A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sipos Mihály

 
Beosztása: Ügyvéd
Nem: Férfi
Életkor: 43 (születésnap: augusztus 20.)
Testalkat: Nem törzsvendége egyetlen edzőteremnek sem, és ez meg is látszik rajta. Ennek ellenére nem az a típus, akit az első tavaszi szellő felkapna.
Vonások: Nem valószínű, hogy azonnal hasra esel tőle, kisugárzásában mégis van valami vonzó - amit talán csak később fedezel fel.
Szem: Indigókék
Haj: Barna, rövid. Nyáron a nap hajlamos kicsit világosabbra szívni.
Általános öltözet
Rajzfilmfigurákkal, képregénysorozatok világmegmentő hőseivel, de még egy-két ismertebb rockzenekar mintájával ellátott póló is megtalálható a szekrényében a kockás ingek és minőségi öltönyök mellett. Ezeket persze sosem keveri a nagyon vonzónak elképzelt összkép ellenére sem.
Első benyomás, kisugárzás
Komolytalan...nak tűnik. Ha hosszabban elbeszélgetsz vele, akkor persze világossá válik, hogy ez inkább csak a látszat - vagy csak részben igaz. Ami azonban teljesen biztos, hogy mindenhez optimistán áll hozzá, az emberekkel szemben közvetlen, és komolyabb hangulatingadozásokkal sem küszködik.
Hangja egyébként kifejezetten mély, de teljesen egészséges módon, nem elcigarettázott.

Leírás

Korántsem unalmas annyira az élete, mint bárki gondolná a foglalkozása alapján. Nem bújja naphosszat a büntetőtörvénykönyvet, és az sem jellemző, hogy egész nap az irodában ücsörögne.

Ügyvédként és egyedülálló apaként is tökéletesen megállja a helyét, tisztában van vele, hogy mikor kell visszafognia magát, és hogy melyek azok az időszakok, amikor megengedheti magának, hogy komolytalan legyen.

Irodát egyébként a XIII. kerületben bérel, ahol szívesen lát bárkit, aki a segítségét kérné - mágusokat, talanokat és éjlényeket egyaránt. Nagyon ritkán utasít el bárkit is, ha mégis előfordul, annak általában az az oka, hogy az ő napjai is huszonnégy órából állnak, így nem feltétlenül jut ideje mindenre.

Magánéletéről keveset beszél, bár kisfiáról képes órákig mesélni, ha az érdeklődő nem vág a szavába, és tereli el a témát másfelé. A mindösszesen két éves gyermek egyébként a Gábor nevet viseli, szőkésbarna fürtjeit pedig egyértelműen nem édesapjától örökölte.

Nem ritka tehát az sem, hogy egy játszótéren tölti kevés szabadideje nagy részét, a gyermeknevelés ugyanis első helyen szerepel nála a prioritási sorrendben - ez pedig egyedülálló szülőként tényleg igazán nagy kihívás a munka mellett.

Nők után egyébként nem szokása futni, őszintén hisz abban, hogy ha lesz is az életében még egy komoly kapcsolat, az nem igényel majd nagy erőfeszítéseket részéről. Egyszerűen csak jön majd és kész.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.28. 23:38:25

Üzenet küldése