A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sokoray Etele

 
Beosztása: a Sokoray Kft. vállalatigazgatója
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: december 25.)
Testalkat: 181 cm-ével nem számít túlságosan magas férfinek, leginkább átlagos: kissé vékony, de követi a férfias arányokat, szögletes formákat.
Vonások: Nemesi kitenyésztettség uralja a vonásait, de az androgün hatású Sokoray-vonások ellenére markáns állkapcsa, erőteljesebb járomcsontja tesz érte, hogy arcának láttán a fájdalmasan szép és a lélegzetelállítóan jóképű egyszerre jusson az ember eszébe.
Szem: Gyöngyszürke.
Haj: Sötétszőke, hátközépig ér, hullámos, szinte mesébe-, de minimum samponreklámba illő. Hivatalban összefogva viseli, de ha otthon dolgozik, az is előfordul, hogy gombócba köti a tarkóján. Állítólag aranyos.
Általános öltözet
Kimondottan szerény, de nem feltűnően, természetesen jól szabott, felső kategóriás ruhaneműket hord, de megvan benne mind az üzleties lazaság, mind pedig valamiféle alázat, és ha épp nem dolgozik, nem ragaszkodik az öltönyhöz. Diszkrét ismertetőjele a fehér ing, amelyet általában szürkék, olívák, bézsek, umbrák egészítenek ki. Úgy hat, mint egy zseniálisan jó festmény pácolatlan fakeretben.
Első benyomás, kisugárzás
Akármit hallottál róla, szinte megejtő, ahogy ez a kerub szépségű férfi szerényen és kedvesen rád mosolyog, érdeklődik, bár láthatóan kicsit mindig befelé figyel. Látszik rajta, hogy van benne valami elementáris visszafogottság, de így is olyan kisugárzása van, hogy egy egész utcát ki lehetne világítani vele. Csak a tekintete mélyén bújik meg valami oda nem illő vadság, szertelenség, mint egy saját farkába harapó kígyó… De akárhogy is, azért akinek szeme van, rajta felejti.

Leírás


Aktuális állapot:
Látszik rajta, hogy kapkodott, munkahelyinek látszó öltönyben van ugyan, de nem túlságosan összeszedettek a részletek, rendetlen nyakkendő, félregombolt mellény.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.24. 02:37:30

Ez a karakter a Sokoray Kft. céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése