A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sunshine

 
Beosztása: Személyi asszisztens, Dizájner
"Találkoztam Istennel. A neve Zihari Olivér."

Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: március 05.)
Testalkat: Tökéletes nyunyó alkat, némi izommal megspékelve. Mindössze 170 cm.
Vonások: Lelkes kisfiúnak tetszik. Mert az is.
Szem: Mosolygós, világoskék szempár.
Haj: Kócos, szöszke üstök, szereti kicsit hosszabbra hagyni.
Általános öltözet
Divatosan lezser. A márkás ruházat elvárás tőle, de abból is inkább a farmer/póló típust kedveli. Szinte lehetetlen, hogy sál nélkül lássad.
Első benyomás, kisugárzás
Pörög, forog, siet, lelkesedik, mosolyog, nevet... Elképesztő az energiája, valami hihetetlen ügyességgel mozog, gyönyörű pofijáról szinte le sem tudod venni a szemed. Azon kaphatod magad, hogy a te szád is felfelé görbül miközben beszélsz vele... és máris tudod, hogyan kapta a nevét.

Leírás

1820 május 15-e. Bár már nagyon régen volt, sosem felejtem el ezt a napot. Ekkor láttam meg Ő-t. A tökéletes férfit. Tudjátok, milyen idők jártak akkoriban? A magamfajták nem nagyon lehettek őszinték még a legközelebbi hozzátartozóikkal sem. Én pedig kamasz voltam, és lázadni akartam. Ezért kerestem fel azt a kétes környéket. Nem volt olyan vészes ám! Bár… najó, rettentően féltem. Többen is leszólítottak, egyik sem volt túlságosan szimpatikus, menekültem. Egy lámpaoszlopnak támaszkodva gondolkodtam, miért is jöttem én ide? Miért is nem megyek haza a szüleimhez, és tettetem, hogy normális vagyok? Sokkal egyszerűbb lenne. Ekkor lépett ki egy bárból Ő. Az érzés, ami a hatalmába kerített, amikor megláttam, leírhatatlan. Nem csupán szexuális vágy volt, sokkal több annál. Amikor tekintetünk találkozott, megállt a világ. Akkor, és ott, azonnal menthetetlenül belészerettem. Felvitt magához… Aztán másnap reggel kihajított. Én visszamentem, megint kidobott. Ezt többször megismételtük, míg egyszer véletlenül ottmaradtam. Azóta sem jöttem el Mellőle, és nem is tervezem.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.08. 20:18:03

Ez a karakter a Rubens céghez tartozik.

Üzenet küldése