A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sulyok Vivien

 
Beosztása: Behajtó
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: április 28.)
Testalkat: Vékony és lányos, ám ezt a fiús vagy bő ruhák jótékonyan eltakarják. Nem is tartozik a magasabb alkatok közé, mégsem kelti egy gyenge nő látszatát.
Vonások: Átlagosak. Nem kiemelkedően szép, viszont nem is mondhatni csúnyának. Mindenesetre a folytonos fintorgás, vicsorgás és düh nem a szebbik felét ragadja meg megjelenésének. Arca hosszúkás, orra hegyeskés, vékony ajkait pedig folytonos világutálatában csak még inkább összepréseli.
Szem: Átmenet valahol a zöld és a barna között, ám inkább utóbbiba hajló árnyalat.
Haj: Hosszú barna, gyakran hordja hátul összefogva, hogy ne akadályozza semmiben.
Általános öltözet
Egyszerű és praktikus, a lényeg, hogy főleg a feketét vagy szürkét részesíti előnyben. Inkább maszkulinabb darabokban látni, szoknyát sosem hord, még elegáns rendezvényekre sem. Ez azért lehet, mert nem jár elegáns rendezvényekre.
Első benyomás, kisugárzás
Nem kedveled. Ha megpróbálod kedvelni, akkor sem fog sikerülni, mert folytonos megjegyzéseivel, fintoraival, mocskos szájával és utcai modorával kivívja az antipátiát. Mindig, mindennel van valami baja és a legkisebb apróságon is képes felhúzni magát. Jó estét? Mi az, hogy jó estét? Mocsok rossz az idő és különben is, lerobbant a kismetró, ma sok az út közepén random megálló ember, annak a nőnek undorító gejl sminket sikerült készíteni mára és egyébként is gáz az egész este, ahogy van, mi az, hogy jó estét?!


Auralátók szemével: (1) Vámpír. Nagyon vámpír. (2) Teljesen átlagos mágus, szó mi szó, magas kompetenciája a varázslatok terén nem fogja kisütni senki szemét. (3) Nem, a folytonos dühét és irritáltságát nem csak tetteti, nincs semmi érzelmes belső a zord viselkedés mögött.
Manalátók szemével: Nem viszi túlzásba a varázstárgyakat, egyetlen plusz kiegészítő van rajta, egy karkötő, ami mágikus tulajdonságokat mutat.
Ismerheted:
(1) Ha tartozol valakinek, aki őt küldi rád. Ebben az esetben hamar egyenlítsd ki a számlád.
(2) Ha gyakran fordulsz meg Budapest kevésbé tizenévesekkel zsúfolt kocsmáiban és késdobálóiban. Rendszeresen szolgáltat műsort verekedéseivel.
(3) Ha a mágusharcok gyakori vendége vagy, láthatod egy-egy alkalommal a ringen kívül, mint kidobó.
Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.11. 20:09:46

Üzenet küldése