A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sonia Fabro

 
Beosztása: a [M] Karadin Engine gépészmérnöke
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: február 27.)
Testalkat: Messziről törékenynek tűnhet, de közelről egyértelműen látni lehet a szépen kidolgozott izmokat.
Vonások: Délies vonásokkal rendelkezik, tónusai sötétebbek, arca kerekded.
Szem: Mandulavágású sötétbarna.
Haj: Szintén sötétbarna, hosszú, a vége hullámosodik. Leginkább egyszerű lófarokba fogja, hogy ne zavarja a munkában.
Általános öltözet
Farmer, póló, kényelmes tornacipő. Nem jellemző rá, hogy követné a divatot, és az sem, hogy különösebben nőiesen öltözködne. Azért képes előrángatni a szekrény mélyéről egy-egy ruhát, ha muszáj, de nagyon nem preferálja. Főleg mert gyakran lesz koszos, vagy szakad ki cucca.
Első benyomás, kisugárzás
Szép, egzotikus, felkelthetné az érdeklődést, viszont a mozgása, gesztusai, és gyakran arckifejezései is kifejezetten maszkulin jegyeket hordoznak magukban. Hangja inkább mély, rettentő sokat gesztikulál, és a hazai füleknek eléggé hangosnak tetszhet. Hogy az összkép még hatásosabb legyen, messziről látszik rajta, hogy likantróp, és ezt semmilyen módon nem igyekszik titkolni.

Leírás

A világ egyik leggyönyörűbb városában, Bariban született magyar anyuka és olasz apuka gyermekeként. Szülei mindketten mágusok, apja már volt házas előtte tíz évig, ebből van egy nála jelentősen idősebb féltestvére, egy fiú. Pár évvel utána pedig született egy húga is. Úgy tűnt, apjának ez a házasság lesz a nyerő, a két kislány egyszerre tanultak meg olaszul és magyarul is, és élvezték a tengerparti életet. Egészen tíz éves koráig, amikor egyik éjjel kiment kagylót szedni - mai napig nem tudná megmagyarázni, miért volt az akkor olyan fontos -, és egy őrjöngő likantróp megtámadta. Mondjuk nem volt túl nagy, és félelmetes sem, ezért is menekült el viszonylag könnyen - már akkor is ügyes volt -, de sajnos a karjába sikerült beleharapni, így következő teliholdkor már ő is a kisfalkával tanulgathatott.
Ekkoriban kezdődtek a gondok a szülei között, egyik a másikat okolta, nehezen állt át a család, válás lett a vége. Anyjához ítélték a két lányt, és két évig Magyarországon is éltek, de a kicsi nagyon nem volt ott boldog, így végül mégis visszakerültek Bariba, apjukhoz. Persze gyakran látták édesanyjukat is, de az iskolát ott végezték mind a ketten.
Az egyetemre ő viszont visszatért Magyarországra. Vacillált a villamos és a gépészmérnöki között, végül az utóbbi mellett döntött - és egy percig sem bánta meg. Tanulmányaiban csupán egy félévet csúszott, ami azért ritka a BME-n, azt is taktikai okokból tette. Miután végzett, azonnal kezdett a Karadin Engine-nél, hiszen már a gyakorlatát is ott töltötte. Egyelőre tökéletes neki itt, bár amint van némi szabadsága, azt mindenképpen a tengerparton tölti.

//Karikép: Lindsey Morgan//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.04.06. 17:04:49

Ez a karakter a [M] Karadin Engine céghez tartozik.

Ez a karakter a Farkasfalka a szigeten céghez tartozik.

Üzenet küldése