A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Surányi Arnold

 
Beosztása: Bájitalmester, A Tigrisek vezetője
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: január 11.)
Testalkat: Még éppen átlagos, de abból is inkább a magasabb fajta.
Vonások: A kerekhez túl hosszú, a hosszúkáshoz túl kerek fej, jóértelemben kisfiús arc.
Szem: Alapvetően barna, de ha munka közben találkozol vele, nem ritka hogy egy nagyon hideg kék, nem kimondottan emberi szempárral találod szemben magad.
Haj: Rövid, esetleg félhosszú, de mindenképpen sötét, leginkább barna.
Általános öltözet

Nincs kifejezett öltözködési stílusa, de mindenképpen valami általánosabb, kényelmes ruha van rajta, lehetőleg nem túl sokféle színnel.


Első benyomás, kisugárzás

Határozott arckifejezés, fürkésző tekintet, és ha először találkozik Veled, ne vedd sértésnek, hogy néhány nagyot szippant a levegőbe, nem (biztos), hogy Te vagy büdös. Hamar kiderül, hogy nyers és nem túlzottan hatja meg mások érzelmi egyensúlya. Ez sokakat taszíthat, de mint oly sok más érzelem, ez sem hatja meg.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Mohácson született 1989.01.11-én a hajnali órákban. Szülei mágusok, ahogy ő maga is. Élte az átlag emberek életét egy átlagos kisvárosban. Többnyire talan környezetben nevelkedett, még a szülei se voltak a rendszeres mágiahasználók között, tehát az első nagyobb mágus közösség, amivel találkozott, a Martion volt, azon belül is a Karpena. Ám még itt, a mágiával vastagon átitatott környezetben sem kapott kedvet annak a szükségesnél intenzívebb gyakorlásához. Ennek a következménye lehet az is, hogy érettségi után a talan felsőoktatásban találta magát az ELTE biológia szakán. Az ennek első évében végzett bájitalkészítő OKJ-s tanfolyam azonban változást hozott. Megszerette a bájitalfőzést.
Olyannyira, hogy még az egyetem első éve alatt beadta a jelentkezését az ELTE-EMK-ra bájitalmester szakra és maga mögött hagyta a biológiát. Jó eredménnyel végzett és azonnal egy kisebb üzletet is nyitott budapesti lakásán. Az egyszerű, boltjába betévedő vevőkön kívül nagyobb igényeket kielégítő üzletektől, esetenként a Főnixtől is átvállal néhány adagot, persze juttatások ellenében.


Azok a hideg, kék szemek

A Martion és az ELTE közt eltelt nyár változást hozott Arnold életében. Telihold idején egyedül sétálgatni veszélyes, főleg olyasvalakinek, aki nem készült fel kellőképpen az ekkor előforduló veszélyekre.
Egy őrjöngő fehér tigris támadott rá, végzett is volna vele, ha nem elég szerencsés, hogy legyen egy tapasztalt mágus a közelben, aki észrevette és megmentette. Később kiderült, hogy az őt bemaró likantróp egy vietnami férfi volt, aki hazájában büntetett előéletű, Magyarországon pedig illegális bevándorló. Az eset megjelent a médiában is, ám ott csak a támadóval foglalkoztak, mert Arnold visszautasította az interjút.

Néhány dologban ekkor megváltozott, ügyesebb lett, de ezzel együtt agresszívabb is. Az idő múlásával egyre jobban megkedvelte a tigrisbőrt, állítja, hogy sokkal jobban alszik ilyen formában. Arra is rájött, hogy tudja csak bizonyos részeit átváltoztatni a tigris azonos testrészére, így javítani az érzékeit, ami nagy segítség, mikor bájitalt főz.


Aktuális állapot:
Bitang nagy //nagy - 4//, fehér alapon fekete csíkos és tigris.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.17. 18:26:14

Üzenet küldése