A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szász Barabás

 
Beosztása: Mágikus Lények és Idomításuk tanár
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: november 15.)
Testalkat: A 184 cm-t megüti, arányos felépítésű, szálkás.
Vonások: Általában jóképűnek titulálják. Olyan régiesen magyarosak a vonásai - egy kackiás bajusszal elmehetne huszárnak. (Nem tervezi...)
Szem: Fémesen szürkés, kék árnyalattal.
Haj: Barna, viszonylag rövid, zselével zabolázott.
Általános öltözet
A huszonéves fiatal férfiak közül semmivel sem rí ki. Szereti a farmereket, sportcipőket, egyszerű pólókat, és a kapucnis pulcsikat. Nem márkásak a ruhái, de nem is a turkálóból származnak.
Első benyomás, kisugárzás
Az első benyomás általában pozitív róla. Van valami megnyerő az arcszerkezetében, de nehéz lenne megfogni, mi az. Ami a továbbiakat illeti, mindenki eldöntheti maga - nem valószínű, hogy lehengerel a szövegével, de az sem túl esélyes, hogy bunkó lesz.

LeírásÁtlagos máguscsalád átlagos gyereke vagyok a bátyámmal és az öcsémmel egyetemben. Jártam a Mirarxba, aztán a Martionba is, ott meg Neredines voltam. Két dolgot szerettem nagyon, az átváltoztatásokat és a mágikus lényeket. Előbbit abeomágia tanulásával kamatoztattam - a sors fintora lehet, hogy az átváltozott alakom, tökéletesen megfelel a kiskoromban rám aggatott becenévnek (Bari), ugyanis bárány lettem. Nem, nem fekete, teljesen normális bárány. A másik szenvedélyemmel pedig továbbtanultam. Így vagyok most itt az alma materben, mint pályakezdő, eleinte csak gyakorló tanári pozícióban, aztán egy ideje már rendesen is.
Közben összefutottam egy volt ösvénytársammal is, Lizával, aztán... hát hipp-hopp az lett, hogy a feleségem, és van már egy kislányunk, Annácska, és egy kisfiúnk, Bende. Az élet hirtelen! Jah, és igen, rokonom a Szász Lili, méghozzá a nagynéném. Igen, élőben is tök jó fej. És még csak nem is kellett sokat fizetnie azért, hogy ezt terjesszem!

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.20. 14:26:34

Üzenet küldése