A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Svart Edmund Tétény

 
Beosztása: A Martion Mágustanoda gondnoka
Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: február 13.)
Testalkat: Magas (186 centi), erős alkatú, izmos.
Vonások: Karakteres, éles, férfias vonásai vannak. Arcán általában komolyságot lehet felfedezni. Bal vállán tetoválás húzódik.
Szem: Feketébe nyúló, sötétbarna íriszek. Tekintetével remekül tud játszani, de a kissé lenéző pillantást részesíti előnyben.
Haj: Szőkésbarna, valahol a rövid és a félhosszú között. Általában zselével állítja be úgy, ahogy szereti; enyhén kócosra.
Általános öltözet
Sosem vitte túlzásba; tornacipő, farmer, egyszerű, leggyakrabban mintázatlan póló, vagy kockás ing. Ha hidegebb van, bőrdzseki és Pallis. Kedvenc évszaka a nyár, mikor ugyanis szabadon rohangálhat félmeztelenül, ha ideje és munkája engedi. Az egyszerűbb fülbevalókat sohasem vetette meg, a fültágítóra viszont csak egy-két hónapja állt rá.
Első benyomás, kisugárzás
Mikor elsőnek megpillantod, vagy megpróbálod elkerülni, vagy egyből szimpatizálsz vele. De mivel szükséged lehet a segítségére, így is, úgy is odamész hozzá. Kisugárzása, öltözködése „rosszfiúsnak” nevezhető, arcvonásaiból, tekintetéből meg inkább a Mondd mit akarsz, és tűnj innen! kifejezés olvasható ki általában. Sosem néznéd ki belőle, hogy igen is nagyon segítőkész és bármilyen gonddal, bajjal fordulhatsz hozzá, pedig így van. Sosem mutatná ki neked, hogyha kedvel és/vagy fontos vagy számára, de mindent megtesz, hogy óvjon, ebben biztos lehetsz.

Leírás

1988-1997: Világra jött Svart Barnabás és Kovács Eugénia elsőszülött fiaként. Gyermekkora úgy telt, mint bárki másé; sok kacajjal, játékkal, barátokkal. Majd, csak hogy teljes legyen a család, megszületett 4 évvel fiatalabb húga, Emma. Ennél boldogabb már nem is lehetett volna a Svart család. A szülők boldog házasságban, a gyerekek testvéri szeretetben éltek. De persze semmi sem tarthat öröké…

1998-2000: Édesapja kezdett kimaradozni. Volt olyan, mikor napokon keresztül nem látták. Gyakran volt részeg, ilyenkor Edyt és Emmácskát bántotta, de az sem volt ritka, mikor Eugéniát ütötte meg. Erről a család senkinek sem mert beszélni. És ha ennyi nem lett volna elég, 1999-ben derült ki, hogy édesanyja mellrákban szenved, ám Barnabást ez sem tartotta vissza az ütlegeléstől. Egyre gyakoribb volt, hogy bevitték a rendőrségre bántalmazások miatt, később kisebb lopásokért. Mindeközben Eugénia állapota rohamosan romlott, pénzük pedig apja ivászata miatt nem volt a műtétekre. Edy gondoskodott anyjáról és húgáról, amiben tudott, segített. Másfél év múlva, 2000 augusztusában Eugénia elhunyt, amit Edmund nagyon nehezen tudott feldolgozni, főleg, hogy szeptemberben meg kellett kezdenie mágikus tanulmányait a győri magán-varázslóiskolában, ahova csupán kellő ismeretség által tudott járni.


2001-2003: 2001 elején Barnabást az Áristomba zárták mágiával történő gyilkosság elkövetése miatt. Persze akkor is részeg volt… Mivel a gyerekek egyedül maradtak, édesanyjuk bátyját, Kovács Eriket nevezték ki gyámnak. Nagybátyjuk egyáltalán nem foglalkozott velük, így szinte teljesen magukra voltak utalva. Az iskolában való eredményei sem voltak megfelelőek, mindemellett folyamatosan bajba került, rossz társaságba keveredett. Mondhatni az apja nyomdokaiba lépett; többször is rajtakapták, hogy édességet, meg hasonló apróságokat próbált elcsenni /leggyakrabban a húgának/. Mindennek az lett a vége, hogy kicsapták az iskolából.

