A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Steigerwald Éneás

 
Beosztása: Zenész, a D'r!ng zenekar tagja

"Most bizonyára őszintétlenül bókolnom illene, méltatva a neved, és hogy mennyire jellemzően illik hozzád. Nem fogok."

Nem: férfi
Életkor: 34 (születésnap: április 12.)
Testalkat: Azért nem vagyok csoffadt, mert valakinek illik emberként is kinéznie ebben a „Nagycsaládban”.
Vonások: A legtöbb tisztaszármazásúval ellentétben nincsenek erős arcvonásaim, hála az égnek. Jó pasi vagyok
Szem: Telen… de csokoládébarna.
Haj: Sötétbarnánál egy árnyalattal világosabb, hosszú, sima, egyenes, ahogy az illik.
Általános öltözet
Többnyire a farmer-póló együttes, de hajlandó vagyok fehér öltönyt is magamra rángatni, ha muszáj. Ha. Nagyon. Muszáj.
Első benyomás, kisugárzás

"Hm. Sajátos. Tudja... kisasszony... örülök neki, hogy sajátos vagyok, és leginkább nem hasonlítok arra a férfiatlan standardra, amit itt látok, szerte."


LeírásA következőkben egy interjúra adott válaszok olvashatóak. A kérdéseket a közéleti havilap riportere tette fel négy-öt családtagnak. A cikk végül nem került napvilágra, mivel a havilap szerkesztői úgy ítélték, a válaszok nem igazolják eredeti elképzelésüket. Hogy ez pontosan mi lett volna, arról nincs információ.


Teljes neve (megkülönböztető melléknév)?

Steigerwald Éneás. Esszel ejtem, de van, aki szerint elegánsabb lenne, ha esel ejteném. Megkülönbztető melléknév? Az mi? Nekem olyan tuti nincs. Max az, hogy Steigerwald "Feketebárány" Éneás.

Kik a legközelebbi rokonai első unokatestvérig?

Fuhh... Hát van két nővérem. A fiatalabb Éva, ő egy suliban tanár, az idősebb pedig Anna, ő lakberendez. Ez itt a reklám helye: "Wald" lakberendező cég, ők a legjobbak. És van egy anyám meg apám, apám Steigerwald Ábris - jah, nálunk is dívik a hülye nevek divatja - anyám Hatvany Judit. Első unokatesó... hhháááát... azt tudom, hogy valami Sar... Saródy... Kata... van ilyen? De vele talán csak kétszer találkoztam. A többiről halvány lilám sincs.

Milyen a kapcsolata a közvetlen családjával?

Mi számít közvetlen családnak? Anyával meg apával nem vagyunk túl özeli kapcsolatban - de szerintem ők sincsenek egymással. Gyanítom, hogy össze háromszor feküdtek le, míg összehoztak minket. Harmadszorra már csak mert muszáj volt, kellett a névörökös. Sz*r mi, hogy nem fogok nősülni. Én... hogy tetszett mondani? Jah, hogy szélesebb körben? Hhhátt... nemtom, ők mennyire számítanak családnak, de Sziklás Annamarival és Daróczy Rúfusszal teljesen jóban vagyok. Bár nemtom, hogy ők mennyire közeli rokonok, vagy erre vonatkozott volna a kérdés.

Milyen intézményben tanul, és mágus-e?

Már nem tanulok, lediplomáztam Bernben, Jazzakadémián, ütő szakon. És jah, mágus, de nincs különösebb türelmem hozzá. Nem is volt. Nem is érdekel. Lesz**om az egész máguskodást, sohse kötött le. Inkább zenélni akartam, persze ez a CSALÁDnak nem tetszett. Úgyhogy tizenöt évesen leléptem Svájcba, és ott tanultam, most meg hazajöttem.

Hol kíván később elhelyezkedni, érdekli-e a politika?

Kevés unalmasabb dolgot tudok, mint a politika. És elhelyezkedni? Fotelben. Najó, nem. - Nevet - Szall az egyik ilyen családi leányzó, Szabina, azt mondta, hogy van valami ismerőse, aki esetleg keres ritmusszekciót a Vándorba. Úgyhogy, ha minden jól megy, akkor megint zenekarban fogok muzsikálni. Különben majdnem mindegy, hogy milyenben. Élvezem a jazzt, a bluest, a ragtimeot, de bármilyen filmzenét vagy salátát. Persze, elsősorban a rockzenét szeretem hallgatni, játszani. Valamennyire gitározni és énekelni is tudok, de azt még nem árt fejleszteni. Erre majd kellene valami magántanár, tud egyet? Nem? De nyugodtan küldhet smst, ha valami mégis eszébe jut.

Milyen rendszerességgel jelenik meg a partykon?

Hát hallod, most volt az első, amin már így felnőtt fejjel részt vettem. Nagy sz*r az egész. Csak arra jó, hogy az ember fitogtassa a pénztárcájának méreteit. Meg más hasonlókat.

Szabadidős tevékenységei?

Iszom, bulizom, csajozok, motoron száguldok, és ahogy kedves új barátaim mondják: kapcsolatépítek.

//Ha felkeltettem érdeklődésed, te is tégy így: küldj egy belső üzenetet, ha játszani szeretnél. Gyakorlatilag az ország bármely részén megtalálható vagyok. Még a Martion udvarán is, bár ott kissé ritkásan.//
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Aktuális öltözet:
Haja valamelyest lenőtt, de csak épphogy annyira hosszú, hogy copfba tudja fogni. Sötét farmert visel, könnyű inget, alatta fekete atlétát.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.11. 01:53:36

Ez a karakter a D'r!ng céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése