A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Stelczer Elvira

 
Beosztása:

Nem:
Életkor: 21 (születésnap: szeptember 13.)
Testalkat: 165 centijéhez 44 kiló társul, ami valljuk be, nem egy nagy súly. Nagy szélben nem is tűnik túl stabilnak; eszedbe sem jutna, hogy mekkora erő szorult belé. Majd ha odavág...
Vonások: Nem szép. Nem bájos és nem kedves. Gyerekes, talán örökre az marad; ahogy a vonásait elcsúfító örökös dac és harag is véglegesnek tűnik. Ritkán látsz mosolyt az arcán, de akkor fellélegzel.
Szem: Színét illetően, nagyon sötét kék. Ha elsőre nem is, pár találkozás után rájössz, hogy mi olyan furcsa az arcán; a pupillái függőlegesek, akár egy macskáé.
Haj: Rövid sötétbarna tincsek. Hiába a sok festés és nyiszálás, mégis puha és dús. Hála a vitae ismerősöknek.
Általános öltözet
Öltözéke legtöbbször figyelemfelkeltő és egyedi, de nehéz lenne definiálni a stílusát.
Valahol a hipster és a rocker között helyezkedik el, meglocsolva egy kis geek beütéssel. Rengeteg kockás ing, tépett nadrág és együttesek/filmek/játékok nevét hirdető póló lelhető fel a szekrényében. Nem válogatós, azt veszi fel, amihez kedve szottyan, mégis mindig van benne valami kellemes esztétika.
Első benyomás, kisugárzás
Ha már ismered, tudhatod, hogy magatartása elég szélsőséges.
Kiszámíthatatlan, forrófejű és cseppet talán labilis az idegzete. Nem igazán tűri a kritikát, meg semmilyen véleménykifejtést. Nem tud vigasztalni, sem kedveskedni, sőt még az etikettel is akadnak gondjai.
Mindezek mellett persze, ha ő akarja úgy, akkor tud igazán elfogadhatóan is viselkedni. Na, ez a ritkábbik eset. Alig van ember, akit nem sértett vérig már az első találkozás alkalmával, így nem dúskál barátokban; többnyire egyedül kuksol teljes elégedettségben.
Ha nem ismered, akkor könnyen meglehet, hogy a kisugárzása alapján nem is akarod majd megismerni. Nem az a lány, akire ha ránézel, egyből szimpatikus, az ő erényei a részletekben rejlenek. Már ha vannak neki.


Leírás:

Likantróp család másodszülöttjeként jött a világra, 1998. szeptember tizenharmadikán. Apja rúnaszakértő, anyja pedig pszichológus. Mind ő, mind a bátyja, tudatos nevelésben részesült, lévén a család messzire visszamenőleg rendelkezik likantróp felmenőkkel. Talán ennek köszönheti, hogy az esetek többségében inkább farkas, mint ember. Nehezen mennek neki az emberi érzelmek, nehezen kezeli a konfliktusokat és az idegei hamar elpattannak. A legtöbb gondjára az átváltozást tartja megoldásnak. Akkor érzi magát teljesnek, mikor mancsai a nedves avart érik a házuk körüli erdő mélyén. A család felmenői alapították meg a mára már második legnagyobb magyarországi Falkát, ami a szombathely külvárosában elhelyezkedő hatalmas birtokon kap lehetőséget a szabadságra holdas éjszakákon és bármikor máskor. [Stelczer birtokok]

Tizenegy éves korában tapasztalta első vadmágiáját, majd tizenkét évesen bekerült a Martionba testvére után. A lelkek tükre Karpena Kristóf ösvényére osztotta be a lányt.
Nem remekel mágiából úgy, mint a bátyja ezt pedig nehezményezték is a szülők. Mindenáron kényszeríteni akarták, hogy olyan pályát válasszon, amire büszke lehet a neves család. Mindig is a művészetekhez vonzódott inkább. Tehetséges zenész és a hangját ki tudja honnan örökölhette? Arra vágyott, hogy kamatoztassa.
Persze a családban történt tragédia; az apjuk elvesztése, amit követett édesanyjuk elvesztése is, ami még ha nem is olyan végleges, mégis megtörte mindegyikőjüket. A bátyja lett a Falkavezér, minden felborult és a rendszer megdőlni látszik a lázadó likantrópok révén. Segítenie kell. Ebbe pedig nem fér be már a Martion és hasonló marhaságok. Az új célja, hogy rendet tegyen a Falkában. A családjában. Az életében.

Dw értékek/Karakterlap


Kapcsolatok (12)


Extra
Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.13. 18:00:01

Üzenet küldése