2004-2006: 2004 szeptemberében a Martion Mágustanodába került, méghozzá Ferfex ösvényére, de itt nem találta a helyét, nem érezte jól magát a farkasok között, mert hogy "Nem illik a falkába!", ahogy többen is mondták. A kastélyba kerülése után sem csökkentek a vele kapcsolatos problémák, míg végül áthelyezték a Karpenások közé. Itt végre mondhatni meglelte önmagát és barátságokat kötött, még a szerelem is rátalált. Húgával rendszeresen hollózott, ám kapcsolatukba hatalmas szakadék támadt. Ahogy Emma megkezdte győri tanulmányait, mindig a gondokkal teli Edmundot látták benne, pedig a két testvér tűz és víz. A levelek egyre elmaradoztak, végül már ha kéthavonta egy jött, bár Edy nem adta fel. A húgától való eltávolodás újabb problémákat okozott az életében. Újra felbukkantak a „barátai”, akik noszogatták, hogy csatlakozzon hozzájuk egy-egy buli erejéig. Végül beadta a derekát és egy ilyen „buli” következtében változott meg teljesen az élete. Sokat ittak és végül az erdőben kötöttek ki, telihold idején. Két vérfarkas támadt rájuk. A társaságból hárman súlyosan megsérültek, egyikük belehalt a sérüléseibe. Ezek után végre benőtt a feje lágya. Utolsó évében nekiállt tanulni, így sikeresen le tudta rakni az érettségit, habár hármasnál jobb egyik sem lett. Elméletben sohasem jeleskedett, bár a gyakorlati órákon sokakat felülmúlt.


2007-2011: Miután befejezte tanulmányait, visszatért Győrbe, húgához. Emma teljesen megváltozott, alig ismert rá, bár a lány látni sem akarta. Őt hibáztatta mindenért, ami a családjukkal történt. Ennek hatására véglegesen ott hagyta egykori otthonát és Pestre költözött, egy kisebb albérletbe.
Talán a sors fintora, hogy legnagyobb álma az volt, hogy gemmáriussá váljon, hogy elkapja az apjához hasonló bűnözőket. Persze ez sohasem történt meg, a kisebb afférjai miatt. Mindig álom maradt. Végül a tovább tanulást nem adta fel; a varázstárgyak csínját-bínját tanulta ki, elméletben, gyakorlatban egyaránt. Az iskola mellett kisebb munkákat is vállalt, hogy fizetni tudja albérletét, ám még így is szegényesen élt. Főleg, miután rátalált hű bajtársára, Kóborra. Az utcán találta a kis vérebet, elhagyatottan. Magára ismert benne, így befogadta. Azóta is hű barátok. Végül 2011 közepén sikeresen elvégezte tanulmányait, amiben igen jó eredményeket ért el. AZ iskola befejeztével, egy varázstárgy-kereskedő mellé szegődött inasként, így az elméleti tudását a gyakorlatba fektethette.

2012-2014: A fülébe jutott, hogy a Martionban Emil bá’ mellé segédet keresnek. Persze örömmel kapott a lehetőségen, így jelentkezett is az állásra. Egy héten belül megjött a holló, hogy felvették. Végre talált egy biztos pontot az életében. Így ha bárkinek segítségre van szüksége, Edy máris ott van és javít. Régmúlt szerelmet is fellángoltatott újra az élet. Viszont, ahogy régen is csupán plátói volt, most sem sikerült túlnőnie azon, hiába bizonyult kölcsönösnek, az élet ismét közbeavatkozott, ami eléggé lesújtotta. Nehezen tette túl magát rajta, de végül sikerült és ez után csupán a munkának szentelte magát.

2015-: Az utóbbi időben végre úgy érzi, hogy kezd teljesen helyreállni az élete. Már teljes munkaidőben végzi a Martionban a gondnoki állást, amit igazán megszeretett. Persze -hogy tudja fizetni az albérletet-, gyakran vállal mágikus eszközök javítását is. Viszont ami a legnagyobb változást és örömet hozta az életében, hogy húga, Emma ismét szóba áll és találkozik vele. Beszélgetéseik még igen nyögvenyelősek, hisz évek óta nem beszéltek. De ő bízik benne, hogy idővel lehet majd olyan a kapcsolatuk, mint régen.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.02. 13:26:27


Ez a karakter rendelkezik egy Diadém nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése