A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sokorayné Závody Sz. Stella

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó hallgatója
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: december 13.)
Testalkat: Az átlagnál picivel talán magasabb (176cm), madárcsontú (54kg) fiatal nőnek megfelelő alkattal rendelkezik.
Tipikusan az a fajta, aki kiájul a sorfalból ballagáskor.
Vonások: Bájos, kedves vonásai igencsak kifejezőek, árulkodóak az érzelmeit illetően. Mindig, mindenkor, még ha ő igyekszik is leplezni azokat.
Szem: Sűrű, hosszú pillákkal keretezett őzike szempár, csokoládészín kiadásban.
Haj: Sötétbarna, gondosan ápolt, váll alá érő.
Általános öltözet
Cavalli, Dolce&Gabbana, Prada, Versace, Gucci, Chanel, Dior, Escada, Blaskovits... Nem is sorolom tovább, lényeg, hogy a legutolsó kiegészítőjéig márkás öltözékben jár-kel, mintha csak a legfrissebb divatmagazin egyik oldaláról lépett volna elő.

Első benyomás, kisugárzás
A ruházatából ítélve kapásból elkönyveled felszínes, buta libának, akit a pletykákon és a Cosmó magazinon kívül más nem igen érdekel. De próbáltál már komolyabban szóba elegyedni vele?
Nem csak végletekig kedves és zavaróan sokat fecseg bájos-lányos hangján, de segítőkész is! Rájöhetsz, hogy akit te buta libának neveztél, egy rendkívül okos és kreatív, csak olykor naiv, a világ bizonyos dolgairól nem mindig reális képpel bíró fiatal, ambiciózus leányzó.
Hinnéd ezek után, hogy vannak kiállhatatlan, dög húzásai is? Ugye, hogy nem...

Leírás

Fiút vártak, én jöttem helyette. Ráadásul idő előtt, már akkor szétzúzva minden tervét anyukának.
Magyarország talán leghosszabb nevű településén, Chernelházadamonyán születtem, Luca-napján. Édesapám Závody Herold neves varázstükör készítő, édesanyám Núber-Závody Klára. Mindketten tiszta származású mágusok, ennek szellemében neveltek, neveltettek engem is - több-kevesebb sikerrel. Kettejük közül apuka az elfogadóbb (a kevésbé maradi), anyu pedig a keménykezű. Véleménye szerint ha így folytatom, úgy járok majd, mint Ágota néném, hogy harmincon túl se lesz férjem, családom.

----- Mirarx Máguselőképző (1999-2006)
Hat éves korom körül produkáltam először vadmágiát, édesanyám szüleim pedig úgy találták jónak, hogy ennek örömére beírattak az előképzőbe. A nagymamám szerint ezzel alapjaiban rontották el előkelő neveltetésem, noha véleményem szerint csak egy okot keres, amivel megmagyarázza, hogy miért nem rá és anyára ütöttem. Ekkor még egyébként sem volt semmi problémám a tradíciókkal - örömmel jártam az összejövetelekre, ahol rendre borsot törtünk a szolgálók orra alá unokatestvéreimmel.

----- Martion Mágustanoda (2006-2012)
A Karpena ösvényére járók számát gyarapítottam, noha fogalmam sincs, a Lelkek Tükre miért ide osztott be, mikor Mása, Hédi, de még Rajmi is a Lortonba kerültek! Érthetetlen. Minden esetre nem okozott különösebb nehézségeket a beilleszkedés, imádtam a kis karpis bandánkat. Noha közösségi dolgokban nem ugráltam és sose voltam tanársegéd vagy diákmentor, tanulmányi téren sosem volt rám panasz; RKT-ból rendre dicsérettel vizsgáztam, mellette pedig magánórákra jártam Pesten heti rendszerességgel egy rajztanárhoz. Határozott elképzelésem volt a továbbtanulásomat illetően ugyanis: a Csontváry textiltervezői szakára felvételiztem érettségi után.

----- The Art Institute of New York City (2012. nyári ösztöndíjprogram)
Egyfajta ráhangolódásnak szántam a beadott jelentkezést a fősulira. - Vigaszdíj lett belőle. Nem bántam meg egyébként a kint töltött két hónapot, mely alatt rengeteg érdekes dolgot tanultam és az idegen nyelvű kommunikációs készségeim is fejlődtek. Olyannyira, hogy nyár végén középfokú nyelvvizsgát tettem angolból, mellette pedig (Erzsinek és az apukájának hála) kismotorra szereztem jogosítványt.

----- Csontvá BKF - kereskedelem és marketing (2012-2015)
A tartalék helyen megjelölt fősulit ritkamód nem sikerült egy év alatt sem megkedvelnem. Egyetlen örömöm az ürömben, hogy elköltözhettem otthonról albérletbe Erzsihez. Hogy neki ez mekkora öröm, az más kérdés. Szerintem nem vallaná be senkinek, de azért ő is örül nekem. Látom rajta, hogy jót tett neki a társaság, éppen ezért, amikor 2013-ban újra nekifutottam a felvételinek, eszem ágában nem volt "elhagyni" őt...

----- The Art Institute of New York City - fashion designer (2013-2016)
A felvételi sikerrel zárult, így egy kisebb kanyarral, de végre azon az úton haladok, amin eredetileg szerettem volna: a divatszakmát tanulom. Mellette persze levelezőn a marketinget is nyögöm - ez volt ugyanis anyuka kitétele, hogy New Yorkban tanulhassak. Mindez igencsak apró ár azért, ha a legjobbaktól tanulhat az ember lánya, nem igaz? Éppen ezért nincs is okom panaszra kétlaki életemet illetően.

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.09.22. 22:03:41

Ez a karakter a Závody család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Hóvihar nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése