A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Stirling Kornélia

 
Beosztása: Kaszkadőr, dublőr
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: május 20.)
Testalkat: Átlagosan sportos alkatú fiatal tehetség. Magasságát (160 cm) energikusságával kompenzálja.
Vonások: Megszólalásig a kedvenc fiatal színésznőd… hátulról és kellően távolról!
Szem: Mélybarna, hatalmas és mindig mosolygósan csillogó tekintettel szemléli a világot.
Haj: Sötétbarna – alapjáraton.
Általános öltözet
Öltözete többnyire helyzettől is függ, de nagyon rühelli a kényelmetlen, szűk kis ruhákat, melyben kettőt mozdul az ember és kivan a fél feneke… A lezser darabok híve, ám a lelke mélyén ő is csak egy hercegnő, így megeshet, hogy kicsípve bukkan fel Budapest city bizonyos pontjain.
Első benyomás, kisugárzás
Jön, lát és a nyakadba ugrik, csak győzzed elkapni! A kreativitás, az energia és a lelkesedés megtestesítője a fiatal nő.
Még él benne a serdülőkor lázadása, többnyire a saját feje után megy. A jelennek él, keresi a kihívásokat, nem véletlenül választott extrém, nem mindennapos foglalkozását sem.
Kinéznéd belőle, hogy égő ruhában száguld egy motoron, átugratva három rendőrautó felett, miközben lövöldözik? …Én sem. Pedig tényleg!

Leírás

Kornélia családi háttere nem egyszerű. A Törökbálinton lakó fiatal házaspárnak már volt egy három éves kislánya, Gabriella, mikor a második csemete, Kornélia megszületett.
Édesapjuk, Stirling Mihály szerpentárius, de nem kizárólag Magyarországon, hanem Nepál szegényebb részein is praktizál, mióta csak lánya betöltötte nyolcadik életévét. A nagy ünnepeken túl évente kétszer-háromszor látogat hosszabb időre haza. Anyjuk – Koch Erzsébet Márta – óvónőként dolgozik a Mirarxban. Ide jártak a lányok is, majd pedig Budapestre egy egyszerű talan gimnáziumba. A mágiát a Kormon Tehetséggondozóban sajátították el.

Nővérével ellentétben Lia örökmozgó, nyugtalan gyerek volt. Kicsiként hiperaktívság miatt kezelték is, de szerinte nem ennek köszönheti, hogy „lenyugodott”. Egyszerűen kinőtte a dolgot. Talan és mágushaverjaival egyaránt állandóan bandázott az iskolában, az iskola mellett, helyett, és ezzel együtt szívták magukba a külvárosi kultúrát. A korosztályra jellemző élvezeti cikkek kipróbálgatása, fogyasztása mellett például ekkor motorozott először.

Gabriella főiskolára ment jogásznak tanulni az érettségi után, Korni OKJ-s kaszkadőr képzésre a Kormon mellett.
Bizony, oda! Miután kitudódott, hogy motorozgat, szülei szorgalmazták a jogosítvány megszerzését, illetve egy családi barát révén került kapcsolatba a Független Magyar Kaszkadőrök Szövetségével és végezte el a képzést.
Mellette tizennégy éves kora óta rendszeresen, amikor csak lehetősége nyílt rá, eljárt tévés, színházi vagy épp filmes castingokra. Kitartásával és képzettségével elérte, hogy az elmúlt években már ne csak sétálgasson fel alá töltelékemberként, hanem dublőrként is alkalmazzák egyik-másik húzósabb jelenetnél.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.17. 13:29:10

Üzenet küldése