A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Soltész Ria

 
Beosztása: a Ópium pultosa

Nem:
Életkor: 25 (születésnap: március 13.)
Testalkat: Bőre kreolos árnyalatú, alkata arányos. 167 centijéhez 54 kiló társul.
Vonások: Bájos lányos. Minden ott van ahol lennie kell.
Szem: Nagy, kerek, csoki barna.
Haj: Hosszú, hullámos, barna.
Általános öltözet
Attól függetlenül, hogy mindig csak azt kapja magára, amihez épp kedve van, mindig van benne valami nőies összeszedettség. Stílusa csajosan vagány.
Első benyomás, kisugárzás
Szeleburdi, őrült, a humorosabbik fajtából. Ijesztően közvetlen tud lenni, bárkit megszólít ha épp olyanja van. A hisztit gyorsan kinőtte, és megsérteni sem túl könnyű, mert nem vesz komolyan semmit. Ő az a lány, aki mellett nem tudsz úgy elmenni az utcán, hogy nem nézel utána. Hatalmas vigyorral tekint a világra és olyan fajta, aki nem esik kétségbe, mert a jég hátán is eléldegél. Magabiztos és szókimondó, de megbántani soha nem fog. Tartja a "Mindig úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak." elvet.

Leírás:
1993. március tizenharmadikán születtem, Pesten, Soltész Pál és Izrovics Karolina harmadik gyerekeként.
Öt voltam mikor anyám elhagyott minket. Nem is igazán emlékszem rá, csak pár homályos, gyermeki szemmel átélt emlékem van róla. Így négyen maradtunk: apu, Kori, Ati és én.
A családban egyedül képviseltem a szebbik nemet, ami igazán bonyolult volt. Apu nem értett a lányos dolgokhoz, a fiúk meg mindig röhögtek rajtam, ha sírtam egy filmen vagy a pónimat fésülgettem. Az élvezetek csak fokozódtak, ahogy nőttem és szembe kellett nézniük egy fiatal lány kirohanásaival.
Tizenegy voltam, mikor előtört a vadmágiám. Ahogy átmentünk a kerten, a bimbózó virágok hirtelen kinyíltak, az elsorvadt részeik pedig új életre kaptak.
Utána végre követhettem a fiúkat a Martionba, és egészen harmadikig jártam oda, aztán év végén megbuktam, apa meg kivett, és inkább magántanárt fogadott mellém. A suliban mindennel foglalkoztam, csak a tanulással nem, így csak ekkor szembesültem azzal, hogy milyen az, ha komolyan kell valamit venni. Mindig számon kérték rajtam az addig tanultakat, és mire vége lett, prímán idegronccsá váltam. Nem nekem valóak a komolyságot igénylő dolgok.
Így ott voltam én, tizennyolc évesen, nulla életcéllal. Gőzöm sem volt róla, hogy mihez kezdjek magammal. Apu szörnyülködött, hogy ennyire lehetetlen vagyok, de valamiért semmi nem vonzott. Csak élni akartam! Simán.
Szóval talpra álltam és egy-két bőrönddel nekiindultam inspirációt gyűjteni. Azóta utazgatok. Így-úgy-amúgy. Busszal, taxival vagy hajóval. Persze ezt csak az élvezet kedvéért. Ha nincs pénzem, akkor szimplán illanok, de jobb szeretem rendesen kiélvezni az utat.
Jelenleg már fél éve London utcáit koptatom, és egy szállodában dolgozom, mint takarítónő. Sikerült találnom egy jó kis albérletet, amit három másik magyar csajjal osztok meg. Szóval megvagyok. Mint mindig.

2014.07.21.

Kis segítséggel, de sikerült itthoni állást találnom, szóval hurrá! Azt hiszem egy jó darabig nem fogok rohangálni semerre, hanem elleszek szépen. Egyébként egy szórakozóhely pultosaként kaptam állást, ami ha engem kérdeztek elég király.
Így ha bárki keres, nem kell Londonig mennie, itt leszek Pesten, lehet nyugodtan jönni látogatni.


Dw értékek/Karakterlap

AbeomágiaLeírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.02. 16:16:15

Ez a karakter a Ópium céghez tartozik.

Üzenet küldése