A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sokoray Matilda

 
Beosztása: Tanuló
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: június 24.)
Testalkat: Viszonylag magas, nőies idomokkal megáldott leányzó.
Vonások: Bájos, puha, kedves vonásait csak mimikája teszi aranyosabbá. Ha mosolyra görbül szája, szinte a nap is ragyog.
Szem: Világoskék tekintete magávalragadó és gyermeki szelídségről árulkodó. Noha színét a Mordai ágról örökölte, a jellem szerencsére nem járt hozzá.
Haj: Alapvetően vörös hajzuhatag az övé, de újabban gyakran váltogatja a színét, hol szőke, hol csíkos, ahogy éppen kedve tartja.
Általános öltözet
Színes sálak, rövidszoknyák, modern és változatos. Kedveli a különböző mintákat és rikító színeket, akár együtt is, de sosem taszító, inkább csak modern. Olyannak tűnik, mint aki a rúzsához választ csomagolópapírt. Fülében három lyuk, benne általában különböző fülbevalók.
Első benyomás, kisugárzás
Életvidám, örökké mosolygós teremtés, humorával és elbűvöl személyiségével csak azt nem képes jókedvre deríteni, aki elmenekül előle. A legtöbb ember elsőre megkedveli, noha egy kicsit talán már túlzottan is

Leírás

Mindig mindenkihez van egy kedves szava, tökéletes ellenpólusa bátyjának, Daróczy Rúfusznak és öccsének, Mordai Anasztáznak.

Édesanyja korábbi házasságából való féltestvére, Rúfusz, aki sosem nyerte el édesapja szeretetét. Őt azonban mindig is szeretettel rajongta körül a férfi, így mikor meghalt, Matildát tette meg felesége helyett kedvezményezettnek. A hatalmas családi vagyon azonban zárolva volt a lány nagykorúságáig.

Három öccse közül Anasztáz az, akit a legkevésbé tud megérteni, de ezt betudja annak, hogy a fiú szerinte túlságosan hasonlít bátyjukra. Vilmoshoz és Lajoshoz, az életmágus ikerpárhoz sem került sosem igazán közel, ennek ellenére mindig is azon volt, hogy összetartsa a családot. Ő volt felelős a házimunkák legjaváért, a főzésért, így igen nagy gyakorlatot szerzett a háztartási praktikák ás bűbájok terén. Olykor kisebb előérzetei is vannak, de ezek többnyire nem jelentősek - így lehet, hogy mindig van nála esernyő ha elered, jól lehet korábban hétágra sütött a nap.

Esztergom határában, a Varjúvárban nevelkedett testvéreivel és anyjával. Sosem volt martionos, tanulmányait a Dobó Katalin gimnáziumban végezte, délutánonként pedig a Frankában sajátította el a mágikus ismereteket. Igen járatos a talan dolgokban, kedves, megértő viselkedése miatt pedig sok közeli ismerőse van. Kevés szabadidejében, de az unalmas tanórák többsége alatt is szívesen pepecselt firkákkal, saját készítésű ékszerekkel. Mindig is imádta a divatot, öltözködést, sminket, és azok közé tartozik, akik sosem nőtték ki divattervezői álmaikat.

2011-ben egy balesetben vesztette el édesanyját, ami igencsak mély pont volt számára. Megváltást, feloldozást a hit adott neki, és a nehéz időszakon az egyik Frankán tanító pap vezette át, aki új, nyugodt világszemléletet adott át a lánynak. Ezáltal kifejezetten nyugodt, őszinte, nyitott lett, s ő maga is meglepődött, mennyire megkönnyíti ez az életét - ismerősei tréfásan olykor zen papnak is nevezik.

Továbbtanulási jelentkezését a Képző- és Iparművészeti egyetemekre, illetve a Csontváryra adta be. Utóbbi második fordulójára is visszahívták, de végül nem ment el, egyszerűen mert Budapesten szeretne továbbtanulni. Természetesen Nátán miatt. A helyzeten tovább egyszerűsített a dolog, mikor barátnőjét, Rozit eljegyezte, később el is vette bátyja, s így felszabadult egy pesti lakás.

2013 májusában ismerkedett meg közelebbről Sokoray Nátánnal, aki aztán júliusban meg is kérte a kezét. Nyilván igent mondott, augusztus 31-én pedig össze is házasodtak, ő pedig felvette frissensült férje nevét.

2015 karácsonyára kapta meg nyusziját Nátántól, Vicát. A kis nyúl azonnal belopta magát a szívébe.

Tulajdonságok Előnyök Hátrányok

Kiváló tulajdonságok 4
Jóstehetség 4
Empátia 3
Igaz hit 1
A jövő ígérete I - 1

Anyagi háttér - 4

A Jövő hiánya I. - 4
A Jövő hiánya II. - 4
Túlfejlett 4
Gyenge találat - 4
Mágiaérzékenység - 4

Ami a csövön kifér - 4
Fizikum8
Ügyesség17
Észlelés15
Megjelenés15
Intelligencia13
Akaraterő10
Mágia6

//Karakterkép: Abigail Breslin, Rajz//

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.13. 20:07:39

Ez a karakter a Daróczy család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése