A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Stelczer Bálint

 
A Karpena ösvény diákja, Ötödik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: augusztus 18.)
Testalkat: Korosztályához képest magas, ehhez pedig kisportolt testalkat társul, amit főleg a genetikának köszönhet.
Vonások: Határozott, kissé komor arcvonások jellemzik. Éles állvonal, egyenes orr, íves ajkak. Teljesen rendben van.
Szem: Vakítóan kék szempár, a Stelczer ágról örökölvén.
Haj: Piszkos szőke, kócosra hagyva. Nem öl sok energiát az igazgatásába és ritkán merészkedik csak el igazíttatni is.
Általános öltözet
Nem tölt el órákat a ruhásszekrény előtt már csak azért sem, mert egyszínű pólók és farmerek töltik fel a polcokat. Elég ha mindig kikapja a legfölsőt: legyen az fehér, szürke, kék vagy bordó.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre abszolút nem szimpatikus még akkor sem, ha a szemnek kifejezetten tetszetős tud lenni. A külcsín mögött megpihen valami baljós, amivel többnyire nem tudnak mit kezdeni az emberek egy ilyen fiatal fiúnál.
Ha beszélgetésbe bonyolódik, akkor is rövid, szűkszavú válaszokat ad és bár szándékosan nem rosszindulatú, ezzel mégsem sikerül megnyerővé avanzsálnia a partnerek előtt. Szerencse, hogy nem is célja.

Leírás

- 2002. nyarán született meg Berkovics Laura és Stelczer Kristóf első és egyben egyetlen fiú gyermekeként. Házasságra viszont soha nem került sor, ugyanis Laura cukorbetegsége miatt a szülés alatt életét vesztette.
- A Stelczer család generációk óta vérfarkasokból áll, születésüktől fogva. Bálint ebben a furcsaságban egyedüli kivételként, nem esett bele abba az 50%-os rátába, ami alapján farkasnak születhetett volna. Ezt mindig sérelmezte.
- Az egyedüli apa mellett eléggé elkényeztetett életet élhetett. Ez mind szép és jó volt, amíg a Mirarxba járt, aztán valahogy a Martionban elég hamar kiütközött, hogy a többi gyerek között túlságosan is önző, nehezen dolgozik csapatban, és látszólag nem is akart ezen változtatni. Emiatt hamar átkerült magántanulói státuszba és abban is maradt.
- Kifejezetten nem mutatott érdeklődést semmi iránt, de valahogy arra mindig figyelt, hogy ne bukjon ki. Csak így elevickélt.
- 2019. május végén Kristófot is szívinfarktus vitte el, ahogy testvérét, Istvánt négy évvel korábban. Ez a törés egyértelműen jobban megviselte, mint az anyjáé, akit tulajdonképpen soha sem ismerhetett meg. Az egész nyarat hol pszichológusnál töltötte, hol pedig a papírozás kötötte le a figyelmét. Most pedig próbál beletanulni az unokatestvérei alkotta kötelékbe, amit sehogy sem tud értelmezni.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.07.31. 19:47:12

Üzenet küldése