Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Somoskeöy Gertrúd

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus hallgatója, Menedzsment és pszichológia szak

Nem:
Életkor: 22 (születésnap: február 12.)
Testalkat: Túlsúlyos, aránytalan, tömzsi, vaskos, kismellű.
Vonások: Némi aszimmetriával verte meg a sors. Az arca kedves és kerekded, de nem esztétikus. Külön-külön még minden oké, de összkép tekintetében a lehető legtávolabb áll az okétól.
Szem: Szemei barnás árnyalatúak. A bal oldali kisebb, más állású, mint a másik.
Haj: Sötétbarna, frufrusra vágott, rövid.
Általános öltözet
Akár vidám, akár komor napjait éli, jellemzően illik rá a kifejezés: egyedi. Sajátos. Érdekes. Gátlástalanul kombinálja a nagyidarabokat a fiatal és modern szabással, az ellentmondásos színeket és formákat. Saját, tökéletlen testét sem szégyelli, nem takargatja, nem borítja magát lepedőbe.


Első benyomás, kisugárzás
Nagyon nyakas, szókimondó, amit a fejébe vesz, ahhoz makacsul ragaszkodik. Szeret beleszólni a dolgokba, szereti, ha neki van igaza, nem tartja magában a véleményét, akkor sem, ha nyomdafestéket nem tűrő, vagy közfelháborítást keltő. Hatványozottan igaz rá, hogy mindig minden a pillanatnyi hangulat függvénye. Alapjában véve elmondható, ő is egy, a világ iránt egészséges mértékben érdeklődő fiatal, aki szeretné megtalálni az egyensúlyt a komolyság és a vidámság között, ez vagy sikerül, vagy nem. Ha szedi a gyógyszereit, úgy általában sikeresen abszolválja ezt a küldetést. Ez a mérvadó, és ezt a labilis egyensúlyt bontja meg folyton az a bizonyos kettősség, ami betegségével jár. Persze van, hogy nem szedi azokat a gyógyszereket, így egyszer tele van túláradó ötletekkel, sziporkázó, magabiztos, karizmatikus, energikus, máskor pedig mindez átfordul agresszivitásba, melankóliába vagy depresszióba, érdektelenségbe.


Leírás

Leírás


Kedves olvasóm - aki, ha nem a leszármazottam vagy, szégyelld össze magad-, engedd meg, hogy először körültekintően beszéljek magamról, hiszen csakis annak tükrében érthetsz meg teljes egészében a későbbiekben minden mást. Ugyan nem vagyok különösebben sem szép (megjelenés:8), sem erős (fizikum:8), sem éles szemű (észlelés:8), de nem gondolom úgy, hogy okom volna szégyenkezésre a többiek előtt. Isten olyannak teremtett (Igaz hit), amilyennek, és ahol elvett, azt máshol visszaadta. A Bibliában is benne foglaltatik, mindenkit a saját képmására formált, csak kell valami, amitől egyedi, amitől te, te leszel. Tehát igenis vannak szembeszökő gyengeségeim, de mellettük ugyanakkor erősségekben sem szűkölködöm. Ami hiányzik a testi erőből, azt pótlom ügyességgel (ügyesség:15), amit szépséggel nem tudok elérni, azt megoldom józan paraszti ésszel (Intelligencia:13). Számos kiválóság pedig a szemnek láthatatlan (kiváló tulajdonságok). Alapvetően vidám természetűnek gondolom magam, de a külvilág számára gyakran nem ez a benyomás rólam. Ami azt illeti, valóban vannak labilis periódusaim, de hosszabb-rövidebb idő után mindig felülkerekedek ezeken az időszakokon. Nem vagyok annyira aktív, mint amennyire sokszor lenni szeretnék (bágyadt), és olykor a reakcióidőm is hagy némi kívánnivalót maga után (lassú reflexek), de igyekszem. A szándék a fontos. Így legalább van időm megfontolni mindent, és nem cselekszem meggondolatlanul. Persze van, hogy ez sem segít, éles helyzetekben hajlamos vagyok leblokkolni (paralízis), éppen ezért kerülöm is a hasonló szituációkat. Vagy csak csendben eloldalgok (lopakodás).
Szeretem a békés tevékenységeket, mint amilyen a zsoltárok éneklése, és a könyvek társaságát. Kifejezetten kedvenc témáim közé tartoznak a pszichológiai irományok, és az orvosi könyvek – könnyebb megfázást és ártalmatlan betegségeket egész megbízhatóan kezelni is tudok már. Szívesen bővítem ismereteimet a mágikus lényekkel kapcsolatban, gyakran szívesebben is tartózkodom a közelükben, mint az emberek társaságában, néha sokkal könnyebben kezelhetőek (mágikus lények ismerete, idomítás). Van, hogy örömmel beolvasnék egyeseknek, de szerencsére rendelkezem kellő lélekjelenléttel ahhoz, hogy inkább magamban tartsam ezeket az Istennek nem tetsző gondolatokat (önuralom). Így is okoz elég lelkiismereti válságot, hogy sokszor indokolatlanul érzek dühöt.

Láthatod és beláthatod, valóban rengeteg mindenre fordítok időt, vagy azért mert érdekel, vagy azért, mert szeretem csinálni. Persze biztosan vannak még dolgok, amikben hasonló örömet fogok lelni, csak épp még nem foglalkoztam velük. Gyakran foglalkoztat például az a kérdés is, milyen állati alakom lenne, ha lenne. Erre szerencsére az utóbbi években fény derült, hiszen utolsó martionos éveim végére sikerrel abszolváltam az abeomágusi létet. Szóval, kedves olvasóm, remélem te is megállapítottad, egészséges fiatal vagyok, széles érdeklődési körrel, ennek ellenére meg kell vallanom mégis gyakran vagyok magam alatt, sokszor lesz oda az önbizalmam, és van, hogy még az életkedvem sem az igazi. Akaratom ellenére törnek rám ezek az érzések, és egészen irreális viselkedésre késztetnek, de próbálok arra törekedni, hogy minél ritkábban éljek meg hasonló helyzeteket. Ezért is kérlek arra, hogy mindez lebegjen a szemed előtt, miközben tovább olvasol, és ennek tükrében ítéld meg a kétes helyzeteket…A Család különféle vállalkozásainak erdejében Somoskeöy-ék is megtalálták a maguk tisztását. A Somos Design hosszú évtizedek óta szerepel a köztudatban, mint patinás lakástextil és lakberendező vállalkozás. Kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkoznak, mely egyrészt hűséges vevőkörben, másrészt szerteágazó külföldi üzleti kapcsolatokban merül ki. Nagykereskedéseik Európa-szerte megtalálhatóak a folyamatos terjeszkedésnek köszönhetően. Termékeikkel több, mint 1000 üzletet, szalont látnak el, ötven országban. A stílus, mit képviselnek letisztult, kifinomult, a lakástextilek, kiegészítők mind elsőosztályúak.


Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
A legvidámabb szín, amit visel, a sötétkék. Egy csipkeujjú ruha formájában.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.31. 21:12:18

Ez a karakter a Somos Design céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése