A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Straub Botond

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: április 18.)
Testalkat: Világos bőrű, magas, vékony, de vállban széles. Az úszás sokat dob a izomzatán és mostanság őt is elkapta a gyúrós láz, szóval pár alakuló kocka is a tulajdonában áll.
Vonások: Karakteres vonási könnyen felismerhetővé teszik. Szemei keskeny vágásúak, ajka ívelt.
Szem: Tekintete keskeny, ám még így is messziről feltűnő a nagyon világoskék szempár.
Haj: Szőke, mindig jól belőtt. Nem az a fiú, aki arra utazik, hogy lazának tűnjön, szereti ha látszik, mennyi időt tölt a tükör előtt.
Általános öltözet
Farmerok, ingek, pólók, zakók és tornacipők. Az egyszerű de nagyszerű elv képviselője; nem hord élénk színeket, mintás ingeket és még színes nadrágokat sem.
Első benyomás, kisugárzás
Kissé lassú, olykor bamba, de remekül szót ért bárkivel. Van benne valami megfoghatatlan, valami naiv kedvesség, ami általában szimpatikussá teszi.
A lányok szeretik, mert szívesen hallgatja meg a fecsegést, sztorizgat, bókol és szépen néz. Remek a modora, úriemberként tud viselkedni. Lányokkal.
Ha haveri körben van teljesen más a helyzet. Persze ott sem bunkó, ám kétségkívül jobban elereszti magát. Elvben ilyenkor jóval szórakoztatóbb is.
Szóval összességében véve, remekül alkalmazkodik a társaságához, így a legtöbb ember hamar megkedveli.

Leírás:

1997. április 18., Budapest. Megszülettem, mindenféle probléma nélkül, semmilyen szülési komplikáció nem volt. Vagyis én nem tudok róla. Mázlis gyerek voltam már a kezdetektől, ha az anyagi hátteret vesszük figyelembe. Apám ügyvéd, anyám meg Isten tudja ért-e valamihez. Gimis korában ismerte meg apát, aztán azóta a nyakán lóg.
Még csak hat voltam, mikor egy kellemes tavaszi napon családostul elmentünk kirándulni egyet. Csináltunk ilyesmit régen.
Vannak emlékfoszlányaim, ahogy anyám flörtölt egy férfival, majd mosolyogva arrébb húzott és kijelentette, hogy ez a kettőnk titka. Nem mintha tudtam volna, hogy mire gondol.
Rá egy hónapra már le is lépett vele, meg apu bankkártyájával. Az egyikkel.
"Figyeld meg fiam! Amint lemerül, anyád itthon lesz!" Mondogatta apám mindig, egészen kilenc éves koromig.
Ha nem is teljes mértékben, de igaza lett. Anyám hazakeveredett valahogy és visszakönyörögte magát. Én örültem és bár nagyon titkolta, szerintem apa is megkönnyebbült.
Azóta anya hol itthon van, hol nincs. Nem akarják felbontani a házasságukat, inkább próbálkoznak, hátha... pedig mindenkinek könnyebb lenne egy hivatalos válóperrel.
Én viszonylag könnyen viselem.
Tíz voltam, mikor elsült az első vadmágiám.
Apám és anyám is Hydro mágus, így én is az vagyok, marha egyértelműen. Ez nagy öröm, büszke a család. Ahogy arra is, hogy a Karpena Ösvényre kerültem.
A családban mindenki oda járt, így ez már elvárás volt.
Úgyhogy! Nem sokat vagyok otthon, hogy élvezhessem az újra és újra és újra... szóval az újra egymásra találás élményét anyámék közt. Kéthetente is bőven kijár az élvezetből.
De a sulit élvezem. Nem túl megerőltető, kivéve pár dolgot. A bájitalfőzés nem nekem való. De nem is lehet mindenben profi az ember, mert hát ilyen ez a popszakma! Asztrálmágiában sem vagyok túl jó és a távoljáró álmaimat is jobb lesz elfelejtenem.
A suli utánra még nincsenek nagy terveim. Kérdezz kettőt és könnyebbet! Komolyra fordítva a szót, szívesen lennék Gemmárius, vagy valaki olyan, aki segíthet az embereknek. Majd ezt még meglátjuk.

DW Értékek:
Fizikum: 13 Ügyesség: 10 Észlelés: 8 Megjelenés: 13 Intelligencia: 10 Akaraterő: 12 Mágia: 13

Előnyök:
Auralátó, Herkules, Néma varázsló, Kiváló tulajdonságok.
Hátrányok:
Fantáziátlan, Türelmetlen, Gyerekes, A jövő hiánya II. (Távoljárás, Bájitalok, Asztrálmágia), Allergia - 3 (Mogyorófélék)
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Fehérvári Fekete Fellegek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.06. 21:10:12

Üzenet küldése