van. Nagy szerelem volt, tipikusan az első, olyan, ami sosem múlik el teljesen. A seb már begyógyult, egyáltalán nem fáj. De a heg megmaradt. Vajon e heghez hasonlóan őt sem fogom tudni eltüntetni soha a szívemből?
Kerekes Andor: "ÚÚ, ez a fülbevaló igazi? És mondd, te mikor nőttél meg ekkorára? És én miért vagyok még mindig kislány melletted?"
A legújabb jóbarát. Mivel a fiú épp Fruzsinát heveri ki, Evinek pedig elkél a segítség, összefogtak, s Donát megtörésére ál-kapcsolatot mutogatnak a világ felé. Közben pedig nagyon jól szórakoznak Kócival. Néha igazán nagyon jól...
Evi-Kóci videó

A lány otthona az Airene, ahol persze Lellével lakik, de a szoba tagja még Art és Row is. Saját kis birodalmát rengeteg kép borítja, néhol családjáról, néhol barátairól. Evi nem sport szerelmes- táncolni viszont szeret. Mielőtt a suliba került, versenyzett is sokat, de mivel itt már a tanulásé a fő szerep, csak a tornacsarnokban edzeget hébe-hóba.
Kedveli a finom ételeket, legyen az egy Nagytermi ebéd, vagy egy maróti vacsora. Szeret színes kávéházakba ülni, vagy csak merengni a tóparton. Társas ember, de a magányt sem veti meg.
Legszembetűnőbb tulajdonsága a makacssága, néha kifejezetten bosszantó tud lenni. Örökké kíváncsi, s véleményét nem fél kimondani, legyen szó tanáráról vagy diáktársáról. Ennek ellenére tisztelettudó, nem csoda, hogy PREFEKTUSnak választották meg- amit vissza is adott. Szerinte nem való ő prefinek, s bár sokat ellenezték döntését, mivel nem szeret fél munkákat végezni, inkább visszaadta a jelvényét Dorottyának. Azóta csak tengődik a suliban.
Társaival egyetemben pedig a DIÁKTANÁCS tagjaként próbál kis életet lehelni iskolája amúgy is kalandos életébe.

A suliban leginkább GYNTre, VTTre és MGTre jár szívesen. Nem kedveli a nagyon tanulós tantárgyakat, leginkább az érdekességek kötik le figyelmét. Szívesen jár órákra, szeret pontokat gyűjteni, de nem tudja elviselni az "örök okoskodókat". Szerinte órákra tanulni járnak, nem kioktatni a Ts-t.
Egyébként legtöbbször a tóparton és az udvaron található meg, ha friss levegőre vágyik, bár manapság Gergővel az erkélyek egyikén találkozik. Nagyon szereti a Ferfex kh-t, s Keresztes Krisztinával, az örökké bús szellemhölggyel is nagyon szívesen találkozik össze.
Összességében mondhatjuk,hogy mozgalmas élete van. Ha pedig sehol semmi izgalom, majd ő teremt magának beleillő helyzetet.

Evi nagyon szereti az iskoláját. Kedvenc virága a tulipán, színe pedig a zöld. Átlagos kislánynak mondható, akinek örökké mosoly virít az arcán. Nem kedveli a csökönyös embereket, nem csoda, hiszen ő maga is hajthatatlan. Két dudás egy csárdában? A-a. Gyakran túlságosan szókimondó, de a szavak után már késő bánat. Bár ritkán fordul elő, hogy megbánt embereket, néha túlságosan őszinte.
Életcélja még nincs, mint minden lány, később ő is szeretne családot, de hol van az még?! Egyelőre csak éldegél, tanul, cseveg a barátokkal. Talán gyógyítói pályára tévedne később, talán nem. Ez is messze van még. Kedveli az állatokat is, így az ehhez kapcsolódó pályák sem állnak messze tőle.
Az első találkozások alkalmával általában nagyon kedves, szívesen igazítja el a kisebbeket. Nagy mosolyt villant az ismeretlenek felé, általában szimpatikus első látásra. Ha pedig rossz kedve van, akkor is igyekszik nem kimutatni, nehogy az első benyomás negatív legyen. Mert az első pillantás mindig számít.
Kissé ügyetlen lány- ez van. Néha összetörik a bögre vagy a tányér, ami éppen a kezében van, éppen ezért nem is léglabdázik. Azt gondolja, amíg szereti az embereket, nem teszi ki őket az ő okozta veszélyeknek- mert ha ő seprűre ül, annak nincs mindig jó vége.

Kalandok, vagy valami ilyesmi, picit összeszedve
-Az erdő tiltott. Ezt nem vette tudomásul, főleg akkor nem, amikor még nem csüngött talárján a prefektusi jelvény. Szerette az erdő csendjét, s jól érezte magát ott a veszélyek ellenére, mikor az iskola falai között magányos volt. Nem egyszer került veszélyes helyzetbe, s ma már belátja, hogy csupán szerencséjének köszönhette, hogy ép bőrrel megúszta ezeket a bolyongásokat. Azóta inkább kívülről szemlélődik- mert jobb a biztonság a felelőtlenségnél.
-Barátaiért mindent megtesz, nem kell meglepődni, ha keményen megmondja valakinek a véleményét. Így volt ez Koppánnyal is, aki Lelléjét merészelte bántani. A fiú orra bánta, három helyen. Általában azért nem ennyire verekedős, hamarabb ránt pálcát, minthogy gyenge kis erejét bevesse.
-Az uszodába ma már szívesen jár, de volt idő, mikor messziről kerülte a helyet. Ott történt ugyanis a balesete, ami után otthon ápolták, több hónapig. Ma már nyoma sincs a hegeknek, de az emlék még mindig él benne, miszerint a forró víz ellepi s nem tud tenni ellene semmit...
-Lilith. A legeslegalattomosabb démon, akivel valaha is találkozott. Azóta kerüli a sötét helyeket egyedül, de ezt önmagának sem meri bevallani.
-A karácsonyi bálon bálkirálynővé választották, így Laurentől megörökölte a koronát.
-A legújabb pedig: Veres Donát. Az irónia kedvéért éppen a lány nevezte el a fiút Őfelsége Casanovának (nagy rejtély, miért...), s most ki lett a kiszemelt áldozat? Igen, Evi. A fogadás szerint a lány is be fog állni a rajongótáborba, ennek elérésére pedig Don két évet kapott. Vicces két év lesz, tekintve, hogy Evi tud a fogadásról, s ha nyer (már pedig feltett szándéka), Don imidzsét a porig rombolja. De itt jön a kérdés- ő lesz az egyetlen, aki nemet tudott mondani Veres Donátnak?! És mi lesz az ál-baráttal, Kócival, akivel összefogtak a siker érdekében?

Csinosan
Utamba ne állj kép.//User elérhető az s.myke@hotmail.com-os msnen:)//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.07.03. 16:32:53

Üzenet küldése