A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Steigerwaldné Sziklás Annamária

 
Beosztása: König Akadémia, Államigazgatási és Nemzetvédelmi szak


Nem:
Életkor: 25 (születésnap: július 26.)
Testalkat: Átlagos magasságú, bár kissé vékonyabb a kelleténél, de nem madárcsontú, a megfelelő területeken több, mint jól el van látva. A vékonyabb derék, és végtagok inkább könnyedséget kölcsönöznek a megjelenésének.
Vonások: Bár még fiatal, már kiütköztek rajta a markánsabb vonások, amik a családjára jellemzőek. Az állvonala és a járomcsontja határozottabb, minthogy porcelánbabának jellemezhetnénk. Így némileg idősebbnek tűnhet a koránál. De ennek ellenére nem is kétséges - kifejezetten szépséges.
Szem: Szürkészöld. Nincs rá jobb szó.
Haj: Szőkésbarna, világosabb melírcsíkokkal húzott. Divatosan rövidre nyírva hordja, de egyáltalán nem fiúsan: legtöbbször gondosan fésült-vasalt-beállított.

Általános öltözet
Megfelelően lavíroz a divatos, fiatalos darabok, és a felnőttesebb, letisztult vonalak között. Egy Levi's farmer ugyanúgy megtalálható a ruhatárában, mint egy Blaskovits szoknya. Összességében, ha néha lazán is öltözködik, nincs kifogásolható a megjelenésében... sőt. Mintha néha túl sokat ügyelne a részletekre.
Ha kicsit mélyebb kivágással rendelkező, nyárias ruhadarabokat vesz fel, látni egy mellkasát kettészelő, régi műtéti heg kezdődő vonalát.

Első benyomás, kisugárzás
Szép és akaratos. A mosolya inkább Mona Lisa-s, a viselkedése inkább lady-sen, kimérten csípős. Mindenről megvan a maga határozott, néhol makacs véleménye, és igyekszik mindig képben lenni, mi folyik körülötte. Ha nem tetszik, amit mondasz, nem legyint, hanem próbál rávezetni az ő útjára. Ha nem, hát nem. Veszíteni tudni kell... vagy merni újra próbálkozni.

Leírás

A Sziklás család
Családfa

A magyar máguskörökben ismert Család tagjai, elegáns helyet foglalnak el a családfában, és a kemény radikális vonalat követik. Több generációs terro vérvonal az övéké, ő maga genotípusában is rendelkezik ezzel - és ezt tudja jól, ahogy a szülei is, hiszen ez elemi információ az örökítés tekintetében. A család kissé tán elzártan él a birtokukban lévő három vadászkastélyban, fent a Somoskőújfalui hegyekben. Nagy, talanok által levédett területet tudhatnak magukénak. Több generáció él itt együtt, a rokonok közelsége igencsak fontos számukra, ahogyan a magyar, népi hagyományok őrzése is. Édesapja kormányalkalmazott magas beosztásban, édesanyja az a Koponyatörők vezetője. A családi normákhoz nagyon ragaszkodik, és ezt elég régóta nevelik is belé - emellett ő maga is elfogadja ezeket. Egészen tizenhat éves koráig otthon nevelték, utána pedig csak a saját döntése alapján kezdett el a Martionba járni - ennek nem más az oka, minthogy államigazgatási területen is kíván elhelyezkedni, és a mágusközösséget így más aspektusból is meg kell közelíteni.
Tizennyolc éves koráig tiltva volt bármilyen nemű párkapcsolattól, és ő nem is játszotta ki a bizalmat. A születésnapja után pedig szülők a legopcionálisabb kérővel rendezték el a frigyét, amivel ő mélyen egyetértett.


Martion és König Akadémia

Két éve alatt a Martionban erős otthoni tudásról tett tanúbizonyságot. A tanulás itt sem jelentett számára nagyobb gondot, mint amúgy, erről felesleges is szót ejteni. Azonban a szociális életéről ellenkezőleg. Az első hónapban kijárta az útját a DiákTanácsig, határozott elképzeléseivel. Kevesekkel jó kapcsolatot épített ki, ilyen például évfolyamtársa Szeur Levente, ugyanakkor voltak, akiknek nem tetszett a jelenléte, de róluk sem érdemes komolyabb említést tenni.
Nem volt hajlandó a budapesti érettségit letenni, annak rossz híre miatt. Utólag kiderült, hogy sok társával együtt nekik volt eszük, hogy a Martionban vizsgáztak - így kiváló eredményekkel, és bosszantó kalandok nélkül lehettek túl az érésen.
A König Akadémián mindkét szakra beadta a jelentkezését, és mindkettőre felvételt is nyert. Komoly logiszika és engedélyek garmadája kell az órarendje elrendezéséhez, de természetesen, mint mindent, ezt is megoldotta. Gemmáriusi jövőjét védelemmel foglalkozó varázstárgyszakértőként tudná elképzelni, és ezen terve megvalósításán is van, ahogy az intézményi kommunikációs stratégiák is ugyanannyira érdeklik az államigazgatás területén.


Leírás

Hihetetlen érzéke van a szervezéshez, bár a csapatmunka nem az erőssége. Könnyen kritizál, és a hangneme könnyen vált diktatórikussá - persze senki se mondja, hogy ez nem hatékony, csak sokan ezért idegenkednek, és fellengzősnek vélik, nem is alaptalanul. Tudja jól, hogy kimondatlanul, de többek is így vannak ezzel, ám ezért nem dől össze az önbizalma... ami azt illeti, nem kevés lenézés bújkál benne, annak ellenére, hogy gondolataihoz métren meglehetősen diplomatikus. Rajong az unokanővéréért, Alexandráért, akinél a lehető legtöbb szabadidejét tölti, és személyes bizalmasának tekinti. Csak vele osztja a közre, és a szüleire sem tartozó gondolatait.
A családdal együtt ő is egyenesen Kaczárpárti, méghozzá radikálisan. Ehhez nem kis belénevelt paranoia, elutasítás ás zéró tolerancia is társul: A pálcája varázslények ellen ad bónuszt, nem kevés varázstárgyat visel magán, ami jelzi az éjlényeket a közelében.
A családról tudvalévő ugyebár, hogy komoly hagyományőrzők. Anna például kiváló népdalénekes, de muzikalitását csak arra való rendezvényeken csillogtatja meg.
Tizennyolc évesen négy kérő közül választották ki a család számára a megfelelő jelöltet. A vagyonos terromágus Steigerwald Éneás jegyese, az esküvő időpontját októberre tűzték ki.

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.03.18. 01:23:04

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése