A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szántó Bora

 
Beosztása: Csontváry Tánc és mozgáskultúra
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: december 16.)
Testalkat: Alacsony, vékony lány, de korához képest nem alulfejlett, nem túl nőies, de nincsen oka panaszra.
Vonások: Lágy, nőies vonások, formás, kissé hosszúkás arc, szögletes áll
Szem: Hatalmas kék szempár, ívelt szemöldök, hosszú fekete szempillák.
Haj: Hosszú sötétbarna, enyhén hullámos hajzuhatag.
Általános öltözet
Már a múlté a bő pulcsik és két számmal nagyobb ruhák korszaka. Szívesebben hord nőies darabokat, de továbbra is nagy kedvenc a farmer és tornacipő összeállítás. Toppok, pólók, csinosabb darabok is bekerültek a ruhatárába.
Első benyomás, kisugárzás
Az elmúlt időben nagyon sokat változott, kinyílt a világ felé, sokkal közvetlenebb lett, és a világ apróságai van, hogy elég mélyen érintik a szívét.
A régebben maximálisan visszahúzódó személyiséget napjainkra egyre inkább legyőzi a kíváncsiság és a természetes érdeklődés. Ma már nem mondhatja el magáról, hogy senkiben és semmiben nem hisz, hiszen sok cél lebeg a szeme előtt.
Szeret nagyokat beszélgetni, néha filozófia témákban is elmereng. Első körbe a lány nem túl nyitott, de ha valaki felkelti érdeklődését, indulhat a banzáj. legtöbbször zenét hallgat, a füle be van dugva egy zenelejátszóba torkolló fülhallgatóval.
Megesik, hogy megáll és elcsodálkozik, hiszen a világ szép, aztán magához tér, és rájön, hogy tovább kell lépni.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Nagycsalád tagja, több testvére is van, de nem nagyon élt velük. A szülei kiskorában meghaltak, nevelő szülök nevelgették Őket, leginkább arra, hogyan fogjanak össze ellenük, hogy túlélhessenek. A lány nem is hitte, hogy tartozhat valahova, míg be nem került Martionba, ahol barátokat szerzett. A visszahúzódó lány sokáig élt benne, és tervei szerint cirkuszban akart dolgozni. Iszonyat hajlékony és kistermet ezt elősegítette.
A nevelő szülök lassan magára hagyták és leginkább a nővére bizalmasa lett. Az élet zajlott, rohant és suhant. Teltek az évek, és a kislányból nagylány lett, barátai megmaradtak, leginkább egy-egy, és ellenségekből is barátok lett, sőt mi több szerelem, de ez az élet rendje.
Kifejezetten okosnak bizonyult a mágia pedig a barátjává szegődött, de mivel a csillagok szerelmes, ebben az irányban halad tovább. Elérkezett az idő, hogy Botan kilépjen a tanoda falai közül. Sikeres felvételt nyert az ELTE-re, csillagászati szakra, bár a döntést nagyon nehéz volt meghoznia, mert egy régi vágya is teljesülhetett volna, hiszen meghívták a Triangulum Cirkuszba, mert minden esélye meg volt rá, hogy sikeres artistaként kezdheti pályafutását. A hihetetlen örömet, hogy a Cirkusz társaságához csatlakozhat beárnyékolta az a tudat, hogy a lány kinőtte gyermekkori álmát, és mégis inkább a tudományok felé fordítja figyelmét.

A lány most Budapesten lakik Óbudán, a Nánási Kert Lakóparkban gyermekkori barátnőjével, Danneval.
Botan számára most kezdődik a nagybetűs Élet, még maga sem tudja, hogy mi vár rá. Hiszen a mindig csendes, visszahúzódó lány most akarva, akaratlanul egy pezsgőbb életkihívásaival kell, hogy szembesüljön.


//Karikép: Kaya Scodelario, már igen régóta, bármilyen szimpatikus is neked Kaya, kérlek keress másikat!//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.11.27. 19:34:07


Ez a karakter rendelkezik egy Irídium nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése