A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Somoskeöy Gertrúd

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus hallgatója, Menedzsment és pszichológia szak

Nem:
Életkor: 24 (születésnap: február 12.)
Testalkat: Túlsúlyos, aránytalan, tömzsi, vaskos, kismellű.
Vonások: Aszimmetriával verte meg a sors. Kerekarcú, palacsitaképű, nyúlfogú. Kis toka az áll alatt. Fricska a modern világ szépségideáljának margóján.
Szem: Barnásak.
Haj: Sötétbarna, frufruska, fiús rövid.
Általános öltözet
Sajátos. Egyedi. Érdekes. Aránytalan és elnagyolt testalkata ellenére a merészebbnél merészebb darabokat is felhúz. Máskor meg lepelbe, vagy nagyiöltözetbe csomagolja magát. Jobb napjain szemrebbenés nélkül megbotránkoztatja a közt, csak mert egyszerűen az buli a számára. Köztudottan ellene van a beskatulyázásoknak és az álszent konzervatív értékítélet minden megnyilvánulásának. Ez a huszonegyedik század, mindenki az lehet, aki csak lenni szeretne és ehhez senkinek semmi köze.


Első benyomás, kisugárzás
Nyakas, szókimondó, amit a fejébe vesz, ahhoz ragaszkodik. Szeret beleszólni a dolgokba, szereti, ha igaza van, nem tartja magában a véleményét, akkor sem, ha nyomdafestéket nem tűrő, vagy közfelháborítást keltő. Minden a pillanatnyi hangulat függvénye. Ugyanúgy tud kreatív és forradalmi lenni, mint mélabús és magába forduló. A szélsőségek embere.


Leírás

|| naplóbejegyzés || Kedves olvasóm - aki, ha nem a leszármazottam vagy, szégyelld össze magad-, engedd meg, hogy először körültekintően beszéljek magamról, hiszen csakis annak tükrében érthetsz meg teljes egészében a későbbiekben minden mást. Ugyan nem vagyok különösebben sem szép (megjelenés:8), sem erős (fizikum:8), sem éles szemű (észlelés:8), de nem gondolom úgy, hogy okom volna szégyenkezésre a többiek előtt. Isten olyannak teremtett (igaz hit), amilyennek, és ahol elvett, azt máshol visszaadta. Vannak szembeszökő gyengeségeim - békélj meg velük, de mellettük ugyanakkor erősségekben sem szűkölködöm. Ami hiányzik a testi erőből, azt pótlom ügyességgel (ügyesség:15), amit szépséggel nem tudok elérni, azt megoldom ésszel (intelligencia:13). Számos kiválóság a szemnek láthatatlan (kiváló tulajdonságok), ha nem ismered fel, az a te veszteséged. Alapvetően vidám természetűnek gondolom magam, ugyanakkor ennek ellenkezőjére is fenntartom a jogot magamnak.
Szeretem a magányos tevékenységeket is, békét lelek a zsoltárok éneklésében és a könyvek olvasásában. Kedvelt témáim közé tartozik a pszichológia, a teológia, az önismeret. Ahogy előfordulok szórakozóhelyeken, ugyanúgy teszem ezt a templomban. Azon maroknyi fiatal közé tartozom, akik szerint ez egyáltalán nem ciki. Komplex és értékes élő organizmus vagyok.

A Család különféle vállalkozásainak erdejében Somoskeöy-ék is megtalálták a maguk tisztását. A Somos Design hosszú évtizedek óta szerepel a köztudatban, mint patinás lakástextil és lakberendező vállalkozás. Kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkoznak, mely egyrészt hűséges vevőkörben, másrészt szerteágazó külföldi üzleti kapcsolatokban merül ki. Nagykereskedéseik Európa-szerte megtalálhatóak a folyamatos terjeszkedésnek köszönhetően. Termékeikkel több, mint 1000 üzletet, szalont látnak el, ötven országban. A stílus, mit képviselnek letisztult, kifinomult, a lakástextilek, kiegészítők mind elsőosztályúak.


//Karakterkép: Lena Dunham//

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.31. 21:12:18

Ez a karakter a Somos Design céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése